Duben

Komentáře uživatele Krypton

Krypton

Krypton zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jaroslav Bechyňa

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 22
(J)elita ze střídačky (The Benchwarmers)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2010
Střeštěná komedie o tom   jak se z nikoho stane někdo.   Klasika. Na jednu stranu je to   blbost, ale taková u které   se dá zasmát. Doporučuju   pro ty co maj rádi srandu a   nemaj nic moc na práci.
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2010
Tak tenhle film se mi moc   líbil. Efektně je na tom   docela dobře a dějem taky   zaujme (alespoň podle mě).   Dopuručuju se na to kouknout.
Cela (The Cell)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.7.2008
Tento film byl celkem   zvláštně zpracován.   Líbilo se mi na něm hlavně   jak Jennifer Lopez proniká do   vrahovi mysli. Efekty v tomto   filmu byli zajímavé. Film   jsem si vybrala podle názvu a   obsazení a myslim si, že   doba, kterou sem ztrávila   koukáním na tento   pozoruhodný fim, se mi   vyplatila. Jennifer Lopez se   mi sice v té roli zdála   maličko nudná, jelikož jsem   již viděla pár filmů s ní   tak vim,nebo si alespoň   myslim, že se do té role   nehodila. I přes to se mi   film zdál dobrý.
Černý rytíř (The Black Knight)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2009
Martin Lawrence šílený   herec, který podle mě vždy   umí svou roli skvěle   zahrát. Co vznikne když   spojíte scénář s Martinem   Lawrencem??? No   přecešílenej film pro   pobavení a hlavně zkrácení   nudy - doporučuji.
Čtvrtý druh (The Fourth Kind)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.6.2010
Jedním slovem NUDA. Co na   tomhle snimku mělo vyděsit   to vážně nevim. Zdá se mi   to nebo se točí stále   horší a horší věci?!   Celý film sem dokoukala jen   proto, abych věděla jestli   to skončí tak jak sem si   řikala.. a co se stalo.. s   menšíma odchylkama sem se   trefila.. To, že tam byly   "skutečné"   záběry asi mělo vyděsit.   Na mě to spíše působilo   negativně.. Celý film se mi   prostě dvakrát nelíbil.   Ztratila sem timhle filmem 98   minut svého života.
Film se samozřejmě   nemůže líbit všem a tohle   jen a pouze muj názor.
Ghost Rider
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.11.2007
Tento film byl pro mě celkem   zajímavě zpracován a efekty   ty tam byly fakt super.Hlavní   roli ztvárnil Nicolas Cage   což mě celkem   překvapilo,ale na jednu   stranu se nedá říct že by   se mu ta role nepovedla,ale   představovala bych si do té   role někoho jiného.Já jsem   se na ten film koukla hlavně   protože mě zaujali   ukázky,název a   obsazení.Jinak bych   řekla,že ten film je dobrej   pro ty co žerou komiksi.
Holky v balíku (Material Girls)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2009
Super film o tom jak se dvě   krásky, které v životě   nikdy nic nedělali, musí   postavit po smrti svého otce   na vlastní nohy a vést   světoznámou kosmetickou   firmu Marchetta. Ale po   skandálu, který je   připraví jka o firmu tak i o   pověst, se musejí rozhodnout   co vlastně dělat. Zbylo jim   jen jpár přátel, kteří   jsou jim ochotni pomoci. A jak   už to tak bejvá skorem v   každém filmu i zdese objeví   romantika smichaná s   komedií.
Jů, vona je chlap! (Juwanna Man)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2008
Jo tak tento film mě zaujal   již podle názvu a tyk jsem   si ho hnedle zkoušela najít   a povedlo se. Je to hezká   komedie na odreagování pro   celou rodinu. Film tohoto typu   se moc nevidí.Tento film se   mi líbil protože jsou tam   hezké dialogy a je tam i   dobré obsazení. Proto   doporučuji všem co mají   rádi komedie.
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch the Wardrobe)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2008
