Duben
ohodnotit

Super drbna [TV seriál]

Co zbylo z J (2009) - 20. díl (2. série)

Remains of the J

Rok:
2009
Délka:
40 minut
 

Obsah filmu Co zbylo z J

 
Blíží se Jenniny šestnácté narozeniny a Serena společně se svojí kamarádkou Poppy Lifton (ve filmu "Zahulíme, uvidíme 2" si zahrála roli Chloe) se rozhodnou uspořádat jí velkolepou oslavu. A to i přes to, že o to Jenny vůbec nestojí. Na párty se objeví i Nate s Blair, jenž jak Chuck, tak Vanessa podezřívají, že spolu prožívají románek. Netuší, že pravda je úplně jinde.
Dan nedostal stipendium na Yale a tak se Rufus musí rozhodnout, jak jinak sehnat peníze. Lily mu nabídne prodat byt a nastěhovat se k nim.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.3.2014
Co zbylo z J
Serena se rozhodne uspořádat velkolepou párty   pro Jenny, ta s tím ale zásadně nesouhlasí.   Domnívá se, že Serena vše dělá jen pro sebe.   Proto se rozhodne celou akci bojkotovat a   totálně zničit. Co zbylo z J po téhle akci, to   nebude jen tak.
Původní název Remains of the J   - připomínka J (Jenny), je odkazem na film s   Anthony Hopkinsem, Hugh Grantem a Emou Thomson v   hlavních rolích, na "Soumrak dne" -   "The Remains of the Day". O lidech, co   slouží ostatním, až zapomínají na ty   nejbližší.
Pokaždé si stěžuji, že zde   spí opravdu každý s každým, což tahle   epizoda jen potvrdila. Teď už jsem ale opravdu   naštvaný a jen co druhou sérii dokoukám,   skončím jednou provždy s tímto seriálem. I   když už první série nebyla nic výjimečného,   přesto mě až tak úplně neodradila od druhé.   Ale tahle druhá mě definitivně odrazuje od té   třetí, hlavně po tom, co se teď Chuck vyspal s   Vanessou - protože ta už vysřídala Dana, Nata   a teď Chucka. Chuch měl zase Vanessu a Blair.   Blair Chucka a Nate. A Nate? Vanessu, Serenu,   Blair...


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178396

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10