Cerven

Komentáře uživatele volglob

volglob

volglob zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Dárce (The Giver)
 
Přidáno: 3.5.2018
Já znám knihu a líbí se   mi. Film jsem neviděla, ale   podle obrázků mi   připadá,že by mě akorát   naštval. Jonas má být   totiž spíš dítě než   mladý muž a rozhodně se   neobjímá s žádnou   slečnou. Má jen sny a   ještě nejasné, které jeho   společenství nazývá   neklidem, proti kterému se   berou pilulky. Jonas přestane   užvívat pilulky, díky   Dárci získá spousty vjemů   a pocitů, ale od jeho   kamarádky Fiony jej to naopak   oddálí a Rosemary, o které   se dozvěděl od Dárce, je   mrtvá. Takže nevím, kdo to   má v tom filmu být.
Hedvika
 
Přidáno: 27.11.2018
Hedvika
Náhodou, kdo máte rádi   televizní inscenace z   dřívěška, tak se Vám to   bude líbit. Vlasta Fialová   hraje tu sestru dobře. Pitryx   a Argenson jsou moderní   diváci.
Na krátko
 
Přidáno: 22.5.2018
Jak si tak čtu ten děj, tak   jsem si vzpomněla,že film s   podobným tématem už tu   kdysi byl. Hlavní hrdina se   také jmenuje Jakub a hraje ho   Filip Renč (asi v 11 letech).   Matka mu nakukala, že   tatínek pracuje dlouhodobě v   nějaké daleké exotické   zemi a pak jej opustila a   nechala v dětském domově.   Otec si pro něj po čase   přijde a Jakub zjistí, že   byl celou dobu ve vězení.   Nemá žádné prostředky a   ani se neumí starat o dítě.   Pomalu se spolu učí žít.   Na nový film se také ráda   podívám, protože Marta   Vančurová a Petra Špalková   jsou moje oblíbené herečky.
Skippy
 
Přidáno: 15.12.2016
Skippy
V českém znění Jan Pohan,   Jiří Štěpnička, Jiří   Prager a Radek Pechlát ...   Skippy, Skippy ... tatínek,   Sonny, doktorka Steinerová,   Mark, Jerry a helikoptéra ...   pohoda, klid a mír,žádné   trápení se settoboxem,   táta, máma i babička   naživu, ach jo.

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět zvířat

18:30 - 19:25

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Manžel na zkoušku (2018)

16:30 - 18:50

135 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Roztomilý člověk (1941)

16:55 - 18:52

110 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Aleida Núñez

Núñez Aleida

Naposled navštívené:
Aleida Núñez

Núñez Aleida