Cerven
ohodnotit

Valentino

Moonlight And Valentino

Rok:
1995
Délka:
110 minut

Komentáře k filmu Valentino

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.5.2009
Manžel si šel ráno zaběhat   a nevrátil se, porazilo ho   auto. Je tuhej, mrtvej. A už   se řeší ženské problémy   v čele s E.Perkinsovou,   G.Paltrow, W.goldbergovou. Pro   mě nic moc.
jarda53
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.2.2010
tak to má být
Rebecca Loftová učí poezii   na jedné z newyorských   škol. Její spokojený život   se však v jediném okamžiku   zhroutí, když jejího   manžela srazí při ranním   běhání auto. Zoufalá   Rebecca se marně snaží   najít způsob, jak překonat   nečekanou ztrátu. Pokusí se   jí pomoci trojice žen.   Mladší sestra Lucy,   nevlastní matka která se   nedokáže vyrovnat s tím,že   Lucy i Rebecca stále milují   zesnulou matku více nežli   jí a nejlepší kamarádka   Sylvie.
Pomoc, na   kterou Rebecca čeká nakonec   příjde ze scela nečekané   strany. V jejím bytě se   objeví tajemný malíř   pokojů….
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.5.2018
Příběh o neustále   truchlící mladé vdově nad   smrtí svého manžela, která   je utěšována svými   kamarádkami. Co postava, to   osobní charakter a vztahy   mezi sebou. Ryze dámská   záležitost působící   značně obyčejně a snad jen   pro dámské diváky   bohulibě. Jen oni mohou   souznít s chováním a   myšlenkami hrdinek   příběhu. Pro ostatní   spíše nuda a nezájem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama