Duben

Komentáře uživatele tomas.sulc.754

tomas.sulc.754

tomas.sulc.754 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  tomas sulc

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 19
30 dní dlouhá noc: Doba temna (30 Days of Night: Dark Days)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.7.2014
jeden bod
Za pěknou představitelku   hlavní role, jinak takový   humus jsem dlouho neviděl.   Upíři čumí jak tykve, že   by se ve mě krve nedořezal.   Místo stovek upírů ve   městě jich tam je asi 20. A   všichni stojí za houby....
Atlas mraků (Cloud Atlas)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.12.2016
Nevim, vidim, nechapu
Myslim ze hodina navíc (me by   nevadila) by vysvětlila vse.   Presto davam 8 bodu, protože   vizualne to lepsi byt nemohlo,   skvele zahrane, nadherne   zabery. Nevsiml jsem si niceho   protismyslného. Nese to sve   poselstvi a asi me to donuti   se kouknout na film víckrát   nebo si orecist knizni   předlohu.
Ave, Caesar! (Hail, Caesar!)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.6.2018
film
Scéna se Scarlett Johansson   ve vodě je fakt úlet, film   se jinak nese v klidném duchu   50 let v USA narušeným   partou potrhlých únosců,   problémy zábavného   představitele westernových   rolí, a dalších miniscén   hollywoodu 50tých let. Ve   velmi jemně ujetém filmu   bratří Coenů. Cítím s   toho další jejich film   který miluju   "Bratříčku, kde   jsi?", jemná nadsázka a   humor velí těmto filmům.
Bratříčku, kde jsi? (O Brother, Where Art Thou?)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2014
film
Kdyby šlo dát 11 bodů tak   bych dal, perfektní komedie.   Viděl jsem film s titulky na   CT art, a jediné co bych   vytknul byla kvalita   překladu, místy   nedotažená...., ale   naštěstí to nemá s   kvalitou filmu nic   společného. Velmi chválím   uvedení s originálním   zvukem.
Ghostland
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2019
film
Děsivě naplněno bojem mysli   se sebe samou. Kdo je   silnější? Kdo vyhraje? Jsme   tady nebo za zrcadlem?
Green Room
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.3.2019
film
K čemu další povídání?   Ten film se prostě líbí   nebo nelíbí, aneb aby   člověk mohl dostat kopanec   do koulí musí je   mít...….takhle natočených   by mělo být víc filmů.
John Carter: Mezi dvěma světy (John Carter)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.2.2016
JC4EVER
Jsem rád že konečně   udělali film podle mého   oblíbeného komiksu který   vycházel i u nás v časopisu   ABC na přelomu šedesátých   a sedmdesátých let. Pro mě   záležitost čistě srdcová,   kdyby udělali dalších   tisíc filmu tak bych je   chtěl vidět všechny. John   Carter a ostatní patří mezi   mé oblíbené superhrdiny,   ne-li nejoblíbenější a   Dejah Thoris je láska   dětských let. Děkuju za   tenhle film.....
Legie (Legion)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.10.2015
proč?
Proč tam dali ty lepší   momenty, proč? Jak rád bych   dal odpad. Babka, zmrzlinář   to je celý, celkem fajn byla   Adrianne Palicki v roli   Charlie.
Nabarvené ptáče
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2021
hodnocení
Technicky skvělé, příběh   uvěřitelný, člověka to   pohltí vizuálně úplně se   vpiju do scény. Tohle by   mělo být pro 3D brýle,   realitu. Surové,   existenciální, první hodiny   mi přišla dlouhá ale pak   byl najednou konec.....nad   hodnocením jsem přemýšlel   týden. Nakonec dávám 10,   nějak mi přijde že je to   zasloužené hodnocení za ty   exteriéry/interiéry, za to   že tam nebyla hudba která by   se nehodila. Za to že si   člověk mohl vychutnat v   tichu na bílo nabarveného   ptáčka, kterého jeho   vlastní nepřijmou.....chci   vidět znovu, výhledově,   někdy.
Pátá vlna (The Fifth Wave)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.12.2018
takový normální (dětští) zabijáci
Tady se dá napsat snad jen   jediné. Povznést se nad   formu, která nakonec tak   špatná nebyla - dobře jsem   dost tolerantní - a vnímat   obsah. Například mě   naprosto fascinovalo jak dají   10ti letým dětem do ruky   automat a pak už jim jen   zhasínají emzáci které   zastřelí, normálně Rambo   je fakt amatér proti těmhle   dětským vojákům, tyhle by   ve věku Johna Ramba   vypalovali vesnice i s   pětiletými dětmi kdekoliv   ve vesmíru. Naproti tomu jsou   tam scény jako ze seriálu   Beverly Hills, něco tak   sladkého se dá jen velice   stěží pozřít - pro mě.   Kombinace těchto faktorů   však skrývá zajímavý   potenciál. Řekl bych někdo   si tam najde přechod z   dětství do dospělosti (hl.   hrdinka a její vztah s   Walkerem, velice citlivě   podané vysvětlení kdo je a   proč dělá co dělá),   někdo má rád akční   podívanou například drsné   scény při záchraně Cassie,   jak Walker prostřelí   zřetelně před kamerou   druhému ostřelovači hlavu.   To není úplně klasický   hloupý film pro teenagery. Je   to tak trochu taková   malá/velká psychologická   hra pro každého. Je to   otázka   hrdinství/dospívání/dětst   ví/lásky. Na film jsem se   koukl protože jsem ho viděl   v žebříčku nejlepších   sci-fi za rok myslím 2017.   Myslím že vím proč tam je.
