Cerven

Komentáře uživatele pik

pik

pik zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 35
Alpha Dog
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.5.2007
Chcete vědět co dělají   teenegeři bez dozoru, potom   vám to tento film alespoň   trochu přiblíží. Nevím co   si o tomto filmu mám myslet,   je to ohlédnutí jak může   dopadnout mladická   nerozvážnost. Přesto je to   podle skutečné události,   otázkou je na kolik je   skutečnosti podobná. Pokud   se nudíte a opravdu není na   výběr pusťte si tento film.
Barbar Conan (Conan the Barbarian)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Jedna z klasik, kterou musí   každý vidět, ať to je či   není jeho žánr. Conan je   prostě jeden z nesmrtelných   ikon filmového světa a je   zajímavé, že ani po letech   neztrácí na atraktivnosti,   kterou nabízí tento snímek.   Pokud jste Conana ještě   neviděli máte nejvyšší   čas.
Bratrstvo vlků - Hon na bestii (Le pacte des loups)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Je to velmi příjemné   dílko, které si myslím   stojí za shlédnutí. Velmi   dobré herecké výkony,   neokoukaní herci, opravdu   místy fascinující příroda   a výborné záběry,   dokreslují velmi zajímavý   příběh, který nemá místa   na nudu. Pro mě má tento   film vše co film má mít,   akci, trochu napětí,   záhadu, sex, lásku, boj.
Brazilský masakr (Turistas)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Poměrně solidní zábava pro   méně náročného diváka.   Povedený začátek mě velmi   dobře naladil na trochu   zdlouhavé čekání na   okamžik, kdy se to opět   rozjede. Přesto bych jej   hodnotila poměrně kladně,   zejména neokoukané tváře   herců to už se opravdu moc   nevidí. Jedno je jisté tento   film do Brazílie jen tak   turisty nepřiláká.
Černá kočka, bílý kocour (Crna mačka beli mačor)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Máte rádi humor, pak musíte   toto dílko vidět. Na   poprvé, když jsem to viděla   jsem se válela smíchy.   Musím zdůraznit, že v   původním znění to dodá   ještě další rozměr. Herci   jsou opravdu špičkový a to   nemluvím o scénáři. Je to   tak lidské, že by jste si   toto dílo mohli v klidu   promítnout do dnešního   života. A pokud nemáte rádi   sprostá slova, potom na tento   film raději zapomeňte.
Ďábelský Santa (Santa's Slay)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2007
Tak tenhle film mi opravdu   dal! Santa jak hora a má   ještě vražedné choutky,   originalita, která se dnes   tak těžko hledá. Ne že   bych se bála, ale velice   dobře jsem se bavila. Pokud   nejste nároční a chcete se   jen tak koukat a   nepřemýšlet, je to film,   který si můžete beze   strachu pustit.
Denní hlídka (Dněvnoj dozor)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Druhý díl, který byl u mě   velmi netrpělivě očekáván   mě naprosto nezklamal! Opět   musím velice pochválit   ruského tvůrce, klobouk   dolů. Opět parádní triky,   skvělí herci, akce za akcí,   ale přesto jediná nevýhoda   dáli se tomu tak říkat je,   že jeden díl není nic bez   předchozího. Proto nelze   vidět pouze jeden.
Equilibrium
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Velmi zajímavý film, nejen   tématicky, ale i svým   zpracováním. Dobré triky   dokreslují celý příběh,   akční scény jsou opravdu   imponující, nehledě na   pěkně zpracovaný styl boje   s palnými zbraněmi. Dobře   zvolení herci, jediná chyba   je malá propagace tohoto   velmi kvalitního snímku,   který stojí za shlédnutí.
Freddy vs. Jason
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Další z pokračování dvou   hororových Mistrů svého   oboru. Toto pokračování mě   opravdu mile překvapilo,   bála jsem se, že autoři   potlačí nasazenou laťku   tohoto žánru a darují   poskromnu diváku mrtvolu, ale   nestalo se !19! Zajímavý   příběh, který není nijak   složitý, což by u tohoto   žánru ani nešlo.   Milovníkům hororů   doporučuji.
