Duben
ohodnotit

VyVolení [TV pořad]

Další název:
Való Világ (Skutečný svět)
Rok:
2005
Délka:
60 minut

Komentáře k filmu VyVolení

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 20
Hortensie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.5.2009
Připojuji se k Rockymu.   První řada byla jistě z   VyVolených nejlepší,   řečeno slovy jejích   účastníků - "to   každopádně". Byť   mnozí diváci se dnes   nehlásí veřejně ke   sledování této reality,   nemám problém se k tomu   přiznat. Byť druhá i   třetí řada již byly   slabší, přesto dávám   druhé nejvyšší hodnocení.   VyVolené jsem sledovala   téměř pravidelně, plna   očekávání, co přinese   nový sestřih událostí z   Vily. Též mám v hlavě asi   nejvíce zaznamenané   soutěžící z první série,   ale jsou to také momenty ze   série druhé a   "mamkotaťkování"   Tonyho a Martina, kteří se   chovali hůře nežli děti,   či dva válčící tábory   René a Růženy v sérii   třetí, jejíž vítěz Milan   mi nebyl sympatický ani v   nejmenším. O tom však   reality byla - o sympatiích i   nesympatiích, o různosti   charakterů, povah, co vše   dokáže vyvolat tzv.   "skleníkový" efekt   mezi lidmi sdílícími   několik měsíců jeden malý   prostor. Nevnímám tento   pořad jako typické   "šmírákování",   vždyť všichni účastníci   šli do něho dobrovolně a   věděli, že jejich emoce   budou zcela vydány všanc   celému národu, zejména ve   2. a 3. řadě, kdy již   věděli, do čeho jdou.   Souhlasím i s tím, že   Tereza Pergenerová moderovala   výborně. O to více mne   mrzelo, když o její osobě   byly v průběhu vysílání   často troušeny v bulváru   atd. narážky o její   minulosti. Ona sama svou   minulost netají, jistě   chybovala, avšak nápravu a   novou šanci vzala zcela   vážně. V často vypjatých   živých vstupech odvedla   výbornou profesionální   práci. Z dalších   moderátorů příjemně   zaujala v Noční show Diana   Kobzanová s přirozeným   projevem. Snad jen Libor   Bouček byl někdy až moc   stereotypní. Celkově však k   pořadu nemám výhrad.
meduska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.6.2010
za 1.sérii
Těch 8* dávám jen za tu   1.sérii. Ty další pak už   stály za prd! Nevěřím   však, že by byl u nás   člověk, který by na to   aspoň očkem nepohlédl.
Komparsista11
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Nestačím zírat, že tenhle   pořad se tu skutečně   objevil. Jedna z nejlepších   reality, co u nás běžela.   Občas to sice mělo taky pár   much, ale celkově dobrej   počin. Víc nemá cenu   dodávat, kolegové v   předchozích komentářích   už všechno řekli, byl to   fakt fičák:-)
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2009
Kdo se zcela vyhnul   Vyvoleným,ten   kecá."Masáž" ve   sdělovacích prostředcích   byla neustálá.Mně se to   líbilo,protože Vyvolení   byla zcela nová reality   show,která u nás neměla   obdoby.Originální   hlášky,neurotický   Vlado,"tvrďák"   Zvěřina,šílená Regina a   zamilovoný Bouček.To je jen   pár jmen,na které jsem byl   vědomě i nevědomě   zvědavý,co vyvedou za   blbosti.
Další série   již neměli být.Prima   chtěla až moc z dobrého   koláče.První série byla   super,další raději ani   nehodnotit.
Jarda.ftr
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.9.2010
Jednou a už nikdy více
Dávám sedm, ale jen za   první serii. Ta byla   skutečně o lidech a jejich   vlastnostech, o tom čeho jsme   schopni udělat pro peníze ve   vypjatých situacích. Nikdo z   nich pořádně nevěděl do   čeho jde a co to s ním   udělá. Byli tak víc   bezprostřední.
Další serie už byly na   spláchnutí do   žumpy-především   soutěžící. Stejně jako   Big brother megalomanské   chamtivé, sebestředné a   sebechválící Novy
Helled
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.9.2013
Dost dobrej pořad na českou   televizi ktomu to vzniklo v   maďarsku je to fakt divné a   taky pěkný blázinec po   celou šou mezi Reality TV je   tohle asi nejlepší.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2012
Ať si každej říká co   chce, mělo to něco do sebe a   dívalo se na to dost lidí.   Také těžko objektivně   bodovat, chvílema nuda, kecy,   nesmysly, ale jindy napětí,   humor a hlavně ti první   věděli asi kulový co je   opravdu čeká. Nešel bych   tam ani za zlatý prase a ani   na pár dní!! A je fakt, že   některé obyvatelé vily si   dodnes vybavím, někteří   měli silné momenty a   hlášky!!
