Duben
ohodnotit

Hrdinové [TV seriál]

Heroes

Další název:
Hrdinovia (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
42 minut, 78 dílů
„Zachraň roztleskávačku. Zachraň svět.“
Popis / Obsah / Info k filmu Hrdinové
DVD 2. sezóna:
nfo o filmu: Připomeňte si fenomén vzrušujícího a napínavého seriálu Hrdinové, protože jeho druhá řada přichází na DVD! Prožijte všechny nové a nečekané zvraty tohoto úchvatného seriálu na třech discích, které obsahují každou strhující epizodu z druhé řady.

Zvuk: český 2.0, anglický 5.1
Titulky: české
Délka: 11x 42 minut
Obraz: 16:9

DISK 1
Epizoda 1 – ČTYŘI MĚSÍCE POTÉ…
Epizoda 2 - JEŠTĚŘI
Epizoda 3 – RODINNÁ POUTA
Epizoda 4 – POMOC BLIŽNÍMU SVÉMU

DISK 2
Epizoda 5 – BOJUJ NEBO UTEČ
Epizoda 6 - HRANICE
Epizoda 7 – ČAS NIC NESPRAVÍ
Epizoda 8 – ČTYŘI MĚSÍCE PŘEDTÍM…

DISK 3
Epizoda 9 – PŘÍBĚHY S POUČENÍM
Epizoda 10 – PRAVDA A NÁSLEDKY
Epizoda 11 - BEZMOCNOST


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hrdinové
Právě ve chvíli, kdy úplné zatmění Slunce uvrhlo celou Zemi do tmy, objevil profesor genetiky tajnou teorii svého zavražděného otce, podle které mezi námi žijí lidé s nadpřirozenou silou. Mladý snílek se pokouší přesvědčit svého politicky aktivního bratra, že umí létat. Středoškolská roztleskávačka zjišťuje, že je dokonale nezničitelná. Striptérka z Las Vegas se dře, aby uživila svého malého syna a zatím odhaluje, že její obraz v zrcadle skrývá tajemství. Uprchlík před spravedlností pokračuje v matení policie, která ho již dvakrát nedokázala zkrotit. Nadaný umělec, kterému drogová závislost ničí život i vztah se svou dívkou, umí namalovat budoucnost. Smolařský losangeleský policajt dokáže slyšet lidské myšlenky a díky tomu se dostává na stopu sériového vraha. V Japonsku mladík odhaluje návod na zastavení času pouhou silou vůle. Jejich posláním není nic menšího než záchrana světa…

Disk 1
Genesis – Události se dávají do pohybu ve chvíli, kdy úplné zatmění Slunce vrhá celou Zemi do tmy a profesor genetiky se po svém zavražděném otci ujímá tajného výzkumu, který se zabývá lidmi s nadpřirozenými schopnostmi.
Don't Look Back – Hrdinové využívají své objevené schopnosti. Matt Parkman na dálku naslouchá zmizelé dívce, Niki objevuje svou ohromnou sílu, Claire se po zkoušce svých regeneračních schopností vyrovnává se středoškolským životem a Hiro pátrá v New Yorku.

Disk 2
One Giant Leap – Na Claire útočí její středoškolský spolužák, Hiro hledá podporu u Anda a Niki čeká hrůzný nález.
Collision – Hrdinové se spolu mohou konečně spojit, protože Mohinder zjistil, jak určit jejich polohu. Pro roztleskávačku už ale může být pozdě.
Hiros – Hrdinové pociťují důsledky svých schopností na vlastní kůži. Matt si čte myšlenky své ženy, Hiro je napaden zaměstnancem lasvegaského kasina a Niki ztrácí pojem o čase.

Disk 3
Better Halves – Niki se ocitá tváří v tvář svému manželovi a Peter předává Hirovi životně důležitou zprávu.
Nothing to Hide – Tentokrát projdou těžkou zkouškou vztahy. Matt klame svou ženu, aby se mohl přidat k lovu na Sylara, Claire zjišťuje, kam zmizela její ztracená kazeta, Nathan taktizuje s rodinou a Niki přiznává své “tajemství” kamarádce.
Seven Minutes to Midnight – Claire je rozhodnuta vést normální život a chystá se na majáles. Mohinder se zatím vrací do Indie pohřbít svého otce.


