Cerven

Komentáře uživatele Foooox

Foooox

Foooox zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Gravitace (Gravity)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.10.2013
Tímto technickým klenotem   Caurón potvrdil svojí pozici   jednoho z nejzajímavějších   tvůrců současnosti. S   triviálním příběhem   vytvořil nadčasový film s   duem oscarových herců ve   skvělé formě.
Jen Bůh odpouští (Only God Forgives)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.10.2013
Refn začítná koketovat s   režisérskou onanií, oproti   Drivu, kde měl dokonale   odhadnuté do jaké míry   může styl šlapat na paty   obsahu, jsi tentokrát   nedokáže stanovit žádné   hranice a naprosto se   poddává pouze způsobu   vyprávění. Budování   atmosféry tedy funguje   výborně, jen pod ní nic   nehledejte, protože nic   nenajdete.
Na doraz (Due Date)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.10.2013
Zábavná recyklace road movie   Letadla, vlaky, automobily.   Opět se sází na silné   herecké duo, které utáhne i   slabší jouky.
Pařba na třetí (The Hangover Part III.)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.10.2013
Todd Phillips si vzal radu   nerecyklování hodně k srdci   a vznikla z toho nevyvážená   krimi komedie nabitá odkazy   na předchozí díly. Jediná   věc, která drží tento   myšmaš pohromadě je   neuvěřitelná parta herců.
Pod kupolí (Under the Dome)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.10.2013
Největší   "slabinou" ve své   podstatě zůstává Kingova   známá stereotypnost, v čele   s korumpovaným radním. Pro   jeho čtenáře či diváka   filmových adaptací, není   tedy bohužel žádným   překvapením vývoj většiny   postav na plátně. Z   nedávné doby lze jmenovat   například Mlhu, kde také   dovádí lidi až na okraj   svých možností,   pozoruhodnosti chování v   extrémních situací   naštěstí jen tak omrzí, i   když se opakují po   několikáté. Sympatickým   krokem je využití   propracovanějších kulis   místo triků, především v   podobě rozpůlených domů,   stromů atd. Vyhnout se   nějakému tomu CGI   samozřejmě nešlo a s   ohledem na televizní   rozpočet odvedli pánové z   CBS pořádný kus práce, ale   i tak by minimálně dvě   pasáže (Růžové hvězdy a   zatemnění) potřebovali   více péče. Další větší   výtkou je však trestuhodně   nevyužívaný potenciál   celé látky, který se mísí   se značnou nevyrovnaností,   ať už celých epizod, či   jednotlivých scén. Vlajkovou   lodí je pátý díl, když   přijdou k "hranici"   kupole blízcí z okolního   světa za uvězněnými   občany, kdy se celá skvěle   vybudovaná atmosféra zahodí   během pár vteřin. Z pod   všech podobných momentů   vykuje vynikající sci-fi   seriál, který až příliš   často a zbytečně   sklouzává k melodramatu,   místo pořádného   rozbalení. Pravděpodobnou   příčinou může být   oznámení druhé série, do   které si tvůrci chtěli   schovat onen pořádný   "boom". Doufám, že   na druhý pokus se odkryje   onen skvost, který byl už na   dosah.
Podfukáři (Now You See Me)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.10.2013
Úžasně obsazená krimi s   příslibem sci-fi finále.   Shodou okolností se   Podfukáři dají nejlépe   přirovnat ke kouzelnického   triku. Ze začátku se Vám   něco představí... balíček   karet, krabice nebo třeba 4   obyčejní kouzelníci. Za   druhé se stane něco   výjimečného,   "nadpřirozeného".   Poté následuje vrchol,   vrácení do původního   stavu, či objevení na jiném   místě. Všechny tyto   segmenty fungují jak mají,   jenže poté následuje   ještě jedna část, ta   která už ke kouzlům tolik   nepatří, ale k většině   záhadných filmů   neodmyslitelně patří,   objasnění. Dalo by se   říci, nejzásadnější   úsek celého příběhu, buď   scénáristé můžou film   potopit nebo naopak pozvednout   do výšin. První 4/5 85%,   poslední 30%.
Scary Movie 5
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.10.2013
Žádné Scary Movie   nedosahovala na parodické   klasiky jako Žhavé   výstřely nebo Bláznivé   střely, ale dalo se pořád   mluvit o jakési úrovni,   oproti nejlacinějším a   nejstupidnějším parodiím   jako Velkej biják či   Disaster Movie atd. Jenže nic   netrvá věčně a pátým   dílem se tahle série dostala   na stejný level, jako výše   zmíněné ostudy filmu.
Zelený sršeň (The Green Hornet)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.10.2013
V tom návalu stejných   comicsáren je Zelený sršeň   nekompromisní podívanou pro   odrostlejší publikum, které   ocení originální   posouvání děje i neustále   podceňovaného záporáka.

TV Program

ČT1 - Klenoty naší krajiny (2015) [T...

06:00 - 06:30

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Revír bez hranic - putování al...

06:00 - 06:55

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:20

34 minut již uběhlo
111 minut zbývá do konce

Prima - Nový den (2020) [TV pořad]

06:00 - 07:05

29 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Isol Young

Young Isol

Naposled navštívené:
Isol Young

Young Isol