Cerven

Komentáře uživatele vlk1410

vlk1410

vlk1410 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 18
skladby
SKLADBY:
1.Oops!...I   Did It Again
2.(You   Drive Me) Crazy
3.Overprotected
4.Born To Make You Happy  
5.Lucky
6.Sometimes
7.Boys  
8.Stronger
9.I'm Not A Girl, Not Yet   A Woman
10.What's It   Like To Be Me
11.Lonely
12.Don't   Let Me Be The Last To Know
13.Anicipating
14.I'm Slave 4 U
15....Baby One More Time
Disaster Movie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Tak jak jsem očekával, na   odpad! to rozhodně nevidím.   Příběh nebo pokus o něj tu   doopravdy není, scény jsou   na sebe naskládané jak se   hodí, bez nějaké   konzistence, ale já nic víc   nečekal. Parodie mám rád a   musím přiznat, že tato byla   ještě o trochu slabší než   ty předešlé. Párkrát jsem   se ovšem smíchy pomalu   válel po zemi, například   HSM a teplouš Zac Efron,   Justin Timberlake, chipmunks   – evil chipmunks, kung fu   panda
Doba kamenná (Sa majesté Minor)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.1.2009
Odmítám věřit tomu, že je   pod touto hrůzou podepsaný   stejný člověk, který   natočil Jméno růže nebo   Boj o oheň. Proboha!!! Co   začal Jean - Jacques Annaud   baštit, nebo co naopak   přestal? Trapnost, která   neměla spatřit světlo   světa a která je   nekoukatelná i pod optikou   soft sexy žánru.
Domácí mazlíček (The House Bunny)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Film tak stupidní, že vám u   něj pravděpobodně budou   odumírat mozkové buňky, jen   aby nemusely vytrpět   dalších pět minut. Sexy   obsazení a slušná řádka   guilty hlášek z toho ale   dělají ideální film na   nějakou párty, protože   někdy je to prostě takový   úlet, až je to docela   sranda.
Koralína a svět za tajnými dveřmi (Coraline)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Krásně bizarní variace na   Alenku v říši divů,   dostatečně temná, ale i   dostatečně pohádková.   Henry Selick ukazuje, že umí   natáček skvělé filmy nejen   pod záštitou Tima Burtona, a   představil nám vizuálně   precizní, vycizelované   dílko, které prostě má   styl a krásně se na něj   dívá.
Křížová palba (Les Insoumis)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Křížová palba je film   spíše pro televizi.   Začátek sice nadchne a   člověk čeká, že vše   půjde dál v podobném   stylu,ale bohužel.Film po   deseti minutách ztrácí   tempo a jediné co se děje,   je handrkování mezi   policajty. Pak dlouho dlouho   nic a najednou jako blesk z   čistého nebe máme případ   vyřešenej, teď už zbývá   jen ta akce na závěr, která   je pěkně přitažená za   vlasy a dalo by se říct, že   nepříliš dobře natočená.   Takže vrcholem francouzských   kriminálek poslední doby   zůstává Válka policajtů.
Nemilosrdný střelec (Sukiyaki Western Django)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2009
Nejsem si jist, zda Takashimu   jeho   "špagetový"záměr   úplně vyšel, ale vlastně   jsem dostal z velké části   to, co jsem hned od začátku   čekal. Tedy brutální   (Takashi se nezapře) černě   humornou a docela   přestylizovanou westernovou   podívanou. Zvláštní ale   zábavný drsný film.
Nenarození (The Unborn)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Jediné pozitivum tohoto   snímku je Odette Yustman,   která je pro mě druhou Megan   Fox. Ale ani ta nedokázala   snímek spasit a přestože   má pouhých 87 minut, tak já   se nudil už po deseti   minutách. Bay je skvělý   režisér ale ty jeho   rychlo-produkční   rychlokvašky jsou přímo   tragické.
Noci v Rodanthe (Nights In Rodanthe)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Připravte si kapesníky, bude   se slzet. Romance pro   čtyřicátnice se zvrhne ve   vykalkulovaný sentimentální   kýč.