Tento film se velice   zdařil,jelikož je dobře   zpracován a je i dokonce   srozumitelný což některé   takovéto filmy nejsou, mě   osobně se tento film velice   líbil a doporučiju aby jste   se naněj koukli
Letopisy Narnie: Princ Kaspian (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2008
Na tomhle filmu jsem nedávno   byla s kamarádkou v kině.Moc   se mi líbil, až na konec kdy   Zuzana políbila Kaspiana to   si mi nějak do celého děje   nehodilo, během filmu to sice   mezi nimi jiskřilo, to bylo   zřejmé, ale ten polibek byl   maličko nevhodný.Jinak film   se mi líbil více jak   jednička, kde nebyl děj tak   poutavý jako je u dvojky. U   filmu se mi líbila i vhodně   zvolená hudba, která mi   pomohla abych si lépe užila   celý film. Efektivně je na   tom film velice dobře,   jelikož se mi líbilo   propracování postav. Myslim   si, že film stojí za to   skouknou a všem to vřele   doporučuju.
Neviditelné zlo (See No Evil)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2010
Jeden z hodně mála hororů   na který se ráda kouknu   znova a neomrzí se mi. Moc   dobře natočený a děj je   taky super. Velice doporučuju   se na tohle skvělé dílo   kouknout.
Nezvaná (The Uninvited)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.10.2009
Film se zajímavym koncem mě   mile překvapil. Jsem ale toho   názoru, že se z filmu dalo   vytřískat daleko víc...   Některé scény se jim tam   tak docela nepovedly ale   posledních cca 30 minut bylo   docela napínavý.. Nevim   jestli bych se hrnula k tomu   abych se na to koukla znova..   ale možná, že po čase i   jo.. Pro vlastní obrázek ale   doporučuju se na kouknout...
Nežádej svůj poslední tanec (Save the Last Dance)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.1.2009
Tak tento film se mě osobně   velice zamlouval, jelikož   taneční filmy mám ráda.   Doporučuju ho všem co maj   rádi tanec, romantiku a sem   tam i nějakej ten humor. Na   tomto filmu se mi líbí   scéna v autobuse, jak tam na   ně kouká ta postarší paní   a oni tam předvádějí něco   jako milostnou předehru. Tato   scéna poukazuje na to, jak   někteří lidé mohou být   vůči ostatním   nepřátelští né-li   rasističtí. Zaručeně se na   tomto filmu najdou i chyby, to   má asi každý, ale tento   film je určen k pobavení,   zkrácení nudy a hlavně pro   potěšení a né proto aby se   na něm ty chyby přímo   vyhledávali. Doporučuj tedy   pro ty co si chtějí ukrátit   volnou chvilku.
Paranormal Activity
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.1.2010
Nízkorozpočtový (je to na   něm znát)film ve kterym se   hodinu nic neděje. Strávila   sem nad tim hodinu a něco a   můžu říct, že sem se   málem stavěla na hlavu   nudou. Pár strašidelnejch   zvuků, výkřiky, bouchání   a vše se děje v noci. Bojim,   bojim. To má jako někoho   vyděsit? Až na to, že já   se vůbec nebála. Jedině   snad u toho konce jak tam   vykřikla a to tak, že mi   naskočila husí kůže. Pro   mě to byla hodně velká   ztráta času a dost lituju   toho, že sem se vůbec   nechala udolat svojí   zvědavostí a koukla se na   to.
Planeta Teror (Planet Terror)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Tak tento film mě zaujal   ukázkami a tak sem se ho   snažila hnedle sehnat, ale   čekala sem, že to bude více   horor než komedie, kde se   objevuje spousa krve a   nechutných záběrů.   Nedoporučuji aby se na to   koukali slabé nátury. Jinak   film se mi líbil i   spracováním, ale i   obsazením.
Poslední den prázdnin (The Last Day of Summer)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.1.2009
Docela pěkně zparovaný   film, kde hlavní hrdina   (Jansen Panettiere) se stále   vrací na začátek svého   posledního dne prázdnin a   pokouší se z něho dostat.   Tento film je určen pro   milovníky komedií, jelikož   tento film má situací pro   zasmání dosti.
