Duben
ohodnotit

Vraždy v kruhu [TV seriál]

Ve jménu otce (2015) - 7. díl

Žánr:
Rok:
2015
Délka:
75 minut
„V noční tramvaji se dobře spí i zabíjí. Měl vrah motiv, nebo si vraždou zprostředkoval adrenalinový zážitek?“
 

Obsah filmu Ve jménu otce

 
V noční tramvaji se dobře spí i zabíjí. Měl vrah motiv, nebo si vraždou zprostředkoval adrenalinový zážitek? Bývalý primář neurologické kliniky Gabrhel měl mnoho vděčných pacientů a zdánlivě žádné nepřátele. Vlastním úsilím se vypracoval, založil rodinu. Právě v jeho rodině ale Holina cítí nebezpečné napětí. Proč tráví paní Gabrhelová tolik času v bohnické léčebně? Je z psychiatrického oddělení opravdu těžké bez povšimnutí odejít? Gabrhelův syn, chirurg (Jan Vondráček), od samého začátku s kriminalisty spolupracuje. Jeho zvyky jsou podivné. Chodí o půlnoci nakupovat, ví, kam otec schovává...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.11.2017
Jasný je to seriál, ale stejně má člověk   právo někomu vzít život, když dotyčný   (oběť) nějak ublížil někomu blízkému,   pomůže pomsta ulevit duši. I takhle jsem nad   tím přemýšel, solidní díl!
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.3.2015
Nějak mne tyhle detektivky vůbec nebaví. Proč   do nich zatahují ten prvek zvěrokruhu? Možná   dobrou detektivku znehodnutí slintama a   nesmyslným pindáním.
petrusmev
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.2.2015
Takový poklidný díl, žádné velké hrůzy,   kromě mrtvého v tramvaji. Poměrně brzy bylo   zřejmé, že vrahem je muž, který se   průběžně objevoval a jakoby neměl s   případem nic společného, pro diváka však   bylo napínavé sledovat odhalování důvodu jeho   činu. Bohužel motiv pachatele se mi zdál   poněkud slabý na to, aby vedl ke zločinu.   Nejzajímavější na celém dílu bylo asi   píchnutí do vosího hnízda praktik doktorů,   kteří z toho nevycházejí příliš lichotivě,   neboť rozlišují pacienty podle ochoty dát   úplatek.


Hodnocení:n12345678910
Ve jménu otce (2015) [TV epizoda]Ve jménu otce (2015) [TV epizoda]Ve jménu otce (2015) [TV epizoda]Ve jménu otce (2015) [TV epizoda]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190622
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376933
Obsahů a biografií: 178392

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10