Duben
ohodnotit

Wrong

Žánr:
Země:
Rok:
2011
Délka:
94 minut

Obsah filmu Wrong

 
Americké komediální drama jehož hlavním hrdinou je podivín Dolph Springer (Jack Plotnick), který jednoho krásného dne zjistí, že se mu ztratil nejlepší přítel, pes Paul. Během následného pátrání po něm se dostane do celé řady absurdních situací, stihne zásadně měnit životy lidí ve svém okolí a přitom usilovně útočí na svůj vlastní zdravý rozum.

Autor: klasifikátor
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
wrongthemovie.com
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Wrong >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MambaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2022
Wrong=špatně
Tak pro tuhletu absurditu si Quentin Dupieux   nejen napsal scénář, zrežíroval si ji, ale   také si to pěkně nasnímal na   kameru.
Francouzský mistr absurdity se opět   překonává - dokážete si představit, že   soukromý detektiv dokáže z hovna uneseného psa   vyčíst pachatele jeho únosu. Že zasazená   palma před domem se může geneticky modifikovat   na úplně jiný strom. Že zahradník, který   skolabuje a zemře se opět může objevit živý   a zdravý? Že lze v Saabu objevovat konec světa?   A pak je tu záhadný mistr Chang, který celému   filmu dodává na tajemnosti a fantastičnosti.   Opravdu umí předvídat budoucnost, ovládat   telepatii, manipulovat myslí   druhých?
Jednotlivé postavy jsou panoptikem   podivných jedinců, ať už se jedná o Dolpheho,   který ač vyhozen stále už po několik   měsíců dochází do zaměstnání a   předstírá práci, policista, který je   evidentně mimo, podivný soused Mike, již   zmíněný detektiv Ronnie s originálními   vyšetřovacími postupy...
Další nádherný   úlet od francouzského špičkového absurdního   tvůrce Quentina Dupieux. Ano, cosi je na tomhle   světě špatně - a Q.D. je ten, kdo se nám   snaží otevřít oči.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.1.2015
Ano, přesně v sedm šedesát jsem potřebovala   vidět něco inspirativního, něco, co mě   vytrhne z letargie končícího roku a nakopne do   novoroční aktivity... a tak jsem se rozhodla,   že začnu být stejně otravná, jako náš   hlavní hrdina a začnu se vyptávat na nesmysly   vedoucí k hlubšímu zamyšlení, neboť jsem   objevila, že na dotazech, které Dolph vznáší,   není vlastně nic nepatřičného, jen jsme   všichni podlehli obavám nevypadat jako   hlupáci... a tak kdybychom se víckrát   nesetkali, sbohem a šáteček.


Hodnocení:n12345678910
Wrong (2011)Wrong (2011)Wrong (2011)Wrong (2011)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698008
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178402

Poslední komentáře

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10