Duben
ohodnotit

Obsah filmu Uprchlíci

 
Pilot Denis Hopkins se stal obětí zločinu a jeho spokojený život je rázem v nedohlednu. Jeho těhotná žena je mrtvá a muž, který ji zabil, stále žije a dýchá v dobře střežené věznici. Zoufalý Denis se rozhodne dostat se tam a pomstít se. Chce se stát nejlepším uprchlíkem. Nemá co ztratit. Prostě to musí udělat.

Autor: hejtman
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Uprchlíci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.9.2011
Musím přiznat,že pointa filmu ( netradiční   pomsta ) mě docela překvapila.Nebyl to vůbec   špatný nápad.Johny Lee Miller zahrál roli   Denise velmi přesvědčivě.Jen je škoda,že   Andy Serkis ( známý hlavně jako Glum z P.P. ) v   roli Rickyho neměl víc prostoru.Alespoň mě se   zdálo,že tam mohl být vícekrát,když vlastné   hrál druhou hlavní roli.Ale tak možná to byl   záměr tvůrců.
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.2.2008
První půlka je velmi dobrá a má schopnost   zaujmout pozornost diváka.A ani se tomu   nedivím,když chlapík vytáhne palici z   papírového pytlíku a bez příčiny rozmlátí   policejní auto,poté je odsouzen na 7dní,ale to   mu nestačí,zbyje policistu,pokouší se o   náznaky útěků z vězení a to vše z cílem se   pomstít.Bohužel s každým dalším   krokem,vedoucím k pomstě,film upadá,ztrácí   tempo a děj se zvrhá tak trochu v blábol s   pitomým koncem.Druhá půlka,když už divák ví   o co jde a poté co se hl.hrdina svěří se svým   plánem spoluvězni,už není o co stát a zbytek   filmu akorát zkazí dojem z prvé   části.Bohužel to však předem nevíte a film   dokoukáte,třeba už jenom ze zvědavosti.
AcidBurn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.11.2007
Průměr
Film je postavený na cestě pilota za pomstou.   Jak to ovšem může dopadnout, když si hlavní   hrdina vymyslí idiotský plán, jak se   pomstít...špatně. Děj filmu tomu bohužel   odpovídá - něco je dobré, něco pitomé,   výsledný dojem je nemastný neslaný - k filmu   už se nevrátíte.
Pokud chcete vidět opravdu   kvalitní revenge thriller, sáhněte po filmech   Chan Woo Parka (Oldboy, Sympathy for lady   vengeance), které mají téměř totožnou   zápletku, ale stojí o několik tříd výš.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10