Cerven

Komentáře uživatele EMANA

EMANA

EMANA zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Eragon
 
Přidáno: 20.7.2014
Zklamání a to hodně velké
Četla jsem všechny čtyři   díly v knižní podobě a s   filmem se nedají ani   srovnávat. Film se nedá   považovat ani za ukázku z   knihy. Hodně částí je tam   úplně vynechaných a razaci   mě opravdu zklamali. Z knihy   jsem úplně uchvácena, ale   film mě naopak neskutečně   zklamal.
Hunger Games: Síla Vzdoru 1. část (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2014
esjakadbwosh
ano. nevim co na to rict.   podle me nej dil. je to plne   emoci a napeti. ten konec.   slzy, neovladateně stekajici   po mych tvarich.....spousta   slz. klepala jsem se a oci   jsem v tu chvili nemohla   odtrhnout od platna. v tu   chvíli jsem zila pro tento   film a netusim, jak to vydrzim   nez bude druha cast. nechci   vam tady rikat....co bylo v   tom filmu....nechte se   prekvapit, ale rikam   vam...stoji to zato. rozhodne   to stoji zato. je to dokonala   souhra emoci. nečetla jsem   knihu ale muzu s jistotou   rict, že ten film nic   nezkazil. tot ma slova.

lll
/
Místnost sebevrahů (Sala samobójców)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2015
aaa
oo. jak to jen   okomentovat.....je to fakt   sila...teda pro me. bulela   jsem jak mimino...však se   sami podívejte...zvlášť,   když se do té role vžijete,   nebo když jste v podobné   situaci....to je fakt   hrozný... :,,,,, (((.....na   tenhle film nikdy nezapomenu.   a to jsem se na něj dívala   přes mobil....
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Eragon

Eragon
Eragon

Naposled navštívené:
Eragon

Eragon
Eragon