Duben
ohodnotit
 

Obsah filmu Opět druhá

 
Blair a Serena se konečně usmířili a jsou z nich opět kamarádky. Blair se má tak komu svěřit se svou nejnovější radostí - její matka si ji totiž vybrala jako tvář přicházející kolekce. A protože je z fotografování nervózní, pozve si s sebou i Serenu.
Chuck organizuje ve svém apartmá párty k ukončení akademického týdne, kam mimo jiné dorazí i Carter, který se snaží zlákat Nata k pokerovému turnaji. Po akci Chuck zjišťuje, že chybí jeho drahé hodinky i cenný baseballový míč. Jeho podezření samozřejmě padne na Cartera.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.3.2014
Opět druhá
Opět druhá, jak se dnešní epizoda jmenuje,   nám ukazuje vztah meze Blair a Serenou. Matka   Blair je totiž módní návrhářka a vybrala si   svojí dceru jako tvář nejnovější módní   kolekce. Tenhle flek jí ale vyfoukne nevědomky   Serena. Blair je tak dost nakrknutá, neboť se   cítí věčně v Serenině stínu.   Nezapomínejme, že už jí jednou vyfoukla i   boyfrienda. A teď tohle. V angličtině Bad News   Blair - špatné zprávy, Blair.
Jedna   zajímavost, kterou si dovoluji citovat ze serveru   www.CSFD.cz:
Na základě seriálu byla vydána   kolekce oblečení „Gossip Girl by Romeo and   Juliet Couture“. Za projektem stojí společnost   Romeo and Juliet Couture, která se spojila s   firmou CW. Kolekce odpovídá osobitému stylu   hlavních postav seriálu Sereny Van Der Woodsen   (Blake Lively) a Blair Waldorf (Leighton   Meester).
To už se dá považovat dost za   úspěch, když na základě seriálu vznikne i   módní kolekce, jen by mne zajímalo, kdo si   může pak dané kousky dovolit, když ti co Super   Drbnu sledují, by měli být teenageři. Výjimku   tvořím snad jen já...


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178402

Poslední komentáře

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10