Cerven

Komentáře uživatele prima.niki

prima.niki

prima.niki zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Nikita Skorková

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Moderní Popelka (A Cinderella Story)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Ano, jde o naivní a až   příliš idylický příběh,   ale copak se to dá pohádce   vyčítat? Všechny končí   dobře, takže je   pochopitelné, že ani tento   film není výjimkou. Na jednu   stranu v době, kdy všichni   hodnotí pouze filmy plné   zvratů a nečekaných   závěrů, příliš   nezapadá, ale kapku romantiky   a do očí bijící naivity,   kdy princ najde svoji popelku   a žijí spolu šťastně   až… no minimálně až do   teď – v dnešní době   něco podobného potřebuje   snad každý, nebo ne?
Poslední vládce větru (The Last Airbender)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.3.2011
V posledních letech velmi   oblíbené téma - malé děti   bojují proti nadvládě   zlých krutovládců... a jsou   úspěšné. Nenáročný film   na sobotní odpoledne,   zajímavý především   narážkami na východní   kulturu.
Síly temna (The Covenant)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2010
Děj filmu není zrovna   dvakrát originální - parta   klaďáků, co ovládá   nadpřirozené síly, se musí   vypořádat se silnějším   záporákem. Navíc se do toho   přimotají i nějaké holky a   celé se to zamotá. Prostě   nic nového. Ta trocha   zvláštních efektů, co   můžeme vidět, je udělaná   v celku slušně. Děvčata   ocení partu fakt pěknech   kluků (co ocení pánové mi   není úplně jasné...).   Sečteno a podtrženo - na   tenhle film se dá podívat,   aniž by vám to způsobilo   psychickou újmu, ale žít   bez něho také můžete...
Sunshine
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.10.2009
Velmi dobrý film o záchraně   Země (tentokrát už ne proti   meteoritům, mimozemšťanům   či jiným   "běžným"   námětům). Strhující   začátek rychle vtáhne do   děje. Jenže přibližně v   půlce nastane zlom - jedno   špatné rozhodnutí - a vše   začne upadat. Po skvělém   začátku dojem kazí trochu   slabší konec, ale i tak jde   o velmi slušný film.