Cerven

Komentáře uživatele cmelak598

cmelak598

cmelak598 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 25
Amundsen
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.8.2020
Příliš rozvleklé
Na film jsem se těšil, ale   po shlédnutí musím   konstatovat že to byla nuda.   Amundsen je vylíčen jako   ambiciózní a bezkrupólozní   jedinec, který si jde za   svým a nekouká doleva ani   doprava. Nějaké napětí zde   najdete,například úvodní   let, propadnutí ledem nebo   atak medvěda. Jinak se to   táhne a táhne.
Borisek malý seržant
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.11.2020
Dobrý film určený dětem
Poprvé jsem film viděl asi   ve dvanácti letech, v té   době mi Borisek připadal   jako řádný   "geroj". Po   dnešním shlédnutí musí   přiznat, že jsem čekal   ruskou mega hrůzu, která se   nekonala. Samozřejmě je   hloupost, že dítě zavřené   sudu přežije plavbu po   řece, apod. Základ filmu   tvoří však vnitřní boj   malého chlapce říci   nemocné ženě, že její syn   zemřel ve válce. A to tady   překvapivě funguje. Celkově   to není nic světoborného.   Nutno poznamenat, že 70   procent je v ruštině, ale   pro diváky, absovujicí na   ZŠ povinnou výuku nic   nepřekonatelného.
Bounty (The Bounty)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2020
Zklamání se nekonalo
Před shlédnutím filmu jsem   přečetl pár recenzí kde se   pomalu hovořilo o   propadáku,ale o finančním.   To mě jako diváka nemusí   vůbec zajímat. Na druhou   stranu se není čemu divit,   výprava je velkolepá, loď   musela stát balík. Herecké   obsazení zaručuje kvalitu.   Příběh je celkem známý,   roli despotickeho kapitána   zahrátl Hopkins suprově,   Gibson skvěle prizvukoval. Za   mě OK. Možná to mohlo být   kratší.
Cizinec ve vlaku (The Commuter)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2018
Dobrý průměr
Dobrý průměr, námět není   nijak převratný.   Pojišťovací poradce je po   deseti letech poctivé práce   vyhozen. Jako hrdina   nezklamal, bez práce   nezůstane,ale vše až   nakonec.
Dvanáct rozhněvaných mužů (12 Angry Men)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2019
Excelentní
Naprosto excelentní herecký   koncert. Jeden z filmů,   které ukazují jak se v   jedné místnosti bez   jakéhokoliv efektů dělá   naprostý konverzační   koncert. Všichni jsou   výborní včetně Jiřího   Voskovce.
Halloween
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.12.2018
Průměr
Nebylo to úplně špatné,   ale čekal jsem více úvod je   zajímavý a pak se to tak   nějak natahuje až do   Myersovy likvidace. Jsou zde i   odkazy na původní jedničku   (Michael se ukrývá mezi   visícími prostěradly, nebo   co to je). Lady Curtis   nezklamala, ostatní obsazení   solidní. Na původní   jedničku to nemá. Kdyby film   neměl branding Halloweenu a   šlo by o   "normální" horor   asi bych ještě ubral. Takhle   to beru jako další díl s   maskovaným zabijákem.   Nadprůměrný je však   soundtrack, který evokuje   klasickou jedničku.
Havel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.12.2020
Prkenný V. Havel v hlavní roli
Glorifikace V. Havla se mi   docela příčí, ale proč se   nepodívat? Nejde o žádný   zázrak, představitel Havla   je nepřesvědčivý,   Landovský je o kousek   lepší,Vše vylepšuje   krásná Barbora Seidlová v   roli Havlovy milenky,naopak A.   Geislerová mě ne   přesvědčila, že jí role   Olgy pasuje. Celé je to   takové utahané, bez spádu..   vydržel jsem 3/4 filmu. Jen   mě napadá kde Havel vzal na   Mercedes a poměrně pěkný   domek na Hrádku, když valil   sudy v pivovaru... to jsem se   z filmu nedozvěděl.
