Cerven

Komentáře uživatele Orin

Orin

Orin zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 25
Eragon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2007
je to v celku dobrej film!   jsou v nem dobry pocitacovi   animace. Taky tam hrajou dobri   herci a ma to luxusni pribeh   takze je to good film! je to o   klukovy co farmari ze strejdou   na maly farme ale jednou   Eragon najde vejce draci vejce   z kteryho se vylyhne drace   ktery pomerne richle vyroste a   zacne Eragona branit pred   razaky coz jsou hnusny potvory   ktery slouzi carodejovy   durzovy!!!!
Někdo to rád blond (White Chicks)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
tihle dva chlapici vi jak   cloveka rozesmat na filmu se   mi liby proste vsechno je to   srandovni podivana a bezpochyb   vas naladi do nalady!!!!!   kdyby tam ti da nehrali tak   nevim za co by to stalo asi za   nic!!me ohodnoceni je jo libi   se mi to je to bombova   komedie!
Pán prstenů: Dvě věže (The Lord of the Rings: The Two Towers)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Vzhledem k tomu ze pribeh   vilmu us zname neprinasi   pribeh moc novich veci! ale   zaujme vas hlavne bitva o   helmuv zleb ta je totis   skvela! a sklamalo me ze Arven   z filmu pomalu mizi zajimalo   by me proc! ale hlavne ze   hlavni postavi zustavaji a   pribeh tim nesraci spic! moje   hodnoceni je porad pekny   film!!
Pán prstenů: Návrat krále (The Lord of the Rings: The Return of the King)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Jo jo a zase jenom jo je to   ono posledni dil me opravdu   nesklamal!!!! Sice bich   filmarum nepochvalil ze   carodeje Sarumana pripravily o   dustojny odchod z pribehu ale   ostatni jim nemohu   skrytyzovat. film se mi   opravdu libyl a to ne jen   svimi dojemnymi scenami ale i   vsim ostatnim liby se mi mina   stirit a i duchove mrtvich   zradcu!!! ohodnoceni Supr!
Pán prstenů: Společenstvo prstenu (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Pan prstenu se mi moc liby!   liby se mi i prostredi z   Noveho zelandu kteri sem si i   vibral jako zemi splnene   dovolene! Frodo Gandalf   Aragorn Legolas Gimli Boromir   ti vsichni drzi film na   urovni! oko temneho pana nema   chibu! a viprava za znicenim   prstenu zavede divaki do taju   nadherneho prostredi Noveho   Zelandu! je to moc pekny   film!!!!
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.5.2007
piraty z karibyku sem videl   jen 2 ale mislim ze je to   docela dobry film. Líby se mi   sceny z kapitanem Sperouem a   sceny na cerne perle! kdys to   shrnu je to docela dobry film!   scena padu Speroua z utesu   nebo serm z Viliemem take   stoji za to! nevim co vic us   dodat!
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Truhla mrtveho muze se povedla   je lepsi nes cerna perla us   diky obludam z lode Bludny   holandan! liby se mi scena na   ostrove lidojedu a na Bludnem   holandanovi!! ale nejlepsi je   scena jak kraken spolkne   Speroua a stahne Cernou perlu   do hlubyn!! a uplne nej je   prekvapujici navrat kapitana   Barbosi vzdyt byl mrtvy ne???
Poslední samuraj (The Last Samurai)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Tento film se mi moc libyl   hlavne tim ze se odehrava v   Japonsku a ukazuje zviky   Japoncu! skveli sou i   Samuraove liby se mi jejich   odhodlanost chranit cisare i   za cenu sve smrti! Tom Cruis v   tomto filmu ukazuje ze neni az   tak spatni herec!! a libi se   mi ze film ukazuje Japonce i v   jinem svetle nes jen jako   gaunery!! takze dobry film!
Prci, prci, prcičky (American Pie)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2007
to je hrozne fajn podivana   smejete se od zacatku do konce   hl Styflerovi!! takoviho blbce   tezko najdes!!! libi se mi na   tom kazda scena a to do slova   hl" tatkova sexualni   vichova je super!!!hodnotim to   za 1!!!tak se na to urcite   kouknete z mim pozehnanim!!!
