Duben
ohodnotit

Tajný Agent

The Bodyguard

Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
105 minut

Obsah filmu Tajný Agent

 
Krutí nájemní vrazi napadnou Chota, nejbohatšího člověka Asie, kterého usmrtí. Před brutálními zabijáky není ani jeho osobní strážce Wong Kom schopen ho zachránit. Chotův rozlícený syn Chaichol propustí strážce a sám se vydá po stopách otcových vrahů. Nejlepší strážce Asie ovšem nemůže dopustit, aby Chaichol sám bojoval s démony podsvětí. Potají se vrhne do pátrání po zločincích a jediným cílem jeho nebezpečného poslání je nalézt ty, kteří ukrutný zločin spáchali a tím dosáhnout očisty svého jména.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.6.2016
Z thajské kinematografie k nám toho zase až moc   nechodí a tak díky alespoň za něco. Tento   snímek se řadí mezi ztřeštěné akční   komedie nepodobné těm čínským, ale v   podstatě i k hollywoodským. Dějová linka je   sice pevná, ale její vývoj je v rámci   komedianství značně nesouměrný. Když si   zvykneme na nehezké thajské obyvatele, jejich   kulturu a sociální zázemí, zůstane nám   snímek plného patosu a klišé, bez kterého by   se to v žádném případě neobešlo. Po   hollywoodsku si dokonce v soubojích vypomohli   lany, což je značně pohybově viditelně   neefektivní a nereálné. Komediálních   opičáren, jaké známe z Číny, se tu   nedočkáme, tak alespoň díky za něco.   Ztřeštěnosti a vtípky nás sice moc nepobaví,   ale jinak celou živost a elán tomu nelze   upřít.
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.10.2010
Film natočený přesně v jakémsi jihoasijském   stylu. Na jedné straně desítky mrtvých   agentů, osobních strážů, gangsterů, a z   druhé strany nejapný humor, sexuální narážky   thajských kurviček. Zmatek nad zmatek a ztráta   času. Doufám, že mě mine "dvojka" z   roku 2007.


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Tajný agent 2 (2007)

 Tajný agent 2 (2007)
Tajný agent 2 n
The Bodyguard 2
Žánr: akční / komedie
Země: Thajsko
Režie: Petchtai Wongkamlao

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178398

Poslední komentáře

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10