Disk 4
Homecoming – Nadchází čas na záchranu roztleskávačky. Jediná noc může změnit osudy Claire, H.R.G., Petera …a celého světa.
Six Months Ago – Čas se vrátil zpátky. Mohinderův otec je právě v New Yorku, Claire přináší znepokojivou zprávu a chystá se soudní spor, který může mít nepříjemné důsledky pro celou rodinu Petrelliových.
Fallout – Isaacovy obrazy odhalují nové podrobnosti o předpovídaném jaderném útoku na New York City, Mohinder má za sebou první kroky na své nové cestě a Niki se odhodlala k obtížnému rozhodnutí, aby ochránila svého syna.

Disk 5
Godsend – Claire čelí důsledkům své úmluvy s Haiťanem a Hiro s Andem se vydávají pátrat po samurajském meči. Na scéně se zatím objevuje nový překvapivý Hrdina.
The Fix – Přicházejí další nové tváře. Hiro se setkává se svým otcem, Claire pátrá po svých biologických rodičích a Peter se učí od neviditelného muže.
Distractions – Testem prochází rodinná sounáležitost. Hiro se snaží přesvědčit svého otce o správnosti své nové cesty. Niki dělá rozhodnutí, jež se týká její budoucnosti s D.L. a Micahem a Sylar navštěvuje dům Bennetových. <BR>Run! – Mohinder se setkává s&nbsp;nebezpečným novým Hrdinou, Matt se ocitá pod palbou Lindermanovy nejnovější nájemné vražedkyně a identita Claiřina biologického otce je odhalena. <BR><BR>Disk 6 <BR>Unexpected – Matt spojuje síly s “bezdrátovou” Hrdinkou a radioaktivním mužem, Claire míří za svým otcem a Peter zakouší bolestivou zradu. <BR>Company Man – Šokující minulost H.R.G. je odhalena a Claiřin domácí život se po hrozivém výbuchu navždy mění. <BR>Parasite – Hrdiny otřásají děsivé záblesky budoucnosti. Objevuje se Linderman a Isaac maluje svůj dosud nejhrůznější obraz. <BR>.07% – Sylarovo běsnění pokračuje s bezděčnou asistencí Mohindera a Hiro se rozhoduje “spasit svět”, když čelí chmurné realitě. <BR><BR>Disk 7 <BR>Five Years Gone – Hiro a Ando se teleportují do budoucnosti a zjišťují, že lidé s&nbsp;neobyčejnými schopnostmi tu jsou zabíjeni jako “teroristé”. <BR>The Hard Part – Zatímco se Nathan připravuje na volby, Hirovo&nbsp;a Andovo předsevzetí zachránit svět prochází skutečnou zkouškou. <BR>Landslide – Nathan přemítá o ceně svého členství v&nbsp;Kongresu a Peter s Claire se pokoušejí opustit New York <BR>City před výbuchem. <BR>How to Stop an Exploding Man – Isaacova šokující proroctví se naplňují v&nbsp;Kirby Plaza, kde na Hrdiny čeká bolest a nebezpečí. <BR><BR>BONUSY: <BR>• Nevysílaný pilotní díl: střih Tima Kringa <BR>• VYNECHANÉ SCÉNY <BR>• Komentáře <BR>• Hudba <BR>• KASKADÉRSKÉ SCÉNY <BR>• Profil umělce: Tim Sale <BR><BR>Zvuk: český dabing (TV), anglický <BR>Titulky: české, další bude upřesněno <BR>Obraz: 16 : 9


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hrdinové
Jako úplně zatmění se po celé zeměkouli šíří temné stíny. Ale mezi lidmi žijí jedinci, kteří ovládají zvláštní schopnosti. Aniž by zatím o sobě věděli, jejich společným osudem je zachránit svět…
Peter v New Yorku se probudí ze snu, kdy se mu zdá, že skáče ze střechy domu. Peter jde za svým bratrem Nathanem, který kandiduje do kongresu, a řekne mu, že si myslí, že může létat. Ten mu poradí, že by měl jít k doktorovi.