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.9.2011
Je to skuetečně tak.Ta   první série byla   dobrá.Mělo to správnou   šťávu a dalo se na to   dívat.Bylo to hlavně k   pobavení,ale i docela   zajímavé.Hlavně chování   těch zavřených lidí   tam.Nevím jestli bych do toho   šel já.
Rocky4
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.4.2009
První řada v roce 2005   neměla chybu. Vladka, Reginu,   nebo Petra Zvěřinu z   Václaváku, co nepřijel do   Prahy na babetě a to jsme si   museli uvědomit, jsme   tenkrát žrali všichni u   nás doma. A pobláznilo to   dá se říct celý národ.   Někdo tento pořád   zbožňoval, jiný ho nemohl   ani cítit a argumentoval   třeba tím, že dostanou   prachy akorát za válení se,   a za pár urážek. I s tím   se dá celkem souhlasit. Ale   bylo to něco nového,   neokoukaného, a já musím   říct že mně soutěžící   v první řadě byli   sympatický, až na pár   vyjímek (Petr, Hans, Věra).   Nutno ale říct že měli   něco do sebe všichni a   perfektně se doplňovali.   Nezapomenutelné jsou Vladkovi   hysteráky, Regina se sprejem,   hlášky a tisíc dalších   věcí. Prostě paráda, a   kdyby nebylo dalších 2 řad,   které byli pouze nastavovanou   omáčkou, dal bych jasnou   desítku. Další   pokračování už prostě   nebylo ono, a ani   soutěžící se nevyrovnali   partě číslo 1. Tak trochu   dekor tomu zachraňovala   výborná Tereza Pergnerová,   která moderovala všechny   řady. Ale jenom ona sama už   to taky úplně zachránit   nemohla.
lucymat
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.9.2010
Vyvolení byl svěží vítr   do nudných televizních vod.   Ač nebyli originál (ten   vlastnila konkurenční Nova   se svým Big Brother), dalo se   na 1. sérii vklidu dívat.   Další pokračování ani   nestálo za spuštění   televize.
efCZa
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.2.2010
Jedním slovem tragédie.   Hlavně tedy obsahově.   Štábu muselo dát velkou   práci to připravit,   moderátoři nebyli špatní,   ale celá reality šou je   hrozný paskvil, který hledá   to nejhorší, co v lidech   je...toto sledovat opravdu   nepotřebuju.
(úplně   stejné mínění mám o big   brotherovi)
hvezdyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.9.2013
Docela jsem vděčný tomu,   že tento pořad existuje.   Docela mi ujednodušuje   výběr, na co se má člověk   večer dívat. Dívat se na   skupinu lidí, se kterými   manipuluje televizní štáb a   ponižuje je, aby následně   manipuloval i s televizním   publikem, tak na to se   nemusím dívat v přímém   přenosu. Pokud se objeví   nějaké zajímavé záběry,   jako že se třeba některá   ze soutěžících krásek   svlékne, tak to stejně se   pověsí na web. Přiznám se,   že jsem první sérii   "hltal", ale z toho   jsem se tak nějak vyléčil.  
Takže voyeuři a   voyeurky, do toho. Sledujte   tuto zhovadilost. Musíte   úplně zblbnout a být   ochotní utrácet peníze za   smsky pro někoho, koho   stejně neznáte a komu jste u   prd...
mikee007
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.9.2013
Problém...
Můj největší problém s   tímhle formátem není ani   tak to,že se nám tu někdo   snaží uměle vytvářet   jakési pseudocelebrity z   lidí,kteří nic neumí a   nikdy nic nedokázali.
Mým největším   problémem je to,že   castingová komise sebrala   jako parta popelářů z   českých a moravských ulic   ten největší odpad co se   tam kde válel ,ve stylu   -čím větší odpad,tím   líp. Vědí,že nejvíc jim   jejich produkt nebudou produkt   prodávat milí,či vtipní   lidé,ale hádaví a proradní   sobci. A taková je celá   partička ve vile.
A   štáb? Ten už jen kouká,jak   je co nejrychleji   vyprovokovat. No nic. Své   diváky si třetí řada   téhle slátaniny najde. Já   to nebudu...
Dawid199
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.5.2009
Tohle opravdu není pro mne,   kamery všude a blby kecy   blbejch lidí a aby toho   nebylo málo tak ukázky   každou chvilku.....Prostě   ne!
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.9.2013
Vyvolení nebo vyhulení ?
Tak tu máme novou sérii,   vydržel jsem se dívat jen   krátce, neboť sándor se   uprd, lola se dloube v nose,   emanuel si na nohou vytírá   mezi prsty bahno. pak se   emanuel pohádá se sándorem,   skoro se poperou, pak se lola   schová pod deku se sandorem.   Pak se to rozebírá ve   studiu, proč se sándor uprd   atd. A vo tom to je. Vo prdu.  

