Duben
ohodnotit

Victoria

Žánr:
Rok:
2015
Délka:
140 minut
Premiéra v ČR:
29.10.2015
„„Jedno město. Jedna dívka. Jedna noc. Jeden záběr”“

Komentáře k filmu Victoria

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
tomas.sulc.754
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2017
film
Ten jeden obr dlouhý záběr   mě zas jednou nakopl něco   napsat. Aktéři mi nebyli   sympatičtí, prostředí   stálo za prd, dějová linka   byla zajímavá a   uvěřitelná až na takový   divný začátek. Ale ten   jeden dlouhý záběr mě fakt   dostal, nic podobného jsem   tím pádem neviděl a ač za   ostatní bych dal tak 5/6   bodů, tak díky tomu   kontinuálnímu   nepřerušovanému ději a   tím pádem do skvělého   vcítění se do hlavních   protagonistů výrazně   zvedám hodnocení na 8 bodů   a přidávám si film do   oblíbených.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.6.2016
Jak Victoria ke štěstí   přišla... od seznámení ve   stylu esemeskového   chataření (akorát, že   verbálně, to je ta hrůza) s   bratrstvem silně   nesympatických charakterů,   jakož i zjevů, aby se přes   nekonečné blekotání a   poskakování stihla zamilovat   do nejsnesitelnějšího z   nýmandů, načež utužila   vztahy účastí na jedné   zpackané loupeži, která   odpovídala rozumovým   schopnostem aktérů... Mám   nutkání prozradit pointu,   protože do konce se podaří   dojít možná tak chronickým   nespavcům, co stejně nemají   nic lepšího na práci, než   zírat do stropu, ale nakonec   se omezím na konstatování,   že pár okamžiků bylo fakt   napínacích a jednozátahová   nervní kamera navodila   slušný reál, včetně   kocovinového svítání,   jinak mě snímek zanechal   zděšenou nad totálním   generačním úpadkem,   chudobou vyjadřování i   myšlení (alkohol a jazyková   bariéra s tím nemají co   dělat) v prachsprosté   spotřebě života na úrovni   vegetace... smutný pohled.
FLA
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.11.2016
čtyři vožralové a jedna pipina žhavá po akci...
Mohl to být fajny film, páč   námět byl ok, ale vznikla z   toho uječená, ukecaná   píčovina, která začne bejt   aspoň drobek zajímavá tak   po hodině. Levné nezávislé   rozplizlé NIC, škoda ale tak   to někdy bývá, že   konečný výsledek nemusí   moc sednout.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376929
Obsahů a biografií: 178390

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10