Choking Hazard
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Musím říci upřímně, že   neholduji českému filmu   vůbec, přesto ale musím   tento film jen pochválit!   Nehledě na nízký rozpočet   se film opravdu povedl,   svělé herecké výkony a   solidní kamera a nemluvě o   tricích dělaných klasicky.   Je pravda, že jednoduše je   to horor pro pobavení, což   plně splňuje. Zombie   myslivci na mě opravdu   udělali dojem -myslela jsem,   že něčeho takového nejsou   v ČR schopni, ale ráda se   nechám překvapit. Je to   nevázaná zábava, místy   ujetá ale hezky česky :))
Klub sráčů (Kevin & Perry Go Large)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Jedna z nejbláznivějších   komedií vůbec. Rozhodně   doporučuji nejen   puberťákům, ale i   starším. Je to jedna z těch   praštěných hudebních DJś   filmů, kde nejde o hloubku,   jako o holku. Texty písní,   výkon hlavních   předtavitelů a nádherná   Ibiza co víc si přát.   Bláznivé a přesto skvěle   pobaví. Je pravda, že   člověka trochu tahá   sledovat jednoho z hlavních   představitelů, neboť je to   žena, která hraje klučinu.   Pokud čekáte, že budou   mluvit slušně rozhodně na   to nekoukejte !
Kung-fu mela (Kung Fu Hustle)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Další bláznivá asijská   komedie, která není určena   pro každého. Je to druh   zábavy, který je opravdu   vyhrazený jen pro některé.   Přesto se u tohoto filmu   pobavíte. Pěkné triky dají   splnit nemožnému. Zasmějete   se, zabojujete si prostě se   pobavíte. Musím říci, že   to je opravdu super v   původním znění, kdy   některé věci více   vyniknou.
Lepší pozdě nežli později (Something's Gotta Give)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Přesto, že to na první   pohled nevypadá tento titul   skrývá dobrou zábavu na   jeden nudný večer. Film mě   i přes tématiku opravdu   pobavil.Skvělé výkony obou   představitelů, dobrá   kamera, lidský příběh. Je   to nevázaná zábava bez   příkras a zbytečných   řečí s inteligentním   humorem, aneb co může   přinést život. Co víc si   přát od dobrého filmu.
Lepší už to nebude (As Good as It Gets)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Je to další film proč   obdivovat Nicolsna. Další z   jeho bravurních výkonů a je   fakt, že musí být trochu   blázen, když je umí tak   dobře zahrát. Opravdu jsem   se pobavila i když mě trochu   zklamalo, když se děj od   půli filmu trochu sekl. Ale   stále je to dobrá zábava.   Samozřejmě nejlepší byl   Virgil.
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch the Wardrobe)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2007
Trend zfilmovat úspěšnou   knihu je dnes již velice   výdělečný a tudíž se jej   filmaři drží zuby nehty. A   pokud se jedná o děti je   tento podnik velmi   lukrativní. Bohužel to vede   jen k tomu, že děti budou   líné si knihu přečíst,   raději se na ni podívají a   několik dní četby se   změní na dvě hodinky. Film   je velice hezky zpracován,   efekty jsou skvělé,   obsazení zajímavé, výkony   průměrné. Hezká podívaná   na společný večer pro   rodinu.
Márnice (Mortuary)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Začátek se jevil opravdu   slibně, budilo to dojem   klasických hororů 80 let,   který vždy sliboval pěknou   horor zábavu, ale bohužel.   Myslím, že dnešní tvůrci   mají strach z toho být   nechutní, ale divák který   se na film s takovým názvem   podívá jistě něco čeká.   Do poloviny filmu jsem doufala   a pak už jen dobrá, když   už to jede, tak to dokoukám.   Velká škoda jen toho, co   tento horor mohl nabídnout,   jediné čím to autoři   zachránili byl konec.A to ne   vyřešením atd, ale   špatným koncem.
Mortal Kombat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Zfilmování klasické hry mě   přinutil jít po dlouhé   době do kina. V té době   jsem byla unešena, neboť   jsem byla fanouškem této   hry. Dnes musím objektivně   říci, nenáročná dnes již   starší podívaná na   nenáročný večer.   Mlátička s trochou   nadpřirozených nepřátel,   ale i po letech dobrá   zábava.