Soutěž   např. Trosečník, Pevnost   Boyard, Hry bez hranic nebo   dřívější Deset stupňů   ke zlaté nebo AZ kvíz a   napínavý zápas v hokeji či   fotbale, to je o soutěžení,   ale toto pachtění a   hašteření v nějaké   barabizně z papundeklu s   názvem Vyvolení je   vyloženě o ničem,   absolutní ztráta času,   která vlastně dokumentuje   úpadek televizní zábavy v   současnosti, nebo to   vypovídá o dněšní době   ve které žijeme?
Agostino
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.11.2009
Čudujem sa vôbec, ako vôbec   mohli niečo takéto   vysielať. Táto reality show   nemá žiadnu úroveň, celé   je to len o vymývaní hláv.
PORTER
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.8.2013
Hrozná reality show hovadina   v čele s Pergnerovou,ta   moderuje takový   kraviny,čágo belo   vymaštěnci z vily.
BinLADIN
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.7.2009
docela silná káva a pěkná   masáž našich mozků ze   všech
stran v   televizi zabit čas na půl   roku
Karius
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.8.2012
,,Já nepřijel do Prahy na   babetě´´ apod.dementní   kecy....tyhle reality show   jsou fakt jen pro stupidní   jedince,co mají touhu se   zviditelnit tim,že jim celej   národ okukuje nahej zadek a   kouká na ně,jak se   chovaj,když je někde zavřou   a odříznou od světa jako   cvičený opice...má to být   zábava,chvílema   možná...nějakej čas jsem   na to i koukal,proto si   pamatuju legendární hlášku   Petra Zveřiny,ale postupem   času si říkam,na co jsou   lidi schopní z nudy   čumákovat ---->jedna   hvězda za občasné vtipné   scénky
MaKy92z
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.2.2010
...Primitívne...naivné...vul   gárne...hnusné..., týmito   slovami sa dá definovať   táto reality show, ktorú   slúži len na výplach   ľudských mozgov. Určite,   že normálny človek sa na   casting to tejto reality show   neprihlási. Ale je aj dobrým   príkladom, že poukazuje do   akých výšok môže niekedy   zájsť chamtivosť.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih13866minih13866Nejlepší člověk (1954) 
n
minih45436minih45436Možná přijde i kouzelník (1983) [TV pořad] 
Možná přijde i kouzelník n
minih56176minih56176Všechnopárty (2006) [TV pořad] 
Všechnopárty n
minih8791minih8791Hřiště (1975) 
Hřiště n
minih18895minih18895Skalní plemeno (1944) 
Skalní plemeno n
minih54686minih54686Rozsudky soudce Ooky (1988) [TV inscenace] 
Rozsudky soudce Ooky n
minih47927minih47927Ale je ženatý (1982) [TV hra] 
Ale je ženatý n
minih39430minih39430Kurýr 2 (2005) 
The Transporter 2 n
minih20810minih20810Terminator Salvation (2009) 
Terminator Salvation n
minih36674minih36674Mezi námi děvčaty (2003) 
Freaky Friday n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Zprávy z Vily (2013) [TV pořad]

