Cerven

Komentáře uživatele dellf

dellf

dellf zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Král Ralph (King Ralph)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Famózní John Goodman v   komedii, která dokáže   oslovit každého, kdo si   dokáže dělat legraci ze   všeho staromódního.
Po stopách krve
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Krimi, která ukazuje to   nejhorší co se může stát.   Vraždy malých chlapců,   které mjr. Kalaš tentokrát   vyšetřuje jsou rafinované a   dokazují, že pachatel jednal   vždy tak, aby se na něj   nepřišlo. Rudolf   Hrušínský se svým   podmračeným způsobem   vyšetřování však toho   pravého najde. Opravdu film,   který stojí za to vidět.
Strach
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Krimi, na kterou se každý   určitě rád podívá. Rudolf   Hrušínský v roli mjr.   Kalaše ukazuje pravou   podstatu policejní práce,   kde je mysl víc než   střelba. Dokáže společně   s Radoslavem Brzobohatým v   roli Vargy rozehrát takovou   hru, že nikdo nemá proti nim   šanci.
Vrah skrývá tvář
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Jako všechny filmy s Rudolfem   Hrušinským v roli mjr.   Kalaše dobrá krimi.   Výborně vybraní herci,   kteří se dokonale dopňují.   Celkově ponurou atmosféru   vyšetřování vražd   podtrhuje zasněžená   příroda. Poslední scéna,   kde jedna z obětí označí   za vraha svého otce je   jedinečná.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lenka Ryšlavá

Ryšlavá Lenka

Freakshow

Freakshow
Freakshow

Ernst Bach

Bach Ernst

Naposled navštívené:
Lenka Ryšlavá

Ryšlavá Lenka

Freakshow

Freakshow
Freakshow

Ernst Bach

Bach Ernst