Duben
ohodnotit

Účastníci zájezdu

Další název:
Účastníci zájazdu; Holiday Makers
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
20.4.2006
„Prázdninová komedie o typicky českém zájezdu na Jadran.“

Chyby ve filmu Účastníci zájezdu


1) posloupnost
Když Šarlota (Květa Fialová) v autobuse pláče, že ztratila pas, tak v pozadí můžeme vidět, jak matka obléká svému synovi modrou mikinu. Když je potom další záběr, tak už ji nemá, nemá ji dokonce ani při zbylé jízdě autobusem.

Vložil: Agostino

2) posloupnost
Když jsou poprvé Irma a Denisa na pláži, tak stojí u lehátek každá na jiné straně, než potom v dalším záběru leží.

Vložil: Agostino

3) posloupnost
Když na začátku čeká Jolana s matkou na otce, za nimi za plotem 2 kluci něco hrají. Jeden z nich má kšiltovku a v dalším záběru už ji nemá.

Vložil: Agostino

4) posloupnost
Když se na plaži ptá Ignác lidí, kdo masturbuje, mají dotyční lidé zvednout ruku. Ignác ji také zvedne Vladimírovi, který ji pak nechá nahoře sám. V dalším záběru si vsimněte, že ji Vladímír dává dolů a v nasledujícím záběru jí má opět nahoře.

Vložil: Agostino

5) posloupnost
Max jde otevřít dveře Pamele, všimněte si bíleho polštáře na jeho posteli. Ovšem když se oba vrátí a on si lehá na postel, polštář nikde.

Vložil: Agostino

6) posloupnost
Když jde Jolana poprvé na pláž, v jednom záběru se za ní dvě dívky natírají opalovacím krémem, a po chvilce už tam nejsou.

Vložil: Agostino

7) posloupnost
Ke konci filmu, když už jsou všichni v autobuse a jedou domů, si všimněte, že se celkem solidně motají. Slunce jim do autobusu svítí opravdu ze všech stran ze kterých to jde. A to vše ve vysokých rychlostech, zřejmě na dálnici, nemotají se na nějakém přivaděči...

Vložil: Agostino

8) posloupnost
K poznámce 12.
Když si Jolana zkouší před zrcadlem plavky, zrcadlo ji ukazuje takovou, jakou se vidí ona sama, ne takovou, jaká doopravdy je. Proto jsou záběry do zrcadla a pak na ni.

Vložil: Alix

9) logická
Když je Jolana s matkou na toaletě, Jolana říká, že Max zpíval letos na vánočním večírku ve firmě, kde pracuje. Ale když letos ještě nebyly vánoce, protože na dovolenou jeli letos v létě, jak tam mohl zpívat?

Vložil: Agostino

10) logická
Když vyjede autobus z Prahy, tak jede po D1 na Brno (cedule výjezdu na Chodov), potom ale dělají přestávku na odpočivadle, které je na dálnici směrem na Příbram.

Vložil: Agostino

11) logická
Pokud vím, tak účastníci zájezdu si hoví na kamenité pláži, tak proč na konci, když rodinka mastí karty a otec mluví o pivu, tak manželka pořád mluví o tom, jak musí vytřepat písek z věcí?

Vložil: Agostino

12) ostatní
Když jsou dvě postarší dámy na tržišti, jedna z nich uždibuje hroznové víno... všimněte si holohlavého silnějšího pána za ní. Když je však záběr na muže připomínajícího jejího manžela, ona za ním běží a v tu chvíli je úplně na druhé straně ten samý pán jako předtím, že by uměl tak rychle chodit?

Vložil: Agostino

13) ostatní
Když si Jolana zkouší plavky, v tom zrcadle je vidět, že to není její postava, když ji chtěli udělat tlustou, měli ji zabírat u toho zrcadla jen hlavu a ne celou, aby to teda vypadalo realisticky.

Vložil: Agostino

14) ostatní
Ke konci filmu řidiči Karel a Karel dovezou nové turisty z Česka a za chvilku bez větší přestávky odváží hrdiny filmu domů. Což není možné, protože mezi jednotlivými cestami musí mít podle zákona několikahodinový odpočinek.

Vložil: Agostino

15) ostatní
Když Pamela zpívá ukolébavku na dobrou noc a autobus přijíždí k benzínce, je vidět, že Pamela už dávno stojí v uličce bez kytary, ale písnička doprovázená kytarou pořád běží.

Vložil: Agostino

16) ostatní
První den na pláži Max skládá hit, píská si téma a zakončení se nezdá Oskarovi s Ignácem, kteří mu poradí zakončit motiv tónem F. Jenže v tématu zazní ve skutečnosti Fis. Zdá se to banalita, ale F by z motivu udělalo d-moll, zatímco Fis je znějící D-dur. A to je rozdíl! :)

Vložil: jeny33




Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190664
Osobností: 698154
Fotografií: 765146
Plakátů: 377298
Obsahů a biografií: 178486

Poslední komentáře

Táta Hyda (2000) [TV epizoda]

Táta Hyda
Hyde najde svého otce, ale   ten se k němu zprvu moc nemá   a ještě lundá. Fez se   snaží okouzlit ženy   poblíž sebe, ale moc to   nejde a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Ať žijí duchové! (1977)

Ať žijí duchové!
Tady je skoro zbytečné něco   komentovat, protože tahle   sedmdesatková klasika mluví   dosti jasně sama za sebe.   Chytrý základní dějový   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Trable prcka Binka (1994)

Trable prcka Binka
Tak tohle bylo za mě hodně   špatný. Nelogický,   patetický, přehnané a   přeplácané. Za celý film   dva okamžiky, kdy jsem se   zasmál (s více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Siréna od Mississippi (1969)

Siréna od Mississippi
Pro mě neobvyklí snímek z   Belmondem žádná vtipná   scéna,žádna bitka   ,akce,humor prostě nic jen   romantika a nudné pasáže na   druhou více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Michael Strogoff (1975) [TV seri...

Michael Strogoff
Hodně povedená historická   televizní minisérie   natočená v nezvykle široké   koprodukci podle verneovky,   která u nás není možná   tolik více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kathryn Bostic

Bostic Kathryn

Samantha Jones

Jones Samantha

Wayne Wang

Wang Wayne

Darren Lynn Bousman

Bousman Darren Lynn

The Farmer Takes a Wife

The Farmer Takes a Wife
The Farmer Takes a Wife

Jacqueline Doyen

Doyen Jacqueline

Giorgi Tsaava

Tsaava Giorgi

Louis Bélanger

Bélanger Louis

Lisa Leone

Leone Lisa

Gary Nelson

Nelson Gary

Naposled navštívené:
Kathryn Bostic

Bostic Kathryn

Samantha Jones

Jones Samantha

Wayne Wang

Wang Wayne

Darren Lynn Bousman

Bousman Darren Lynn

The Farmer Takes a Wife

The Farmer Takes a Wife
The Farmer Takes a Wife

Jacqueline Doyen

Doyen Jacqueline

Giorgi Tsaava

Tsaava Giorgi

Louis Bélanger

Bélanger Louis

Lisa Leone

Leone Lisa

Gary Nelson

Nelson Gary