 Zprávy z Vily (2013) [TV pořad]
Zprávy z Vily n
 
Země: Česká republika


(spin-off)

Big Brother (2005) [TV pořad]

 Big Brother (2005) [TV pořad]
Big Brother n
 
Žánr: reality-show
Země: Česká republika
Režie: Jeffo Minařík

(jiná verze filmu)

TV Program

ČT1 - Možná přijde i kouzelník aneb ...

21:20 - 22:59

72 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Příliš vzdálený most (1977)

20:00 - 22:55

152 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Sherlock Holmes (2009)

21:45 - 00:15

47 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Prima - České chaty snů

21:35 - 22:35

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190663
Osobností: 698151
Fotografií: 765138
Plakátů: 377290
Obsahů a biografií: 178479

Poslední komentáře

Táta Hyda (2000) [TV epizoda]

Táta Hyda
Hyde najde svého otce, ale   ten se k němu zprvu moc nemá   a ještě lundá. Fez se   snaží okouzlit ženy   poblíž sebe, ale moc to   nejde a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Ať žijí duchové! (1977)

Ať žijí duchové!
Tady je skoro zbytečné něco   komentovat, protože tahle   sedmdesatková klasika mluví   dosti jasně sama za sebe.   Chytrý základní dějový   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Trable prcka Binka (1994)

Trable prcka Binka
Tak tohle bylo za mě hodně   špatný. Nelogický,   patetický, přehnané a   přeplácané. Za celý film   dva okamžiky, kdy jsem se   zasmál (s více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Siréna od Mississippi (1969)

Siréna od Mississippi
Pro mě neobvyklí snímek z   Belmondem žádná vtipná   scéna,žádna bitka   ,akce,humor prostě nic jen   romantika a nudné pasáže na   druhou více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Michael Strogoff (1975) [TV seri...

Michael Strogoff
Hodně povedená historická   televizní minisérie   natočená v nezvykle široké   koprodukci podle verneovky,   která u nás není možná   tolik více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
The Good for Nothing

The Good for Nothing
The Good for Nothing

Celena Bridge

Bridge Celena

Tim Hopper

Hopper Tim

Joan Alison

Alison Joan

Maciste, gladiátor spartský (Maciste, gladiatore di Sparta)

Maciste, gladiátor spartský
Maciste, gladiatore di Sparta

Shane Halfyard

Halfyard Shane

North West

West North

Robert Hays

Hays Robert

Duncan Fraser

Fraser Duncan

Severn Thompson

Thompson Severn

Naposled navštívené:
The Good for Nothing

The Good for Nothing
The Good for Nothing

Celena Bridge

Bridge Celena

Tim Hopper

Hopper Tim

Joan Alison

Alison Joan

Maciste, gladiátor spartský (Maciste, gladiatore di Sparta)

Maciste, gladiátor spartský
Maciste, gladiatore di Sparta

Shane Halfyard

Halfyard Shane

North West

West North

Robert Hays

Hays Robert

Duncan Fraser

Fraser Duncan

Severn Thompson

Thompson Severn