Duben
ohodnotit

Vetřelec: Únos

Alien Abduction

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
92 minut
„Rozzuřené nestvůry z vesmíru navštívily Zemi.“

Obsah filmu Vetřelec: Únos

 
Poté co přežili únos mimozemskými potvorami, jsou Jean a její tři přátelé vydáni do rukou šílených vědců, jejichž cílem je jediné - vymýt jim z mozku jakékoliv vzpomínky na jejich hrůzostrašný zážitek.

Představte si, že se ocitnete na nemocničním lůžku a hlavou se vám honí příšerné vzpomínky, které ale dohromady nedávají žádný smysl. A jakmile se vydáte do dalších pokojů, zjistíte, že v podobném stavu se nacházejí i další pacienti.

Přesně do této situace se dostala dívka Jean poté, co přišla do kontaktu s vesmírnými monstry. Na rozdíl od dalších takto postižených se ale Jean rozhodně nehodlá ses situací smířit.

Podaří se jí...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.10.2017
Naprostá filmová zhovadilost. Ač nerad   používám silná slova, jinak se to nedá   napsat. Od společnosti Asylum jsem zvyklý na   leccos, ale tentokrát překonala sama sebe. Od   počátku člověk žasne, co všechno lze   vydávat za filmové umění a nebýt toho, že   jsem film sledoval na CS film až po půlnoci,   když už nic jiného ke koukání nebylo k   dispozici, nedošel bych do konce. Na druhou stanu   jsem byl zvědavý, jestli celý film bude tak   slabý jako začátek, a to jsem se nezklamal.   Roztřesená kamera v úvodu příběhu mě   nabudila ke vzteku a ten se už pak jen střídal   se záchvaty smíchu. Podivné výzkumné   lékařské a zároveň armádní středisko, ve   kterém se děje něco nepopsatelně blbého,   nesmyslné dialogy, na něž by měl být vydán   zbrojní pas. Naprosto amatérsky natočeno bez   kousku invence.


Hodnocení:n12345678910
Vetřelec: Únos (2005)Vetřelec: Únos (2005)Vetřelec: Únos (2005)Vetřelec: Únos (2005)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190622
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376933
Obsahů a biografií: 178392

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10