Rogue One: Star Wars Story (Rogue One: A Star Wars Story)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2016
kino
dlouho jsem v kine nebyl (ani   nepocitam) a tak asi hodnoceni   není uplne objektivni (na   druhou stranu me tam stvali   navstevnici co porad musí z   necim sustit a něco   pojídat/popijet, co se   rehtaji uz při naznaku vtipu.   film ale hodnotim jako skvele   profesionalne udelany, vykony   hercu paradni, pribeh dotazeny   dokonce. zkratka neprustrelne   alibi. jako velky klad si   miyslim ze je to ze jsem film   videl v puvodnim zneni s   titulky (zcela umyslne a při   smyslech), ocekaval jsem   skvely zážitek a nechtel   jsem si ho kazit ceskym   dabingem.
Rohy (Horns)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.4.2016
parohy
Po delší době mě zas   nějaký film donutil ke   komentáři, takže: Trochu   jiný pohled/zpracování a   dal bych deset hvězdiček.
Rozpolcený (Split)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2017
6x4+1=25
Jestli je vám lito ze vás   doma není 24 tak se   podívejte ne tenhle film,   dost ujetá mystika z Indie na   přelomu prvního a druhého   tisíciletí v USA ve   Filadelfské ZOO.
Strach nad městem (Peur Sur La Ville)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2016
8
Sedm hvězd za Belmonda, je to   fakt magor ze ty akcni sceny   dělal sám. Osmou hvězdu za   tu krásnou zrzku.
Tajemství rodiny Stokerů (Stoker)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2017
10
.....a protože se mi uz   nejakou dobu libi mia   wasikowska a (coz jsem   necekal) me v tomhle filmu   naprosto uhranula nicole   kidman i vykon   neuchopitelného Matthewa   goodea davam proste deset   bodu.....plus pekna skladba na   konec od emily wells - becomes   the color
Upgrade
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2018
tak to se povedlo
trosku komicke pohyby při   bitkách vedenych pocitacem   skrz telo hlavního hrdiny   jsou nadstavbou bojových   systemu vedou skrz primocarost   primo k brutálnímu vitezstvi   ducha nad hmotou - film mi   hodne pripomel cyerpunkove   prostředí blade runnera,   myslim skvely pocin, skvela   rezie, skvela kamera, dobře   zvladnuta hlavni role a   hodne fajn muzika.
Victoria
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2017
film
Ten jeden obr dlouhý záběr   mě zas jednou nakopl něco   napsat. Aktéři mi nebyli   sympatičtí, prostředí   stálo za prd, dějová linka   byla zajímavá a   uvěřitelná až na takový   divný začátek. Ale ten   jeden dlouhý záběr mě fakt   dostal, nic podobného jsem   tím pádem neviděl a ač za   ostatní bych dal tak 5/6   bodů, tak díky tomu   kontinuálnímu   nepřerušovanému ději a   tím pádem do skvělého   vcítění se do hlavních   protagonistů výrazně   zvedám hodnocení na 8 bodů   a přidávám si film do   oblíbených.
Vrah mezi námi (M)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2014
Těžká váha
Tak tenhle film je jako rána   od Maxe Schmelinga. Shodou   okolností (?) mistra světa v   těžké váze 1930-32.
Zběsilý útěk (Running Scared)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2016
proč? - proto
Film jak papiňák, sice se to   všechno rychle vaří a to   celou dobu, kamera moc pěkná   (chtěl bych si přečíst   knižní předlohu, kdo to   vůbec psal?) ale nad hrncem   není žádná pára. Zas kdo   vaří v papiňáku šetří   energii.....Asi nejdelší   komentář ke dnešku který   jsem k filmu přidal, myslím   že mě to hodně zaujalo,   přesto nedávám deset,   přijde mi to jako sex v   poloze "zezadu"   když holku držíš za vlasy,   sice větší rozkoš, ale   stojí to pár vlasů. (Fakt   jsem byl zvědavej jak to   dopadne). Roden měl boží   roli (panenkoskákavá ty   vystřelený voči mě dostali   :D a návštěva u manželů   "Úchylových" byla   silný kafe rofl.....
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698004
Fotografií: 764514
Plakátů: 376938
Obsahů a biografií: 178396
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10