Cerven
ohodnotit

Za tři dny umřeš

In 3 Tagen bist du tot

Další název:
Dead in 3 Days
Žánr:
Země:
Rok:
2006
Délka:
97 minut

Komentáře k filmu Za tři dny umřeš

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.3.2012
In 3 Tagen bist du tot
Rakouský horor Za tři dny   umřeš mě příliš   neoslovil. Přišlo mi, že si   tak nějak ve většině   případech hraje na   Tajemství loňského léta.   Co se týče odhalení vraha,   no tak to bylo trošku   slabšího rázu a   samozřejmě vás zaráží   nesmyslnost hlavních hrdinů   v jistých situacích, myslím   nebo vím určitě, že takhle   se může zachovat akorát   někdo ve filmu a ne ve   skutečném životě. Trochu   reality by v tomhle filmu a   celkově v tomhle žánru   nemělo chybět. Takže pro   mě je to jasný průměr,   nebylo tam nic, co by mě   přesvědčilo o lepším   hodnocení. Jinak moje plus je   za sympatickou modrookou   slečnu.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2017
Rakouský teenagerovský   slascher ani na svou dobu   vzniku nepřinášející nic   významného. Ano, filmaři v   Rakousku tímto skutečně   dokázali že takové filmy   natočit umí také (čeští   filmaři by to nedokázali ani   omylem), ale co takhle   přijít s něčím novým?   Film je touto známou   šablonou značně   předvídatelný až hamba,   což kazí veškerý filmový   zážitek. Temná atmosféra   příběh prostupuje do morku   kostí, kamera úžasná,   střih směrodatný, děs a   hrůza v každé minutě. To   tu všechno je, ale   pokolikáté už?
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.7.2012
Pomsta přichází
Já mám horory typu slasher   prostě rád, tak jsem byl   zvědavej na tenhle kousek   který měl v rodném Rakousku   obrovský úspěch a hlavní   hrdinka (mě totálně   nesympatická blondýna) za   něj získala cenu..za co?   Film vykrádá slavné kousky   jako je Vřískot nebo již   zminované Tajemství   loňského léta, vraždy sice   ujdou, ale jinak je to celkem   nudné, nelogické jednaní do   těhle filmů prostě patří,   pač by nebylo nač koukat.   Miluju větu když někdo ve   snímku prohlásí "tohle   je skutečné a néé   film"... Vraha jsem uhodl   hned, co na něj hlavní   hrdinka náhodou narazí. Ač   mě to moc nenadchlo, mrknu   ještě na 2, ta má mnohem   lepší kritiky i hodnocení.   Za 1 dávám 6:)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Výsledky losování Šťastných 10...

23:19 - 23:20

0 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Ve víně je vražda

23:15 - 00:00

4 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Survivor Česko & Slovensko (20...

21:40 - 23:40

99 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

22:55 - 00:05

24 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Reklama