Duben
ohodnotit

Tohle je ráj

Wanderlust

Další název:
Toto je raj (SK)
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
3.5.2012

Obsah filmu Tohle je ráj

 
George a Linda jsou manželé, kteří se zrovna přištěhovali do New Yorku, kde si koupili malý byteček. Ač malý byt, přesto jim dělá radost, jenže tato radost dlouho nevydrží. George vyhodí z práce a Linda ta pro změnu práci nemá, i když je žena velmi všestranná. Zamilovaný pár je proto nucen byt prodat a odstěhovat se z města, po cestě za Georgovým bratrem se rozhodnou zajet do hotýlku, kde by mohli přespat, ale jak se ukazuje, hotýlek není obyčejný, ale je místem, kde žije komunita Hippies, která Lindu a George přivítá s otevřenou náručí.

V hlavních rolích americké komedie se objeví Jennifer Aniston, Paul Rudd, Justin Theroux a další.

Autor: hledaseniki
 
Související odkaz
 
Tohle je ráj: Pohádkový příběh holky odvedle

Jennifer Aniston je mnohem víc než jen hezká Rachel z Přátel a bejvalka Brada Pitta. Z televizního seriálu úspěšně přešla na stříbrné plátno, což se nepodaří každému. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
David WainDavid Wain  
hraje:
Jennifer AnistonJennifer Aniston..... Linda [42]   
Malin AkermanMalin Akerman..... Eva [32]   
Paul RuddPaul Rudd..... George [42]   
Justin TherouxJustin Theroux..... Seth [39]   
Lauren AmbroseLauren Ambrose..... Almond [33]   
Kathryn HahnKathryn Hahn..... Karen [36]   
Alan AldaAlan Alda.....Carvin [75]   
Joe Lo TruglioJoe Lo Truglio.....Wayne Davidson [40]   
Kerri KenneyKerri Kenney..... Kathy [41]   
Michaela WatkinsMichaela Watkins.....Marisa [39]   
Patricia FrenchPatricia French..... Beverly   
Ray LiottaRay Liotta  
Nina NayebiNina Nayebi  
scénář:
Ken MarinoKen Marino  
David WainDavid Wain  
námět:
David WainDavid Wain.....příběh [41]   
hudba:
Craig WedrenCraig Wedren  
kamera:
Michael BonvillainMichael Bonvillain  
střih:
Robert NassauRobert Nassau  
David MoritzDavid Moritz  
dvd obal trailer
Oficiální stránka:
www.wanderlustmovie.ne...
 
 
Distributor v ČR:
Bontonfilm Česká republika
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
1:1,85
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Tohle je ráj >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.3.2022
Snímek svým způsobem ukazuje, jak se také dá   řešit bytová problematika v nezaměstnanosti. A   je to jízda. Jízda připomínající svobodu a   lásku dávných dob hippies. Úsměvný snímek   komediálního ražení, který je v jádru věci   hodně těžký k řádnějšímu uchopení v   daném humoru. No jo, americký styl zábavy je   nám v Česku někdy prostě hodně vzdálený.   Hippie komunita je směskou podivností v   nejrůznějších charakterech, u kterých by se   snad každý normální člověk zbláznil. A   právě v tom je jádro věci zábavy. Nahý chlap   vždy a všude? No a co, je to nudista. Žena   posedlá tak životem, že označuje za vraždu i   plácnutí mouchy? Jo, normálka. Co kdyby ta   moucha měl někde mladý. Že nikde nejsou dveře   a klidně se každý pomiluje s každým, jak se   komu zamane? Ve zcela svobodném životě zcela   běžný stav. Atd. Atd. O nějakém   vegetariánství se už ani nemá cenu zmiňovat.   Těžko říct, proč je u něčeho takového   vůbec použita romantická šablona. Snad pro   větší oživení, aby se v rámci děje   skutečně něco výraznějšího dělo.   Každopádně se poukazuje na dva životní styly   ve své rovnováze mezi civilizovaným životem   plné honby za kariérou a bohatstvím a mezi   bezstarostným životem v přírodě bez   lecjakého stresu a zoufání. Samozřejmě se   nezapomnělo na tradiční genderové souboje a   už tu máme i použitý rasový kodex, což   znamená, že tu máme pár složený z černocha   a bělošky, samozřejmě spolu čekající   dítě. Snímek je poklidnou etudou nesnažící   se o zlomyslný cynismus, ale naopak se snahou   uvolněně pobavit.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.4.2019
Průměrná
komedie s fajn hlavními představiteli.Myšlenka   nebyla úplně špatná, zpracování bylo už   slabší, některé scény vyloženě   slabé...Skouknout a zapomenout:-)
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.7.2012
Wanderlust
Na tenhle film jsem narazila náhodou, vlastně   jsem v televizi viděla trailer a docela mne to   zaujalo, takže jsem se do toho vrhla a docela   jsem byla překvapená jak jsem se dobře   pobavila. Můj oblíbenec Paul Rudd, který zde   hraje je můj oblíbený komediální herec,   takže to bylo taky jedno plus a zde opět perlil,   co se týče Jennifer Aniston, nikdy jsem nebyla   její velký fanda, ale nevadí mi, takže ani   tady tomu tak nebylo, ale přiliš prostoru na   nějaké herectví zde neměla. Tenhle film se   poměrně liší od ostatních, protože dnes   nenarazíte na mnoho filmů, které by se   soustředili na Hippies. Nicméně jak jsem řekla   já jsem se pobavila a dokonce odpustím i to, že   se zde objevila Malin Akerman, i když do role   hipíka bych jí obsazovala častěji. Jednou za   čas si film ráda pustím znovu.


Hodnocení:n12345678910
Tohle je ráj (2011)Tohle je ráj (2011)Tohle je ráj (2011)Tohle je ráj (2011)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190600
Osobností: 697904
Fotografií: 764333
Plakátů: 376772
Obsahů a biografií: 178332

Poslední komentáře

Hlasy mrtvých (2023)

Hlasy mrtvých
Slečna so zdedenou   nehnuteľnosťou, čarodejnica   Vrecohlavová v suterénnych   priestoroch, a zopár   hereckých poskokov to majú   marné, keď více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 5 / 10

Pilulka (1999) [TV epizoda]

Pilulka
Kelso se dozví, že Jackie je   těhotná a je z toho hotovej,   Donna proto radši objednává   v lékárně antikoncepci, v   lékárně se sejdou Eric,   jeho ségra a Bob Piciotti a   dál docela švanda:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

První rande (1999) [TV epizoda]

První rande
Konečně první rande Erica s   Donnou a právě na   Valentýna. Hyde jim to chce   zhatit, ale moc se mu to   nezdaří a Kelso chce stále   další sex s Jackie, ta mu ho   odpírá, ale nakonec?:-))

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Young Catherine (1991) [TV film]

Young Catherine
Legendární historie o   mladičké pruské princezně,   která se měla stát   manželkou šíleného   následníka ruského trůnu a   nakonec se stala více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Strážmistr Topinka (2019) [TV se...

Aj na konci sveta sa niečo deje

Strážmistr Topinka
Seriál vychádza z Doktora   Martina, ktorý sa tu   sporadicky mihne. A aj keď v   origináli Topinka nebola moja   najsympatickejšia postava,   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10