Duben
ohodnotit
 

Obsah filmu Stěhování

 
Vztah Teda a Robin pokračuje velmi dobře a tak se oba rozhodnou nastěhovat se k sobě. A jelikož u Teda už bydlí Marshall a Lily, rozhodnou se pro Robinin byt. Vše už je připraveno, vše je v dodávce, která má v nejbližších chvílích zamířit na nové místo, když v tu... Stěhovací auto zmizí. Barney, který nesouhlasí s jejich nápadem se rozhodne celou akci bojkotovat.

Marshall s Lily mezitím zkouší všechny ty věci, které nemohli dělat, když s nimi bydlel Ted. Třeba chodit po bytě úplně nazí. Je to ale opravdu tak velká zábava, jak se na první pohled zdá?

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2013
Stěhování
Tak jako musí být v každém seriálu zachyceny   Vánoce, oslava Nového roku, v těch amerických   Den Díkůvzdání, svatba, tak skoro nikdy   nechybí ani stěhování. Vzpomeňme si na   poslední epizodu seriálu "Přátelé"   nebo poslední díl seriálu "Krok za   krokem".
Tady tvůrci vsunuli tento děj   trošičku dříve, než obvykle nastává, ale o   to vtipněji se ho zhostili. Žádný upatlaný   sentiment, jako je tomu u konkurence, tady prostě   city až na druhém místě (ano, někdy   scénárista zapomene na vtipné pasáže a   snaží se do dílu dostat co nejvíce   srdcervoucích momentů, naštěstí se tomu v   díle Moving Day vyhl).
Stěhování je v USA   velmi populární. Někde jsem dokonce četl (teď   si ale nevzpomenu kde to bylo, tak to berte   opravdu jen s rezervou), že v New Yorku je   největší počet stěhovacích firem na   obyvatele.
Barney se zase ukázal jako nejlepší   článek z celé party a Lily s Marshallem a   jejich nápad chodit doma nazí mě také   přikoval k židli. Já ještě nikdy nebydlel   úplně sám, takže se jdu také stěhovat a   najít si místo, kde to bude možné...


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178402

Poslední komentáře

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10