Duben
ohodnotit

Trenérka

Wildcats

Další název:
First and Goal / Kocouři / Divé mačky (SK)
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
105 minut
„Na hrubý pytel, jemná záplata... Komedie o ženě, která se rozhodla trénovat mužstvo amerického fotbalu.“

Obsah filmu Trenérka

 
Rozvedená matka Molly McGarthová, dcera slavného fotbalového trenéra, sní o tom, že se stane trenérkou školního fotbalového týmu. Už už to vypadá, že dostane místo na prestižní Prescott High School. Na poslední chvíli ho ale získá její konkurent Dan Darwell a Molly se musí spokojit s pozicí hlavního kouče na Central High School, nejhorší škole ve městě. Chlapci ze zdejšího týmu Molly nerespektují, tak s nimi uzavře dohodu. Budou běhat kolem hřiště tak dlouho, co to půjde. Jestliže vydrží déle hráči, Molly odejde, jestliže zvítězí ona, budou ji poslouchat. S přehledem jim dá na frak a trénink může začít. Z týmu na pozici outsidera se stává...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Trenérka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.8.2014
Trenérka
Docela obstojná komedie o hráčích amerického   fotbalu, které trénuje žena. Film předvede   několik dobře cílených situací, které   zaručují dobrou zábavu. Mám na mysli   například situace, kdy hráči poprvé   přivítají novou trénérku nebo scénu s   ukradenou kozou. Rozuzlení zápletky a děje je   víceméně předvídatelné.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.2.2013
Goldie Hawn, mám v paměti hlavně jako   komediální herečku.Tento film sice není jenom   komedie, ale každopádně stojí se na něj   alespoň jednou podívat.
Když už tak pro   herecké obsazení, které je zde velmi zvučné.Z   některých mladých herců obsazených tady se   staly velké herecké hvězdy, z jiných zase   ne.
Ovšem mně osobně se tady líbil hlavně   Nipsey Russel jako ředitel školy Edwards.Tento   pro mně naprosto neznámý herec mě tady dost   mile překvapil.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2010
Velmi slušná komedie Goldie Hawn zde dokazuje   že je stvořena pro komedie je skvělá.Dostane   za odměnu bandu fotbalistů a má jí zvládnout   a to se jí skvěle povede.


Hodnocení:n12345678910
Trenérka (1986)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376929
Obsahů a biografií: 178391

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10