Duben

Alyssa Milano

Povolání:
Rodné jméno:
Alyssa Jayne Milano
Národnost:
Věk:
51
Narození:
19.12. 1972, Brooklyn, New York, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Alyssa Jayne Milano (herečka, producentka, zpěvačka) se narodila 19.12.1972 New Yorku. Její otec Tom je filmový hudební režisér, matka Lin módní stylistka a má mladšího bratra jménem Cory (1982). V dětských letech hrála v muzikálu a v divadelním představení, ale ve filmu se objevila poprvé v roce 1983 (Old Enough). Po přestěhování do Los Angeles přišla role s Arnoldem Schwarzeneggerem ve filmu Komando. Potom následovali další např. V síti upíra, Milenec nebo vrah a seriál Melrose Place a Charmed (u nás Čarodějky).

Je rozvedená (1. 1. 1999 - 20. 11. 1999 - ex-manžel Cinjun August Tate). Mezi její záliby patří psaní knih a scénářů, cestování, fotografování, jízda na koni, hraje na piáno, flétnu... Je vegetariánka a katolička. Její tělo je ozdobeno tetováním a piercingy.

Autor: Serpentina

Životopis (biografie) / Informace:
Alysa se narodila 19. prosince 1972 v Brooklynu.
Alysa má mladšího brášku Coryho a její rodiče jsou Tom a Lina.
K herectví se dostala přes konkurz.
V 7 letech s maminkou vyrazila na 18měsíční divadelní turné.
V 10 letech se přehoupla do seriálu "Who's the Boss".
Po filmu "Who's the Boss" měla krátké popové období na počátku devadesátých let, v této době několik popových alb, velmi úspěčných v Japonsku a Evropě. Prakticky je mnoha lidmi v těchto zemích považována více za zpěvačku než herečku.
V roce 1988 natočila nejprodávanější kazetu roku s cvičením "Teen Steam".
Jedna z prvních opravdových rolí jako dcera Arnolda Scharwezenegra ve filmu "Comando". O několik let později se objevila v další významné roli v dobrodružném filmu "Double Dragon".
Následně se objevila v dalších rolí svůdnice v erotických thillerech "Embrace of the Vampire", "Poison Ivy" a filmu, který nejvíce přitahoval pozornost "Fear", ve kterém si zahrála po boku Marka Wahlbergera a Reese Whinterspoon.
V roce 1995 se Alysa objevila v epizodě "The Outer Limits", kde hrála mladou mladou ženu, která přijde do kontaktu s mimozemskou formou života, která z ní udělá sexuálního štvance. Tato epizoda byla natočená ve dvou verzích, jedna pro kabelovou televizi, kde je nazá, druhá pro normální TV bez nahoty. Tato epizoda měla největší sledovanost z celé série.
Další krůček byl v Melrose Place a odtud jen kousek k Čarodějkám. Nejenže v dnešní době v Čarodějkách hraje, ale některé scény píše i režíruje.
V komediálním dramatu "Glory Dazy" se zase objevila po boku Benna Afflecka, poté opět následoval thiller "Bellow Utopia" s Ice-T a kouzelně neobvyklé komedii "Hugo Pool" s Malcolnem McDowellem, Seanem Pennem a Patrickem Dempsey.
V roce 1997 Alysa hrála v Disney filmu "Gold Rush" a poté se na plný úvazek vrátila k televizním seriálům. V "Melrose Place" hraje Jennifer Mancini, mladší sestru Michael Mancini. Byla v seriálu dvě sezóny a poté přešla do jiného seriálu producenta Aerona Spellinga "Charmed". Alysa spollu s Shannen Doherty a Holly Marie Combs hrají tři sestry, užívající jejich sílu ke konání dobra.
Alysa má za sebou manželství s Cijijunem Tatem a zrušené zásnuby s Justinem Timberlakem.
Nyní randí s Carlem Pavanem.
Alysa je zapřísáhlou vegetariánkou, nesnáší kouření a na jejím těle má sedm tetování.
Vlastní tři koně, třináct ptáků a tři psi.

Autor: holy

Životopis (biografie) / Informace:
Americká herečka a zpěvačka, celým jménem Alyssa Jayne Milano, se narodila ve znamení střelce, americké módní návrhářce Lin a italskému hudebníkovi Tomovi. Má bratra Coryho. Poprvé hrála už v 8 osmi letech v muzikálu „Annie“ na Broadway. Po velkém úspěchu dostala role v dalších divadelních představeních (např. Adele v muzikálové verzi Jayne Eyre).

Ve filmu se poprvé objevila ve snímku OLD ENOUGH (1983). Jelikož moc toužila dostat se do televize, tak aniž by četla scénář, šla zkusit konkurz na roli Samanthy Micelli v sitcomu „WHO´S THE BOSS?“. Roli získala a tím v podstatě odstartovala svou kariéru. Do Los Angeles se kvůli ní přestěhoval i zbytek rodiny. Rok na to přišla role ve filmu KOMANDO (1985), kde hrála po boku (tedy dceru) Arnolda Schwarzeneggera.

Režiséři až do dneška těží spíše z jejího atraktivního zevnějšku než z hereckého talentu, čemuž odpovídají i její dosavadní filmy, většinou s lehce erotickým nádechem – V SÍTI UPÍRA (1994) či JEDOVATÝ BŘEČŤAN 2: LILY (1996). Nicméně ve filmu MILENEC NEBO VRAH (1996) si zahrála po boku Marka Wahlbergera a Reese Witherspoon a v roce 1997 se objevila v úspěšně komedii LÁSKA NA DRUHÝ DOTEK. U nás ji známe především ze seriálů „MELROSE PLACE“ jako Jennifer Mancini a „ČARODĚJKY“ jako Phoebe Halliwell.

Alyssa je rozvedená, jejím exmanželem je zpěvák Cinjun Tate. Má ráda hokej, hraje na flétnu a na piano. Permanentně se drží v TOP stovce nejvíce sexy žen světa.

Autor: Ingrid

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

01:55 - 03:30

7 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

ČT2 - Vigil

01:30 - 02:30

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

01:30 - 02:10

32 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Strážci relikvie (2017)

01:30 - 03:30

32 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376670
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alyssa Milano

Milano Alyssa

Naposled navštívené:
Alyssa Milano

Milano Alyssa