Duben
ohodnotit

Kriminálka Anděl [TV seriál]

Pistole (2008) - 13. díl (2. série)

Žánr:
Rok:
2008
Délka:
55 minut
 

Obsah filmu Pistole

 
Kriminálka Anděl přichází s dalším zapeklitým případem. Nosí na sobě tentokrát uniformu sám pachatel?
Loupežná vražda starých manželů je další ze série sofistikovaných loupeží, jichž se podle dostupných důkazů účastnil i policista. Takové případy smí vyšetřovat jen inspekce Policie české republiky. Proto musí detektivové přibrat do týmu důstojnici poněkud nevlídných způsobů, která se navíc při pátrání pečlivě rozhlíží, kterého z detektivů by odlovila do svého týmu.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.1.2017
Tak to klobouk dolů. Tady se tvůrci velice   pochlapili. Jednoduchý děj příběhu založený   převážně na sledovačce má kupodivu vcelku   napínavou atmosféru a styl. Po Česku je to   místy sice stále ještě krapet poněkud   uťápnuté, ale změna k lepšímu je znatelná.   Případ loupežné vraždy, ve kterém má prsty   i policista, je všude po světě velice vděčné   téma a jak je vidět, pro Česko to platí také.   Celkově 25. díl je první, který skutečně za   něco stojí. Vrchní ředitel kriminálky Milan   Horký ve smělém podání Miloslava Mejzlíka je   však i nadále hrozný.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2016
Loupeže, vykrádání bytů, vražda,   vyřizování si účtú a odstranění svědků.   Nic pro žádný ořezávátka, ale co když   banda, která se na tom podílí nosí uniformu   Policie? Další slušný díl, který se dá   vidět vícekrát.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178398

Poslední komentáře

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10