Rallye smrti (Death Race)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2009
Prvotřídní film se   skvělým Jasonem Stathamem,   který tomu dodává ten   správnej šmrnc. Film plnej   bouraček, rychlejch aut,   kterej chytne každýho kdo   má rád akci. Moc dobrej film   co se týče efektů.
Saw 6 (Saw VI)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.3.2010
Neviděla sem sice všechny   díly Saw(chybí mi asi jenom   jeden či dva díly), ale   zhlédla sem Saw 5 takže sem   přibližně věděla o co   šlo v Saw 6. Musim říct,   že po tom co už tam nehraje   Skládačka tak to neni   ono(alespoň podle mě)..   Něco tomu chybí, ale   nemůžu přijít na to   co...Celá serie si   zachovává určitej způsob   brutálnosti a ten se mi na   tom líbil. Nedoporučuju na   to koukat slabým náturám.   Pro někoho to je možná moc   silný kafe, ale pro   milovníky hororů to je   úžasná podívaná se   strhujícím dějem kvůli   kterému neodtrhnete oči z   obrazovky.. Pro ty co   neviděli předchozí díly,   nebo alespoň nevědí co od   filmu očekávat, tak těm   celý film musí připadat   jako snůška blbostí, ale   není tomu tak.. Všechny   díly na sebe krásně   navazují, hrají tam pořád   ty samí hlavní herci a né   jako u jiných filmů kde je   pokračování s jinejma   hercema a s původním prvním   filmem to nemá co dělat..   Nevim možná bych i brala   pokračování, jelikož Saw   je pro mě perfektní   zpestření dne, protože ty   blbosti který nazývaj   hororama se jako horory jenom   tvářej.. Saw má podle mě   vše co se od hororu   očekává... Napětí..   určitá dávka   brutálnosti(celkem velká)...   strhující děj... a bůh ví   co ještě... VŘELE   DOPORUČUJU
Soudný den (Doomsday)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2009
Film se mi líbil. Efektivně   je docela dobrý. Ze začátku   je sice znát, že by mohlo   jít o docela realistický   snímek, ale zdání klame. Je   to vskutku zajímavá   podívaná, která podle mě   stojí za shlédnutí. Dokonce   i herci my sedí ve svých   rolích.Doporučuju ale se na   něj kouknout a vytvořit si   vlastní obrázek o tomto   filmu.
PS: šíp z   kuše prostřelí   neprůstřelný sklo? Kdyby si   sledoval pozorně tak   zjistíš, že ještě   předtím než vystřelí z   kuše to sklo rozbije cápek   co skočí na ten obrněnej   transrport.
Tančím, abych žil (Take The Lead)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.1.2008
Je to hrozně líbil jelikož   v něm hraje Antonio Banderas   ale neni to jenom kvůli to mu   ale i proto že ten film je o   tanci a mě se tanec líbí
Ženy v balíku (Mad Money)
 
Přidáno: 31.1.2009
Diane Keaton je podle mě dost   dobrá herečka a tomuto filmu   dodala šťávu. Bridget   Cardiganová, žena která   potřebuje peníze a vymyslí   plán jak se k nim snadno a   rychle dostane. Potřebuje ale   ještě dvě pomocnice aby se   celý plán povedl. Pracují v   bance kde se likvidují staré   peníze. Peníze jako peníze.   Tento film se mi moc líbil.   Doporučuji každému kdo má   chuť se zasmát a prožít i   trochu toho napětí.
Žhavé nápady (Bickford Shmeckler's Cool Ideas)
 
Přidáno: 31.1.2009
Průměrný film s   průměrným dějem a pro mě   neznámejma hercema tede až   na Olivii Wilde (Bobby Z).   Jediný plus je, že to má   smysluplný děj, ale od   komedie sem teda čekala   aspoň o něco více humoru.

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

17 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

ČT2 - Skandální příběh rodiny Boleyn...

12:20 - 13:15

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

27 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:30 - 13:30

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190705
Osobností: 698229
Fotografií: 765204
Plakátů: 377381
Obsahů a biografií: 178520
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10