Duben
ohodnotit

Poslední lovec čarodějnic

The Last Witch Hunter

Další název:
Posledný lovec čarodejníc (SK); La dernière chasse aux sorcières; 最后的巫师猎人
Rok:
2015
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
22.10.2015
„Věčný život, věčný lov“
Popis / Obsah / Info k filmu Poslední lovec čarodějnic



POZOR, SPOILER

V dávné době vede muž své bojovníky do boje proti čarodějnici. Vstoupí do podzemí, kde k boji také dojde. Hlavní nepřátelé se zabijí navzájem. Jenže ten jeden neumírá, protože je proklet k věčnému životu.

V letadle cestuje muž, sleduje velkou bouři, která venku zuří. Na okně objeví jakýsi znak a drátek ve vodě mu najde čarodějnici. Ta se dopustila chyby tím, že hodila do jednoho sáčku různorodé počasí, a proto venku ta bouře. Muž provede pár manipulací s jednotlivými artefakty a je klid. Ten pán se pak letušce představí jako Coulder. Tento muž již osm set let udržuje mír mezi lidmi a čarodějnicemi. A je to on, kdo byl kdysi proklet. Nyní je jako bojovník sekery a kříže lovcem čarodějnic. Spolu s otcem Dolanem se snaží udržet mír. Dolan je již třicátý šestý v řadě.

Na scénu přichází nový bojovník Dolan. Protože 36. zemřel, stává se 37. Na ruku je mu vypálen cejch, přidává se ke Coulderovi. Ten se domnívá, že Dolanova smrt nebyla jen tak. Na místě samém pak najdou znaky magie. Takže musí zajet za Maxem, což je čaroděj čtrnáctého stupně. Od něj vede krátká cesta k vrahovi - a hned také k jeho potrestání. Potom Coulder zjistí, že Dolan není mrtvý, ale prokletý. A to mohou zlomit jen zabitím čarodějnice, která kletbu vyřkla.

Coulder jde do baru, kde si vyžádá od jiné čarodějnice Chloé lektvar vzpomínek. Vrací se do dávné minulosti, aby se probral v přítomnosti, v poutech s ocelovým řetízkem. Podaří se mu osvobodit a nastává boj s tím, kdo jej připoutal. Je to Belial. Ten Coulda zmlátí a bar zapálí. Pak mizí v podlaze. Coulder a Chloé se sbližují a při tom stále pátrají. Ocitají se u další čarodějnice, zde málem zemřou. Zde se také dozví, že Belial má tuny jakési hlíny. Ten nalézá Maxe a trestá jej.

Opět se ocitáme v daleké minulosti. Zde se zjistí, že má být opět po osmi staletích přivedena královna. Coulder svede několik soubojů, z nichž při jednom probodne Beliala dýkou.

Dolan číslo 36 se probouzí z agonie, protože ten kdo jej proklel, byl Coulderem zabit.

Nakonec se Coulder s Chloe a Dolanem 37 vydává na finální souboj s oživenou královnou čarodějnic. Že to nebude jednoduché, je nasnadě.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Poslední lovec čarodějnic



Moderní svět skrývá mnoho tajemství, ale nejvíce ohromující tajemství ze všeho je, že čarodějnice stále žijí mezi námi. Zlé bytosti nadpřirozené dychtivé uvalit na svět další morovou ránu. Armády lovců čarodějnic bojují s nadpřirozeným nepřítelem po celém světě po celá staletí. Včetně Kauldera (Vin Diesel), statečného bojovníka, kterému se podařilo zabít všemocnou královnu čarodějnic a zdecimovat všechny její následovnice. Ve chvíli těsně před její smrtí královna prokleje Kauldera k věčnému životu, navždy ho oddělí od milované manželky a dcery. Dnes je Kaulder posledním svého druhu. I protivníků značně ubylo. Jeho příběh ani boj ale nemají konce… Zlé čarodějnice tu stále jsou, jen ukryty našim očím. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou královnu. A ta žije jedinou myšlenkou, rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář nové morové nákaze. Poslední lovec čarodějnic je proto povolán do New Yorku aby této zkáze zabránil. Aby v úkolu uspěl, musí spolupracovat s mladou krásnou čarodějkou, což je to, co si myslel, že nikdy neudělá…

Zdroj: www.thelastwitchhunter.movie


Autor: roox

Popis / Obsah / Info k filmu Poslední lovec čarodějnic



Věčný život, věčný lov

Vin Diesel jako nesmrtelný a poslední lovec čarodějnic v nové akční fantasy ukáže, že čarodějnice nejsou jen pouhá pověra. Vždy tu mezi námi byly a jsou. A on je dnes posledním svého druhu, jenž je schopný je poslat na onen svět. Ve válce, kterou s nimi vede už 800 let, se představí s mohutným plnovousem ve středověkých kulisách stejně jako v současném New Yorku. Role jeho mentora z tajné organizace „Sekery a kříže“ se zhostil Michael Caine, po boku Vina Diesela pak bude stát Elijah Wood a Rose Leslie známá jako Ygritte ze seriálu Hra o trůny.

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže“, vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice.

Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední?

Vin Diesel má charisma na rozdávání. Jako tvrďák s chraplavým hlasem baví ty diváky, kteří hledají v kině koření současných úspěšných spektáklů – akci, hlášky, styl, zábavu a zdravou míru nadsázky. Možná nesplňuje nejnáročnější herecká měřítka přísných šedivých akademiků, zato je prostě „cool“ a série Riddick nebo Rychle a zběsile ho už dávno vynesly do zábavní ligy mistrů. Jako Poslední love čarodějnic si teď vyzkouší žánr fantasy a rychlá kola vymění za meč a sekyru. Kupu drsných hlášek si však ponechá, ostatně za svůj věčný život jich jeho postava nasbírala dostatek.

ZDROJ: Bontonfilm CZ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:05

184 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Poslední ráj...

08:30 - 09:30

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:35 - 09:35

28 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:45 - 09:15

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190739
Osobností: 698279
Fotografií: 765267
Plakátů: 377392
Obsahů a biografií: 178549

Poslední komentáře

Ruby (1992)

Ruby
I když název by mohl   svádět k očekávání, že   půjde o životopisný film,   je to v podstatě   čistokrevný politický   thriller, který více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Fatal (2009)

Fatal
Průměrná francouzská   komedie, která mě opětovně   přesvědčila, že doby   šedesátých a sedmdesátých   let, kdy se natáčely   výborné komedie více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Donniny kalhotky (2001) [TV epiz...

Donniny kalhotky
Eric při basketu na dvorku s   kámošema stáhne Donně   kalhotky, ta se urazí, ale   dělá že né. Kelso jde za   Laurie, ale ta tam má jinýho   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Kdo to chce víc? (2001) [TV epiz...

Kdo to chce víc?
Donna má s Ericem hodně   sexu, ale pak se pohádají a   každý dělá uraženého,   kdo vydrží bez sexu déle?   Red si uvědomí, že je   protivný a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Dnes o půl jedenácté (1949)

Dnes o půl jedenácté
Jsem si vědom, že v roce   1949 filmová detektivka asi   jinak natočit nešla, ale to   bohužel nic nemění na tom,   že je to jako film sotva   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10