Chlapec v pruhovaném pyžamu (Boy in the Striped Pyjamas)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.10.2019
Slušný film
Pohled na holocaust z očima   dítěte. Otec SŠ man jako   velitel vyhlazovaciho tábora   odvádí "jen svou   práci" bez jakýchkoli   předsudků. Jinak funguje   jako správný taťka.   Osmiletý syn se náhodně   seznámí s židovským   chlapcem, nakonec shodou   okolností skončí v plynové   komoře. Film byl velmi   slušný, ale že by   židovský chlapec mohl celé   hodiny vysedávat u plotu, no   nevím, nevím. Myslím, že   by šlo dostat z filmu trochu   více, ale i tak slušné. Jde   přece o popis toho   největšího zlá v historii   lidstva, nehledme na detaily.
Inženýrská odysea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.2.2020
Socialistická realita
Poměrně solidní příběh s   notně socialistickým   nádechem. Poměrně komické   působí hlavní   protagonisté, kteří v   prvním díle ztvárňují   studenty VŠ, stejně jako Eva   Jakoubková, která hraje   osmnáctiletou maturantku.   Dále jasně boduje Císler,   naopak dívka Satoranského   Veronika je zcela asexuální,   zcela nevzrušivá bytost.   Celkově je to taková   pohodička.
Kariéra
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2020
Jak se jde přes mrtvoly
Čekal jsem komunistický   blábol, který se nekonal.   Celkem slušný film o   bezohledném   kariéristovi,který se zcela   upíše své firmě včetně   svého osobního života.S   tím se můžeme setkat v   každé době.
Legenda jménem T-34 (T-34)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.12.2019
Solidní válečný film
Efekty jsou dobré, příběh   nevybočuje s klasické ruské   šablony o hrdinství   sovětských vojáků, mě to   nevadí. Jako celek to   nedopadlo zle. Spatříte zde   i Cardu Retardu jako kápa   vězňů (na seřadišti   vyvolává jména vězňů).
Pád Berlína I (Paděnije Berlina)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.11.2020
Dobrá propaganda
Je to takový comeback do   padesátých let co bylo   možné natočit. Stalin jako   polobůh, vždy uvážlivý a   rozumný. Zajímavostí je   Jan Werich v roli Goringa.   Jinak berte film s rezervou.
Pinocchiova dobrodružství (The Adventures of Pinocchio)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.1.2020
Prima pohádka
Možná, že jsem kdysi   příběhy dřevěného   panáčka viděl v animované   verzi, příběh jsem si   příliš nepamatoval. Film   mě nezklamal, spíše   naopak,libil se i synovi.   Neznám knihu, syn dostal   úkol do povinné četby. Za   mě dobrý nadprůměr.
Rambo: Poslední krev (Rambo 5: Last Blood)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.4.2020
Co jsem čekal to jsem dostal
Příběh není kdoví jak   originální. Prostě klasika,   ztracené dítě někde v   cizině, obvykle atraktivní   dívka. Tohle téma tady bylo   semleto mnohokrát. Vždy se   najde nějaký mstitel (tady   samozřejmě J. Rambo) který   jede do neznámých končin   jede a pokusí se to dát   celé dokupy. Padouchy mazaně   naláká na svůj statek, kde   je všechny zlikviduje.   Speciální způsob má pro   maxi zmrdíka. Ale vážně,   slušná akce, Sly je OK a   díl nevybočuje s ostatních   rambovek. Takže se pohodlně   posaďte s Sly vám předvede,   že věk je jen číslo.
Svědek (Witness)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.11.2019
Prima krimi
Pro mne zcela neznámý film.   Nelze očekávat kdovíjaké   akce,ale solidní poctivou   kriminálku. Harrison Ford je   mladík a vše odsypá v   pohodě. Prostředí sekty   Amišů je zajímavé.
Šarlatán
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2020
Zklamání se nekonalo
Základ filmu je dobrý, a   příběh poměrně solidní.   Trojan nezklamal, ale   milostná zápletka mezi ním   a asistentem byla podle mě   zbytečná. V závěru jsem   nepochopil zda byl léčitel   odsouzen k smrti nebo to   odskákal jen asistent.   Celkově nadprůměr.