Pocit viny (The Life Before Her Eyes)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Konec jsem teda vůbec   nepobral... nebo to bylo snad   záměrem celýho filmu? wtf?   Tak krásně narýsovaný   nenáročný příběh,   kterým jsem volně proplouval   a poslední scéna mě snad   donutí nad ním dál   přemýšlet.
Policajt ze sámošky (Paul Blart: Mall Cop)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Samozrejme je to kravovina,   nic jinyho jsem ani necekal,   ale pobavit to dokaze, hlavne   diky Kevinu Jamesovi. Ten sice   nepatri mezi komedialni elitu,   ale je tlustej jak dobytek a   ve spouste foru mu to pomaha.   Prvni pulku je film vicemene o   nicem, pouze saskujici James,   kterej kazdou chvily neco   posere a snazi se sbalit kocku   z obchodaku. A je to paradni   zabava. Druha polovina filmu   uz je o prepadeni obchodaku a   parodii na Smrtonosnou past. A   tady film lehce ztraci, sice   se tu furt najdou paradni   fory, ale obcas taky nejaky to   hluchy misto a jakmile se   zacnou brat pri nejaky akci   tvurci trochu vazne, tak uz to   neni ono. Ale jako takova   blbina se sympatakem v hlavni   roli na jedno skouknuti to   poslouzi dobre a slusne pobavi
Poslední noc (Against the Dark)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Čekal jsem ještě větší   brak", to je snad jediné   pozitivum, které tady můžu   říct. Je to vlastně   obyčejný, špatn udělaný,   béčkový horror s trapnými   herci, efekty a slabomyslným   scénářem. Stevenova tvář   připomíná bramboru a   vypadá, jako by se trápil,   už když má uběhnout tři   kroky.
Rudý Baron (Der Rote Baron)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Letecké souboje jsou   skvělé, Manfred von   Richthofen zřejmě měl do   značné míry být   lehkovážný hejsek, Lena   Heady je perfektní a   krásná, účast českých   herců a lokací zaujme či   pobaví. Po technické   stránce i co se výpravy a   kostýmů týká, je všechno   v nejlepším pořádku. To se   ovšem bohužel nedá říci o   scénáři, který je   povrchní, nekonzistentní a   tím, co všechno přeskakuje,   mě občas dost štval.   Škoda, ale díry ve   scénáři se špatně   zachraňují.
Rychlá akce (Go Fast)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Když si pročítám udělené   hodnocení, musím se jen   smát. Vyčítáte Go Fast   málo akce a málo efektů. Go   Fast je ale právě proto tak   reálný film, který se   právě tímto liší od   hollywoodských blbostí pro   nenáročné konzumenty. Go   Fast je reálná akční   podíváná, kde nic nechybí   a všeho je optimálně. Po   dlouhé době opět brilantní   akce, která navíc zaujme i   skvělým soundtrackem.
Spálené mosty (Genova)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Možná kdybych měl nějaké   hezké vzpomínky na Itálii,   dám o * víc, ale takhle   nemůžu jinak. Před odpadem   to zachraňuje kamera a   střízlivé herectví i   režie, ale jinak je ten film   o ničem, odnikud nikam   vedoucí a nic neřešící a   nevyřešící... Prostě   pocitovka bez pocitu.
Umírající zvíře (Elegy)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Isabel Coixet jednoduše ví   jak na to. Na první pohled   fádní a okoukané téma   opět proměňuje v   dechberoucí filmový   zážitek s excelujícími   herci, který mi v hlavě pár   dní zcela jistě zůstan
V utajení (S.I.S.)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Průměrný americký akční   film. Peter Stebbings mi v tom   filmu trošku neseděl,   neuměl svojí roli zahrát a   celkově narušoval jinak   celkem věrohodný tým. Jinak   je však film koukatelný, i   když ničím nepřekvapí.
Zohan: Krycí jméno Kadeřník (You Don't Mess With The Zohan)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2009
Zábavná, ale hlavně trefná   komedie s několika velmi   povedený crazy žertíky,   které ke konci dochází   nejen dech, ale také odvaha.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dáma

Dáma
Dáma

Naposled navštívené:
Dáma

Dáma
Dáma