Duben
ohodnotit

Z lásky nebo pro peníze

For Love or Money

Další název:
The Concierge; Poslíček; Ein Concierge zum Verlieben; Z lásky alebo pre peniaze
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
91 minut
„K tomu, aby si splnil sen mít svůj vlastní hotel, potřebuje Michel J. Fox maličkost - tři miliony dolarů.“
Popis / Obsah / Info k filmu Z lásky nebo pro peníze
Doug Ireland pracuje jako správce noblesního manhattanského hotelu Bradbury. Hosté se na něj mohou obrátit s jakýmkoli problémem a mohou si být jisti, že vždy vše zařídí k jejich spokojenosti. Věčně však správcem zůstat nemíní. Sní o vlastním luxusním hotelu, pro který už má dokonce vyhlédnuté místo. Jenže mu chybí maličkost - 3 miliony dolarů. Podle jeho představ není ani jeho milostný život. Prodavačka Andy Hart sice uznává, že je zábavný chlapík, nechce ale marnit čas s chudým snílkem. Když se v hotelu objeví nadutý, blahosklonný magnát Christian Hanover, aby se tu setkal se svou milenkou, uvědomí si Doug, že to je příležitost, na kterou čekal a rozhodne se muže přesvědčit, aby do jeho snu o dokonalém hotelu investoval. Je odhodlán splnit magnátovi první poslední a dokonce mu poskytnout dokonalé krytí, když je s milenkou a naopak ohlídat milenku v době, kdy se musí věnovat manželce. Jeho nadšení poněkud zchladí zjištění, že milenkou je Andy. Musí se rozhodnout, jestli chce získat peníze nebo její lásku. Když se dozví, že magnát sobecky využívá nejen Andy, ale také jeho, protože za jeho zády plánuje koupit Dougův vysněný pozemek a postavit na něm vlastní luxusní podnik, rozhodne se Doug bojovat a získat obojí. Jeho naděje na vítězství značně stoupnou, když se objeví nečekaný spojenec.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Z lásky nebo pro peníze
Hlavní postavou zábavného příběhu je Doug Ireland, mazaný, přesto mile kouzelný správce noblesního manhattanského hotelu Bradbury. Hosté hotelu se na něj mohou obrátit s jakýmkoli problém a mohou si být jisti, že Doug vždy vše zařídí, sežene a vyřeší k jejich spokojenosti, ať už jsou to nesehnatelné vstupenky na vyprodané divadelní představení (o které Doug obehraje kolegu), nebo výhodná koupě drahokamů. Věčně však Doug ochotným a schopným správcem zůstat nemíní. Sní o vlastním luxusním hotelu, pro který už má dokonce vyhlédnuté místo.

Jenže k naplnění jeho snu mu chybí maličkost - 3 miliony dolarů. Další oblast, která není tak úplně podle jeho vlastních představ, je jeho milostný život. Prodavačka Andy Hart totiž uznává, že je Doug zábavný chlapík, ale to ještě neznamená, že s ním chce jít na schůzku. Přece nebude marnit čas s takovým chudým snílkem jako je on. Když se v hotelu objeví nadutý, blahosklonný magnát Christian Hanover, aby se tu setkal se svou milenkou, uvědomí si Doug, že to je příležitost, na kterou čekal a rozhodne se Hanovera přesvědčit, aby do jeho snu o dokonalém hotelu investoval potřebné miliony.

Je odhodlán splnit magnátovi první poslední a dokonce mu poskytnout dokonalé krytí, když je s milenkou a naopak ohlídat milenku v době, kdy se Hanover musí věnovat manželce. Jeho nadšení však poněkud zchladí zjištění, že jeho milenkou je Andy. Musí se totiž rozhodnout, jestli chce získat peníze nebo její lásku. Když se však dozví, že Hanover sobecky využívá nejen Andy, ale také jeho, když plánuje za jeho zády koupit Dougův vysněný pozemek a postavit na něm vlastní luxusní podnik, rozhodne se Doug bojovat a získat obojí. Jeho naděje na vítězství značně stoupnou, když se objeví nečekaný spojenec.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Z lásky nebo pro peníze
Hlavní postavou zábavného příběhu je Doug Ireland, mazaný, přesto mile kouzelný správce noblesního manhattanského hotelu Bradbury. Hosté hotelu se na něj mohou obrátit s jakýmkoli problém a mohou si být jisti, že Doug vždy vše zařídí, sežene a vyřeší k jejich spokojenosti, ať už jsou to nesehnatelné vstupenky na vyprodané divadelní představení , nebo výhodná koupě drahokamů. Věčně však Doug ochotným a schopným správcem zůstat nemíní. Sní o vlastním luxusním hotelu, pro který už má dokonce vyhlédnuté místo. Jenže k naplnění jeho snu mu chybí maličkost - 3 miliony dolarů. Další oblast, která není tak úplně podle jeho vlastních představ, je jeho milostný život. Prodavačka Andy Hart totiž uznává, že je Doug je zábavný chlapík, ale to ještě neznamená, že s ním chce.

Zdroj: AMC Networks International


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Neobyčejné životy (2009) [TV c...

10:35 - 11:30

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Cyklodálky

11:05 - 11:30

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:35 - 11:35

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190708
Osobností: 698229
Fotografií: 765204
Plakátů: 377383
Obsahů a biografií: 178525

Poslední komentáře

Hrst plná prachu (1988)

Hrst plná prachu
Kvalitní literární   předloha od uznávaného   spisovatele a sestava   vynikajících herců jako   jsou Alec Guinness, Judi   Dench, Kristin Scott více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10