Duben
ohodnotit

Zmetci

The Misfits

Další název:
Armáda zlodejov
Rok:
2021
Délka:
94 minut

Obsah filmu Zmetci

 
Ringo, Violet, Wick a Princ jsou novodobí Robinové Hoodové přezdívaní The Misfits, kteří vykrádají bankovní schránky boháčů a zlodějů, aby pomohli lidem, kteří to potřebují. Tentokrát ale mají zálusk na hromadu zlata určeného k podpoře terorismu, které má ukryto milionář Schultz v jedné ze svých věznic v Jezeristánu na středním východě. Jediný, kdo takovou krádež dokáže zvládnout, je mezinárodní zloděj Richard Pace, který několikrát dokázal uprchnout ze Schultzových věznic. Ale dokáže přistoupit na podmínku, že z tohoto obrovského pokladu mu neujde nic? Přesvědčit o správnosti této akce ho má i jeho dcera Hope.

Zdroj: Televize Seznam

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PORTER
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.12.2022
Parta lupičů v čele s P.Brosnanem která chce   okrást grázla který má své úspory zlata   skryté ve své věznici a zbývá jen vymyslet   jak ,trochu nudná podívaná akce nic moc.
PROCESOR
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.12.2021
PROCESOR!
Dámy a pánové prosím vás o pozornost,   přichází film, který je neuvěřitelně   nudný, je tak nudný, že to snad ani neumím   popsat. Dále pokud se vám líbí hodně zvratků   a hoven přijdete si na své. Jinak tam vystupuje   Asiat, černoch, Arab a blondýnka, takže nikdo   nemůže říct, že je utlačovaný. V dalším   pokračování, protože tak neuvěřitelně   špatnej film si určitě zaslouží další díl   se už určitě dočkáme genderového symbolu a   všichni budou spokojeni.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190577
Osobností: 697880
Fotografií: 764048
Plakátů: 376690
Obsahů a biografií: 178304

Poslední komentáře

Romantický víkend (1999) [TV epi...

Romantický víkend
Jede se na chatu, ale Kelso se   líbá s jinou holkou a tak ho   tam sebou Jackie nechce, ale   potom jí Kelso chybí. Eric   se dává dohromady více s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Vánoce (1998) [TV epizoda]

Vánoce
Správně "praštěnej" díl,   jede to vpřed, střídají se   situace a hlášky a scénky   jsou některý mimořádně   povedený, bavěj všichni,   ale super je Kelso hlavně u   kradení stromečku:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Bílý lotos (2021) [TV seriál]

Bílý lotos
Celkem zajímavý počin,   plný osobitých osůbek a   rádoby překvapivých   závěrů (které jsou ale   poměrně dost dobře   předvídatelné). V druhé více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Alenka v říši divů (1999) [TV fi...

Alenka v říši divů
Chtěl jsem si na stará   kolena rozšířit vědomosti   a poprvé v životě vidět   "nějakou Alenku". No vybral   jsem si toto dílko a čert   ví, více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10