Duben

Christian Serratos

Povolání:
Známá jako:
Christian Bernardi
Národnost:
Věk:
33
Narození:
21.9. 1990, Pasadena, Kalifornie, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Christian se narodila a vyrostla v jižní Kalifornii. Její zajímavý vzhled je díky směsi mexických, italských a irských kořenů. Vášnivá milovnice zvířat již od malička věděla, že jejím snem je stát se herečkou. Již jako batole byla zajímavá umělkyně. Celou rodinu bavila přehráváním televizních show, které ten den viděla. S veškerou svou vášní a nadšením se vrhla do studia baletu a krasobruslení, v kterém také často soutěžila. Obě disciplíny má tak ráda, že se rozhodla pro studium různých tanečních stylů - ballet, jazz, hip hop. Mimo jiné trénuje i Tai Kwon Do a Hapkido.

Stihla však také zazářit jako modelka pro Ford. Však jako modelka se poprvé objevila již v 7 letech a v reklamě o rok později.

A začaly se objevovat i filmové role. Nejprve role v epizodách seriálů Zoey 101, Sedmé nebe a Hannah Montana, a pak už přišla dlouhodobější role Suzie Crabgrassové v seriálu Ned's Declassified School Survival Guide.

Průlom přišel v roce 2008, kdy se nejprve jako Amy objevila ve filmu Keith a pak jako Angela Weberová v sérii Twilight (v současné době točí třetí pokračování).

Mezi její oblíbené filmy patří Tristan a Izolda z roku 2006, Malá princezna z roku 1995, Magická posedlost z roku 1998 a také The House of Yes z roku 1997. Mimo to je ještě fanouškem Jayne Mansfieldové a vegetariánka.

V roce 2009 byla časopisem People vyhodnocena v první stovce nejkrásnějších žen.

Autor: efCZa

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

Fan klub

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190628
Osobností: 698009
Fotografií: 764538
Plakátů: 376944
Obsahů a biografií: 178406
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Christian Serratos

Serratos Christian

Naposled navštívené:
Christian Serratos

Serratos Christian