Duben
ohodnotit

Škola Na Výsluní [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
25 minut, 13 dílů
„Se školou to nejde, ale bez ní také ne. Lásky, výhry, prohry v lavicích i za katedrou.“

Obsah filmu Škola Na Výsluní

 
Malý bojový šrám
Prší, žákům sedmé třídy venkovské školy Na Výsluní kape v lavicích na hlavu, mrzoutský matikář Smotlacha po nich hází klíče a staví je do kouta. Klikněte pro větší obrázekŠkola je na spadnutí, kantoři propadají depresi a žactvo anarchii. Vzpoura proti neoblíbenému učiteli dostává najednou nečekaný rozměr a ač sedmáci zdánlivě vítězí, je to výhra s hořkou pachutí. Silné třídní čtyřce nestačí výhra nad Smotlachou, chystají se podat si cestou ze školy ještě svého tradičního otloukánka. Klikněte pro větší obrázek Kdyby nezasáhnul nádražácký svérázný bezdomovec Jarda, kdoví, jak by to s mrňavým Filipem dopadlo. A zatím se už...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

green-tea
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.6.2012
Takový tuctový, průměrný (občas se mi   zdálo, že snad i podprůměrný) seriálek na   téma "škola-základ života, který   nezachránila ani známá jména účinkujících.   A o hereckých výkonech představitelů   dětských rolí se radši nebudu ani nezmiňovat,   protože ti se mi nelíbili už vůbec.
Oli8
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2008
Bezva, pohodové, ze života. Jenom jednotlivé   díly by mohly být delší - nebo vysílat   alespoň dva hned po sobě. Ale jinak prima,   vážně!
Ondra44
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.1.2008
Jednoduchý seriál na odlehčení, nenáročná   komedie, žádné zbytečné psychologické   rozbory. Má to určitý potenciál, ale ...   prostě tomu něco chybí. V ději samotném je   pak dost dementní téma hodného mladého   učitele, který obrovsky chápe ty nevychovance.   To už je opravdu trapné klišé. Celé to   působí těžce nedotaženě.


Hodnocení:n12345678910
Škola Na Výsluní (2006) [TV seriál]Škola Na Výsluní (2006) [TV seriál]Škola Na Výsluní (2006) [TV seriál]Škola Na Výsluní (2006) [TV seriál]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178302

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10