Duben
ohodnotit
 

Obsah filmu Pravidlo tří dnů

 
Ted se v baru seznámí s krásnou Holly a evidentně nehodlá dodržovat Barneyho pravidlo tří dnů, kdy nemá dívce volat. Sice slíbí, že volat nebude, ale okamžitě začíná obcházet slib esemeskováním. A odpovědi začínají nabývat erotický nádech. Dopisuje si však Ted skutečně s Holly?

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2013
Pravidlo tří dnů
Získáte-li telefonní číslo na nějakou   slečnu, v žádném případě jí nesmíte   zavolat dříve, než za tři dny, jinak si to   úplně pokazíte. Ale čekat delší dobu se   také nevyplácí. Jsou to prostě tři dny, a   basta. Už Ježíš přišel s tímto pravidlem.   Když ho pohřbili, neobjevil se přeci hned   druhý den. To by totiž ne všichni stačili   zaregistrovat, že umřel.
Čau Ježíši, co tu   děláš?
Vstal jsem z mrtvých?
Ty jsi   umřel?
Vstát z mrtvých po dvou dnech by také   nebyla výhra. Byla totiž sobota a všichni tedy   byli zalezlí doma. Procházel by se marně   ulicemi a stejnak by nikoho nepotkal. Až třetí   den byl ten nejefektivnější, že si až   zasloužil zápis do Bible. Aspoň takhle nějak   tu historku popisoval Barney. Proto volejme   ženám až po třech dnech. Toto pravidlo je   zmíněno i ve filmu "Sexuální praktiky   pozemšťanů".
Lily se pořád ve filmu   neobjevuje, za to je tu ale recitována báseň   Pabla Nerudy. Filmaři mají tohoto brazilce, nebo   odkud byl, velmi rádi (Chile, pardon, Chile).   Jeho kniha se totiž už objevila v epizodě   Naháč...
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.3.2013
Ted zase jednou poznal dívku, která není ta   pravá, což děj nikam neposouvá, ale zábavy je   celkem dost, protože Barneyho pravidlo tří dnů   doporučuje i sám Ježíš, erotické sms mají   šťávu, velký černoch citující Pabla Nerudu   skvěle nahrazuje chybějící Lily a oblafnutí   na druhou se prostě vždycky počítá.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190695
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377365
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10