Duben
ohodnotit

Nezkrotná Lucía [TV seriál]

Angel Rebelde

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
60 minut, 217 dílů

Obsah filmu Nezkrotná Lucía

 
Příběh začíná vraždou. Elena v sebeobraně zabije manžela Enriquety, který jí chtěl znásilnit. Na pomoc Eleně spěchá Alejandro, její milý. Elena na jeho žádost z místa činu utíká a obviněn z vraždy je Alejandro, který je odsouzen. Enriqueta ze žalu vyhazuje Elenu z domu.

Děj se posouvá o několik let dopředu. Elena má děti.
Lucía je dospělá dívka, která se živí jako řidička autobusu. Jednou nabourá auto Cristal a ta ztropí scénu. Tak vzniká nenávist mezi nimi. Ani jedna netuší, že jsou příbuzné! Alejo je strýc Lucíi. Vlastní malé zahradnictví, kde pracuje Raul a jeho kamarád Luigi. Když Lucía navštíví zahradnictví, seznámí se s Raulem a...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.12.2008
Tentokrát hodně slabé...
...ač neustále lobuji za telenovely, přesto se   mezi nimi najdou takové, které opravdu mají   velmi mizivou hodnotu a naprosto zničující   scénář. Nezkrotná Lucía byla nepříliš   povedená telenovela. Ani na ten průměr mi   hodnocení nestačí, protože byly lepší   seriály tohoto žánru, takže třicet procent je   až až. Co mi vadilo? V prvé řadě hrozná   rozvleklost. Ano, vím...u seriálů tohoto typu   je to naprosto normální, ale přece jen byly   takové, kde měl i tak děj švih a spád (např.   Terra Nostra). Bytostně nesnáším ty pasáže,   které se odehrávají v telenovelách na   pavlačích, jsou jen přepíráním drbů   sousedek nebo hihňání všech možných   kamarádek hlavních postav. Přitom jádro této   telenovely bylo založeno na dramatu a dokonce zde   figuruje postava vražedkyně Crystal. Tato role   byla velmi dobře zahraná a i do češtiny   nadabovaná Terezkou Duchkovou. Naopak hlavní   hrdinka Lucía je ubekánek, nemastná, neslaná,   chvíli praštěná, chvíli zase naprosto bez   života, jako matka dvojčat působí spíš   komicky, protože ona sama je ještě dítě.   Obsazení Osvalda Ríose do role jejího otce a   současně tedy dědečka jejích dětí považuji   za naprostou trapnost. Vždyť tento herec vypadal   mladistvěji a svěžeji jakožto tchán nežli   jeho zeť v podání Victora Noriegy. Ten zde již   není elegantním krasavcem Alexem, jakým byl v   Rosalindě, ale zarostlým zahradníkem, jemuž   ani přechod do "high society" jaksi moc   neprospěje. Také hlas jinak výborného dabéra   "Ťuldy" Brouska k Noriegovi nebyl tak   úplně dobře zvolen. Zkrátka a dobře,   myšlenka dobrá, ale příliš rozvleklé, do   jádra rodinného dramatu nenávistné babičky   hlavní hrdinky jsou zasazovány až zbytečné   vedlejší děje. Nakonec snad jen malá prosba o   poradu ohledně španělštiny. V originále se   seriál jmenuje Ángel Rebelde...tedy Anděl rebel   či Andělský rebel? Případné opravy   vítám:-)
veverka-zrzka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.12.2008
Lucía je prostá dívka a Raul prostý hoch.   Láska je mocná, ale moc a vliv je ještě   mocnější. Lásku dvou lidí se snaží   překazit jedna rozmazlená bohatá slečinka   jménem Cristal. Pro lásku k Raulovi je ochotná   udělat vše. I zabít.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376929
Obsahů a biografií: 178391

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10