Tajuplný ostrov (Mysterious Island)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.10.2019
Velká slabota
Co jsem očekával to jsem   dostal. Takže nic. S   původním námětem má tento   výtvor společný název,   toť vše. jinak je to kokteil   ála kočička a pejsek.   Najdete zde válku mezi   Severem a Jihem, noční   predátory, Bernudský   trojúhelník a další   vychytávky. Vydržel jsem 45   minut, ale tohle je opravdová   hrůza. Jediné co je k   divání jsou poměrně   pohledné slečny ????
Tažní ptáci
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.10.2019
Problémy socialistické práce
Film jsem shlédl jen z   momentálně volného času,   nepočítal jsem s nějakým   převratným dílem. Pomineme   - li budovatelské řeči tak   to není vyložený propadák.   Zápletka s třídní důtkou   syna a napomenutím otce je   společně s důlní nehodou   pomyslným vrcholem filmu.   Hlavní představitel to   odehrál jako správný   socialistický hrdina. Mohli   jste ho vidět ve 30.   případech mjr. Zemana v roli   otce hlavního hrdiny.
Temné hlubiny (Black Water)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.12.2018
Reinkarnace se povedla
Co očekáváte do dostanete.   Van Damme je stále ve střehu   a bojuje s kde kým. Naproti   tomu Lungren sedí v kovové   cele a plně se projeví až   ke konci filmu. Nápad s   vězením na utajené ponorce   není kdovíjak originální   (Plán útěku) stejně tak   jak úplatní agenti CIA.   Celé do docela jede kupředu   a nějak zvlášť nenudí.   Možná, že jeden z důvodů   je přítomnost obou agentek,   zvlášť ta na správné   straně zákona je pěkná   figura.
Teror ve vlaku (Derailed)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.10.2019
Nic moc
Co jsem čekal to jsem dostal.   Film bych zařadil k těm   horším z hercovi   kinematografie. Nejlepší   byla ruská agentka. Jinak to   bylo dost nudné. Mrknout snad   jen v případě urgentní   potřeby vyplnit   "něčím", ale   zřejmě bude lepší se   věnovat něčemu   smysluplnějšímu.
Total Detox
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.10.2019
Co jsem čekal, to jsem dostal
Od filmu jsem neočekával   téměř nic, jen zaplacnutí   brzké ranní hodiny. Jediný   kdo tak nějak hrál byl   uchylný doktor, tomu se to   dalo věřit. Jinak to bylo   celkově šílené. Na druhou   stranu je to fandovský film,   kde se vše zřejmě dělalo   na koleně,tak to tak vypadá.   Příště to bude třeba   lepší, takže tři   hvězdičky za snahu.
Velitel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.6.2020
průměr
Čekal jsem super hrůzu,   která se nekonala. Herci   nejsou kdo žádné perly,   vyčnívá Vinklář,   Matyáš, Zounar st.,   Prochazkovi se dá také   věřit. Menší záhadou je   předabování Jandáka, u   slovenských herců je to   pochopitelné. Přes výhrady   hravě strčí do kapsy   většinu novodobých   tuzemských seriálovych ság.
Dětská kriminálka
Docela dobrý snímek,   Žáček základní školy   pátrá po odcizených   jogurtech. Otec je u VB,   takže mu v začátcích   poradí ????. Jde o film   určený pro mládež, takže   se to musí také tak brát.   Prostě pohoda.
Vítězný lid
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.10.2020
Jak lid zvítězil
Dvouhodinový rádoby   velkofilm o Vítězném   únoru. Klement Gottwald má   prapodivný akcent a   robotický styl mluvy. Třeba   tak opravdový Kléma mluvil.   Pleskot opět ztvárňuje   prezidenta Dr. Beneše. Docela   ujde Jan Masaryk. Jen pro   otrlé.
Vládci chaosu (Lords of Chaos)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2020
Ušlo
Tvrdou muziku poslouchám   léta, ale norský black mě   nikdy nebral. Nevidím v tom   nic převratného v   porovnání se skandinávskou   death scénou. Podle filmu   byli hlavní protagonisté   dost mimo, vlastně žili   celkem bezstarostně. V   popletených hlavách se jim   zrodila ďábelská myšlenka,   že by bylo super vypalovat   kostely. Lehce nadprůměrný   kousek.