Prci, prci, prcičky 2 (American Pie 2)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.5.2007
tak 2 je us proste ende uplne   skvele stejne se virovnava   prvnimu dilu!!! a sou tam este   lepsi sceni nes v jednicce!!!   takze je dvojka steja jako   jednicka prakticky!!
i   herci sou stejny tak se neda   vitknout skoro nic.
jo   me se to moc liby!! to je asi   vse
Scary Movie - Děsnej biják (Scary Movie)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2007
to je super kravina a pritom   sranda takovou parodii na   vriskot a dalsi filmi musel   casem nekdo natocit je to   proste uplna blbost v dobrim   slova smislu!! jak se tam   vsichni skouri a pak volaji a   vihrozujou lide to je prca!! a   dnes us zname rozsirene   telefoni slovo CO JE!!!!!!!!!
Slunce, seno a pár facek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.6.2007
kde si byla!!! no za vencou   prece a trisk! mami a co je to   coura trisk!! slunce seno a   par facek fakt sedi!! je to o   rodine o blaznivi presto   typicky cesky rodine je   toproste komedie cesi jsou   komedianti je to super!!!   Ruzickova a jeji filmova   mamnka k sobe sedi asi jako   moje osobni matka a babicka je   to to semi takze prca!!!!!! a   pan doktor z medicinou na   kterou se mu kzdej viprdne je   taky hustej!!
Slunce, seno, erotika
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.6.2007
¨slunce seno erotika je   proste slunce seno erotika to   taky sedi!!! je videt ze   Troska jde do vseho!! nejlepsi   je hlaska v italii velebnosti   du blejt!! a po italii je taky   husta hlaska no jeto hold   bordel!! proste o hlasky zde   neni nouze pr:tu mas ty hajzle   jeden osklyvej no to je hnus   velebnosti kam sme to   dojely!!!!!
tak ja budu   spat hubou ke zdi abych vas   nak netento!!!
Spider-Man 2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
komixove filmi se mi nekdy moc   nelibyly ale spiderman je   vijimka! herecke obsazeni   bravurni a kaskaderske kousky   tež!!! pribeh filmu zaujme a   sou tam i sceny vtipne proto   nema film moc chib!! me   hodnoceni je docela dobry   film!! ale i pres to vsechno   ma film sve mouchi ale ktery   je nema ze?
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Tento film je velmi dobry a to   tim ze ma velice silny pribeh.   A zaujme vsechny fandy scifi   aby se podivaly na dalsi z   epizod teto skvele sagy!   jestli vas nekdy zajimaly   davni samurajove tak vas tento   film urcite zaujme jsou tam   totiš postavi jimi   inspirovane. Pokud chcete   videt valku budoucnosti urcite   se na tento film podivejte!!!
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (Star Wars: Episode II - Attack of the Clones)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Muzete se zde setkat Z novou   tvari a to z Haidenem   Chritensenem predstavitelem   filmoveho Anakyna Skywalkera!   Me osobne Haiden v tomto dilu   prilis nezaujal, ale rozhodne   se mu nemuze odeprid jeho   famozni sermovani ze svetelnym   mecem kterim opravdu vinika.   Ostatni zase podavaji famozni   vikony! pokud vas zaujala   epizoda 1 bylaby hloupost   nechat si ujit epizodu 2!
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Ja sem pred vznikem epizody 3   videl vsechny ostatni dily a   strasne moc sem se tesil na   epizodu 3 na kterou sem   samozrejme musel do kina a   kterou sem si uzil od zacatku   az do konce! Pokud jste nikdo   nevidely Star Wars rozhodne si   z nej nenechte ujit epizodu 3   je to totis naprosta bomba!   Hnet na zacatku vas zaujme   viborna bitva o Coruskant   ktera je graficky naprosto   bezchybna setkate se z   sermovanim svetelnich mecu   celkem 5 krat a to stoji za   to! musim pochvalit dokonce i   Haidena kteri stvarnil Anakyna   protoze naprosto spickove   zahral lidskou zradu a   nenavist v jednom! i Samuel   predstavitel Windua se svim   sermovanim nesklamal a   predvedl skveli odchod z   pribehu!! Obiwan Kenoby je   uplne skvele podobny obiwanovi   z epizody 4! a uplne nej je   souboj Anakyn vs Obiwan ktery   vam rozproudi adrenalin v   zilach stejne jeko Yoda vs   Sidius! kdys to shrnu Bomba!!!
Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (Star Wars)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Na to ze se tento film tocil   kdys Pocitacova grafika prilis   nevinikala je docela dobry!   Herec ktery hraje Obiwana me   moc sklamal protoze se do role   vubec nevzil ale Luck   Skywalker A Darth Vader tento   film drzi docela na hladine   Filmove sledovanosti! me   ohodnoceni je tedy Docela   Dobre!
Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Tato epizoda us docela zaujme   Hlavne proto ze se zde setkate   z Mistrem Yodou kteri opravdu   chybel! poprve se muzete   setkat z vicvikem na ritire   jedi a poprve uvidite souboj   sina a otce tedy Luka a   Vadera! graficky us je tento   dil lepsi nes predchozi!
Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Ano je to us dobre hlavne po   graficke strance. Luck neboli   vicviceny ritir jedi dokazuje   ze vsichni Skywalkerove nemaji   v sobe zlobu hnev a nenavist!   Darth Vader vam zase dokaze ze   v srci zustava pored ritirem   jedi! impozantne me zaujala   zohavena tvar Imperatora   chvalim! a smrt Vadera je take   zajimava tim ze si Vader   nechava sundat svou masku a   tim muzeme videt casem   zahojenou tvar po bitve z   Obiwanem. takze posledni dil   hvezdnich valek me nesklamal!!
Terminátor (The Terminator)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Terminator jednicka no nic moc   pani filmari meliste zacit   tocit az na to budete mit   leosi dobu a techniku!!! moc   se mi ten zacatek neliby a   konec taky nestoji za rec   kdybich mel terminatora   zkrytyzovat tak bich rekl   jenom fuj!! co vic asi ze ale   ne docela to de!!
Terminátor 2: Den zúčtování (Terminator 2: Judgment Day)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2007
2 us je dobra ale jak je to   film kterej mel spatny start   jen malo lidi se vubec koukne   na pokracovani!! ale ja se   koukl a me se to zacalo nak   libyt tentokrat us bych   nekrytyzoval asi nic!! na to   ze sou tan este dost mizerny   rvacky tak to je us film z   ohodnocenim dobry!!!!!
Troja (Troy)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Troja je dobre obsazeny film!!   liby se mi ze sou tam hrdinove   ktere si zamilujete a pak vas   trapi kdys jeden vas oblibenec   zabyje toho druheho!!takze me   hodnoceni je takove nejasne   rekneme ze film je docela   dobry!! moc dalsiho vam toho k   tomuto filmu nepovim protoze   me moc nezeujal!
Úsvit mrtvých (Dawn of the Dead)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
horori me moc nikdy nezajimaly   ale ted us ano! po tom co sem   videl usvit mrtvich sem   pravidelne zacal sledovat   vsechny horory!! hlavne horory   o zombi! ty sou podle mne   uplne nej!! herci tam nalazuji   opravdu hustouci atmosferu   strachu! a supr je vibuch   Hlavi jednoho z hl   predstavitelu! nebo tunyng   autobusu je taky dorej!!
Zahulíme, uvidíme (Harold & Kumar Go To White Castle)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.6.2007
Je to husta komedie o ceste za   hamburgry ale ne za ledajakymi   musi to bejt 1 druch kterej ma   ale obchod az mnoho mil odsut   a tak se 2 kluci vidaj na   cestu nezene je kupredu nic   jinyho nez zatracenej hlad no   spis chut! cetou prijdou o   auto a skonci v bani je to   fajn podivana!
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dennis Heaton

Heaton Dennis

Zápisník zmizelého

Zápisník zmizelého

Crossbones

Crossbones
Crossbones

Naposled navštívené:
Dennis Heaton

Heaton Dennis

Zápisník zmizelého

Zápisník zmizelého

Crossbones

Crossbones
Crossbones