Duben
ohodnotit
 

Obsah filmu Dvě těla v laborce

 
V laboratoři doktorky Brennanové a jejího týmu jsou nyní dvě těla, spíše jejich pozůstatky. Tím prvním je mladá dívka, která byla brutálně zavražděna sériovým vrahem. Její tělo bylo posléze ponecháno hladovým psům. Druhým případem je pak mafián Cuchini, jehož ostatky vyplavilo moře. Zatímco v první kauze jde agent Booth téměř na jisto, k druhé si přizval specialního Agenta Jamieho Kentona (Adam Baldwin, v seriálu "Chuck" ztvárňuje postavu Johna Caseyho).

Doktorka Brennanová se mezi případy chystá na rande se svojí online známostí.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.3.2014
Dvě těla v laborce
Ještě před tím, než začnu hodnotit danou   epizodu, přihodím jednu zajímavost, kterou jsem   se dočetl na konkurenčním webu CSFD:
U   antropoložky Temperance Brennan (Emily Deschanel)   se objevuje většina charakteristik spjatých s   Aspergerovým syndromem.
Samozřejmě že jsem   nevěděl, co to Aspergerův syndrom je, takže   jsem musel použít Wikipedii. Aby jste se   nemuseli namáhat jako já, zde uvádím   citaci:
Aspergerův syndrom (AS) patří mezi   poruchy autistického spektra. Vyznačuje se   především potížemi v komunikaci a sociálním   chování, které jsou v rozporu s celkově   dobrým intelektem (u některých jedinců může   být i nadprůměrný) a řečovými schopnostmi   (pasivní slovní zásoba bývá bohatá, vývoj   řeči není opožděn). Jedná se o celoživotní   handicap.
Ale teď rychle k dnešnímu dílu.   Teda řeknu vám, takhle napjatej jsem nebyl už   pěkně dlouho. Agent Booth, který byl předtím   nejspíše elitním vojákem, to je fakt   kabrňák. A asi je do Kůstky zamilovanej, neboť   nejen že je ochoten pro ní riskovat svůj   život, ale i chorobně žárlí...


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10