V Indii oznámí Mohinderovi, že jeho otec zemřel. Ten mu prý říkal, že ho někdo už několik dní sledoval a bál se, že mu chtějí ukrást jeho výzkum. Podle Mohindera byl už blízko k tomu, aby našel nultého pacienta, který by měl být právě v New Yorku. Mohinder jde do jeho bytu, aby našel jeho poznámky a mohl tak dokončit jeho genetický výzkum. Na místě zjistí, že ve vedlejší místnosti někdo je. Rychle sbalí nějaké dokumenty, udělá fotku velké otcovy mapy a zmizí…


V Texasu natáčí mladík dívku Claire, která skočí z rampy vysoké několik desítek metrů. Po hrozivě vypadajícím pádu vstane – je nezranitelná…
V Japonsku se Hiroovi podaří silou vůle zastavit čas.


Niki, svobodná matka, se snaží s ředitelem prestižní školy vyjednat, aby do ní mohl její nadprůměrně ingteligentní syn nadále chodit, přestože dluží za školné, ale ředitel je neústupný. Když rozčilená odchází, vidí v zrcadle svou tvář, která se ale tváří jinak a dokonce se i jinak pohybuje.


Simone přijde domů, kde najde svého přítele Isaaca, malíře, jak ničí své obrazy. Zjistí, že před třemi týdny namaloval obraz hořícího autobusu, který právě ve skutečnosti viděla.
Postupně se tito lidé začínají setkávat, aniž by ještě tušili, že mají díky svým zvláštním schopnostem společné poslání…


Autor: vsimo

Popis / Obsah / Info k filmu Hrdinové
Seriál Heroes měl premiéru 25. září na stanici NBC. První díl sledovalo rekordních 14 miliónů diváků. Již po odvysílání prvních pěti dílů se seriálu podařilo dostat na první místo v žebříčku nejoblíbenějších amerických seriálů. Příběh pochází z pera Tima Kringa, který udělal z atraktivního tématu pro Hollywoodský letní blockbuster drama, bez žádných pláštěnek a bez akčních pasáží. Spíše se mluví a sledujeme jak se se svými nově nabytými schopnostmi vyrovnávají hlavní hrdinové.

Děj se točí hlavně okolo několika běžných lidí, kteří na sobě začínají zjišťovat, že mají super schopnosti. Jako v každém správném seriálu jsou zdě hrdinové dobří a zlí. Hlavní zápletkou je hrozící nebezpečí zničení New Yorku atomovým výbuchem, kterému musí Hrdinové zabránit.


Autor: michaela666

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hrdinové: Znovuzrození (2015) [TV seriál]

 Hrdinové: Znovuzrození (2015) [TV seriál]
Hrdinové: Znovuzrození n
Heroes Reborn
Žánr: drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - V karavanu po Polsku

17:50 - 18:15

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

73 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764400
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178358

Poslední komentáře

Hyde se stěhuje (1999) [TV epizo...

Hyde se stěhuje
Zas spíš normální díl,   Hydea opustí matka a on   bydlí sám, brzo nemá   jídlo, peníze a v bytě   nepořádek, stěhuje se proto   k Formanům, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Case Histories (2011) [TV seriál...

Case Histories
Co se týká televizních   krimi seriálů, jsou Britové   podle mého názoru   nespornými světovými   jedničkami, protože mají   jasně nejvyšší více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Babiččina smrt (1999) [TV epizod...

Babiččina smrt
Babiččina smrt je opět   spíš průměrný díl,   který vylepšují některé   scénky a hlášky. Dobrá je   Kitty, pobaví Kelso,   legrační je bitka v baru a   to okolo, ale celkově jak   jsem psal na začátku.

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10