Duben
ohodnotit

Havaj 5-0 [TV seriál]

Hawaii Five-0

Další název:
Hawaii 5-0; Hawaii 5.0
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
42 minut, 240 epitod
„Úkol: vymýtit zločin z Havajských ostrovů.“
Popis / Obsah / Info k filmu Havaj 5-0
Bývalý námořní důstojník Steve McGarrett se vrací do Oahu na Hawaii, aby zde vyšetřil vraždu svého otce. Místní guvernérka jej přesvědčí, aby vytvořil speciální vyšetřovatelskou jednotku. K McGarrettovi se postupně připojuje policista, původně z New Jersey, Danny Williams, který z tvrdých metod nového parťáka není příliš nadšen a poklidný život mu obrátí mírně naruby.

Do týmu je zlanařen i bývalý detektiv Chin Ho Kelly, jenž byl jako policista v Honolulu neprávem obviněn z braní úplatků. Čtvrtým členem se stává Chinova sestřenice, pohledná, a čerstvě úspěšně absolvující policejní akademii Kono Kalakaua. McGarrett a jeho nově sestavený tým s názvem – Five-O nyní můžou pořádně začít bojovat se zločinem na Hawaii.


Autor: Langley

Popis / Obsah / Info k filmu Havaj 5-0
Steve McGarrett se vrací domů na Oahu, aby našel vraha svého otce. Guvernér mu nabízí, aby si vytvořil vlastní pátrací tým (Five-O). Ke Steveovi se tedy přidávají Chin Ho Kelly, Danny "Danno" Williams a Kono Kalakauaová.


Autor: efCZa

Popis / Obsah / Info k filmu Havaj 5-0
Detektiv Steve McGarrett, oceněný námořní důstojník se vrací na ostrov Oahu, aby vyšetřil vraždu svého otce. Guvernérka mu nabídne, aby sestavil vlastní tým. S vlastními pravidly, absencí byrokracie a její plnou podporou má odstranit veškeré stopy zločinu. Ke Stevovi se přidává detektiv Danny “Danno” Williams, policista, který se nedávno přestěhoval z New Jersey. Ačkoliv preferuje mrakodrapy před písčitými břehy, jeho prioritou je bezpečná Havaj pro jeho osmiletou dceru, která zde žije se svou matkou. Přidává se Chin Ho Kelly, bývalý policejní detektiv a přítel Stevova otce, který byl nespravedlivě obžalován z korupce a přemístěn na pozici bezpečnostní hlídky. Posledním členem je Chinova sestřenice Kono Kalakauaová - krásná a bezprostřední dívka, čerstvá absolventka policejní akademie, která se sebevědomě chce zařadit mezi policejní elitu. Steve rovněž urovnává pošramocený vztah se svou sestrou Mary Ann a postupnými krůčky se dostává ke svému cíli - pomstě smrti svého otce.

Zdroj: Universal Channel


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hawaii Five-O (1968) [TV seriál]

 Hawaii Five-O (1968) [TV seriál]
Hawaii Five-O n
 
Žánr: drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael O'Herlihy, Charles S. Dubin, Paul Stanley

(remake)

TV Program

ČT1 - Zavolejte porodní sestřičky (2...

15:45 - 16:45

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Atletika ČR 2024

16:00 - 18:40

33 minut již uběhlo
127 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

63 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

58 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10