Duben
ohodnotit

Vetřelci v Coloradu [DVD]

Rok:
2002
Délka:
65 minut
Premiéra v ČR:
14.9.2006
„Letní komedie o kamarádech a jejich dobrodružném prázdninovém výletu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Vetřelci v Coloradu
Tři malé děti - Petr, Ivana a Ríša si hrají na přistání kosmické lodi. Pak se Ríšův starší bratr Tomáš vydává na čundr. Ríša tajně za ním i s oběma kamarády. Mají namířeno do Colorada, kde je prý zakázaná oblast a má tam být ukrytý kaňon.

Tomáš cestuje s kamarádem Radkem a děti je bedlivě sledují. Vlakem i pěšky. Do té doby než potkají hajného. Ten je vezme na hájovnu, odkud děti utečou. Pak se plaví po řece a ocitnou se i u CC. Starší kluci balí holky, což se nelíbí místním mládencům. Ve vsi je vykradený obchod, což děti nezajímá, a proto pokračují ve sledování. Objeví tajemné znaky a horu. Také se seznámí se zdejšími dětmi. S těmi proniknou jeskyní k vytouženému kaňonu. Zde jsou u mučednických kůlů uvázáni sledovaní kluci. Mají být zdejšími mladíky mučeni a děti do toho prudce vpadnou. Po nich i policie. Ti jsou místními dětmi upozorněni na ukradené věci z obchodu a ty ne místní před policií prchnou….


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Vetřelci v Coloradu
Péťa, Ríša a Ivana se rozhodnou tajně sledovat Richardova staršího bratra Radka a jeho kamaráda Tomáše na jejich dobrodružné cestě do Colorada. Domnívají se, že je to bájné místo, kde jsou ukryti ufoni. Netuší, že jde o malebný kopec v české krajině. Těší se, že prožijí napínavé dobrodružství. A skutečně - cesta malých dětí i velkých "mužů" se promění v sled nečekaných, veselých i napínavých příhod i nebezpečných situací, v nichž ovšem ti "malí" budou kupodivu zachraňovat ty "velké".
Česká televize


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Vetřelci v Coloradu
Letní komedie o třech malých kamarádech, kteří tajně sledují své starší idoly na cestě za prázdninovým dobrodružstvím.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Vetřelci v Coloradu
Komedie Karla Janáka Vetřelci v Coloradu, určená dětským divákům, přichází do kin na DVD až nyní, čtyři roky po svém vzniku a po uvedení v ČT. Filmový příběh vypráví o prázdninovém dobrodružství trojice dětí, které tajně sledují staršího bratra jednoho z nich a jeho kamaráda. Ti jim namluvili, že se vydávají za mimozemšťany (na karlštejnsko) do tajné zóny v takzvaném Coloradu. – Při svém putování zažívají kamarádi humorné i napínavé momenty. Díky vynalézavosti se jim podaří vysvobodit starší kluky ze zajetí party zlého Jirky a pomohou dopadnout zloděje, řádícího ve venkovské samoobsluze. - Vyprávění je postaveno na fantazii, s níž děti vnímají realitu, přičemž výplody jejich představivosti důvtipně narážejí na čistě prozaickou skutečnost. – Tehdy začínající Karel Janák, který získal později popularitu komediemi pro mladé Snowborďáci (FP 11/2004) a Rafťáci (FP 4/2006), se bohužel nevyhnul některým žánrovým klišé v celkovém přístupu k tématu i v realizaci. Snímek zaujme mnoha dobrými nápady i využitím digitálních triků, ovšem místy je dějově přetížen a chybí mu předpokládaná lehkost. Dětští představitelé ne vždy zvládají své úlohy. – Navzdory tomu jsou Vetřelci v Coloradu svěží komedií, jež má předpoklady uspokojit dětské publikum.
-dh-, Filmový přehled 2006/10


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Maigret a vzpurní svědkové (19...

22:50 - 00:30

26 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti chaosu

23:15 - 00:40

1 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

NOVA - Na vaší straně

23:05 - 23:50

11 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

22:50 - 23:55

26 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178402

Poslední komentáře

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10