Mravenčí polepšovna (The Ant Bully)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Další povedená pohádka,   jak pro malé i velké   diváky. Byla jsem velmi   zvědavá co bude náplní   tohoto filmečku a nebyla jsem   zklamána i dospělí se   zasmějí a neuvěřitelně si   odpočinou po celodenním   shonu. Zábava pro celou   rodinu vřele doporučuji,   pokud chcete strávit rodinný   večer nebo jen tak vypnout.
Neviditelné zlo (See No Evil)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Po dlouhé době mě tento   film opravdu pobavil,   konečně se někdo vymanil z   klasických   "amíckých"horůrk?   ? - pozor zabili jednu to je   horor! Je pravda, že o   strachu se tu mluvit nedá,   ale musím ocenit nápaditost   v provedení co se týče   smrtí každého v tomto   snímku. Někdo by to   přirovnal k brutalitě, ale   každému co jeho gusto a   proto na to koukáme že?!   Hlavní padouch je opravdu   padouch s rukama jako lopaty,   které si vypěstoval na   wrestlingu, nemluvě o jeho   vrcholné smrti, která je   opravdu pěkně zvládnutá.   Pokud máte rádi horory   vřele doporučuji.
Noční hlídka (Nočnoj Dozor)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Opravdu zajímavý a   překvapivě ruský výtvor na   mě opravdu udělal dojem.   Inspirace z knihy, nijak   nesnižuje kvalitu příběhu   jak knižní tak filmovou.   Vzhledem k tomu, že jsem   fanouškem hororů je to   šálek pro mě. Parádní   zpracování, úžasné triky   a skvělý herci. A navíc   rusky to zní opravdu skvěle.   Bohužel je to na 3 díly.
Ohnivý oceán (Hidalgo)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2007
Mám ráda koně, proto jsem   si tento film půjčila a   nečekala nic přeborného.   Ale klobouk dolů, krásné   scenérie, dobrá kamera i   příběh, nehledě na   skvělý výkon Vigga.   Koníček jedna radost,   jediné co bych vytkla je snad   přespříliš citově   napružený konec. Tento film   je pro odpočinek jako   dělaný.
Pán prstenů: Společenstvo prstenu (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Pán prstenů
Jeden z nejlepších počinů,   co se týče zfilmování   knihy. Rozhodně bych ji   doporučila, každému bez   rozdílu. Nádherná krajina   jen podtrhuje celkový dojem s   dobrými hereckými výkony a   mistrnou kamerou. Příběh,   který nelze vyprávět jen   několika větami a musí být   viděn, včetně jeho   dalších dvou pokračování.   Elfové, Hobiti, Skřeti,   Čarodějové a přesto to   není žádná pohádka.   Osobně dávám přednost   původnímu znění s titulky,   bohužel náš dabing   nedosahuje zdaleka kvality   originálu.
Poslední samuraj (The Last Samurai)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Překvapivě pěkný film,   Cruise opět zazářil.   Zpočátku jsem sledovala film   s nedůvěrou, přesto mě   dokázal přesvědčit. Už   jen samotné téma samurajů   láká mnoho lidí. Zajímavě   posazený příběh, dobrá   kamera, krásné kostýmy,   krajina. Nevím co by se dalo   vytknout. Je pravda, že   jistě to není zábava pro   každého.
Řada nešťastných příhod (Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2007
Velice zvlášní filmeček,   začátek je úsměvný a v   tomto duchu pokračuje až do   konce i přes temnou   atmosféru, která dolaďuje   efekt celého filmu. Je   těžké určit pro koho je   film vlastně určen, myslím   že dá zábavu jak dětem tak   i rodičům, pokud nečekají   nic přeborného. Musím, ale   zmínit i skvělý herecký   výkon J.Carryho. Přestože   je film temný je to   příjemná zábava   nenásilného tipu (přesto   že zde zemře dost lidí),   neobvyklost tohoto dílka jej   dělá příjemnou zábavou   pro dlouhý večer.
Silent Hill
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Další zfilmovaná   počítačová hra, pokud na   to půjdete pro náklonost ke   hře, buďte opravdu   tolerantní. Pokud nevíte o   co jde a chcete se kouknout na   horor, směle do toho. Při   dnešních možnostech animace   triků je radost, že to   dosáhlo tak daleko.   Zajímavě pojatý příběh s   neurčitým koncem. Bubáci   všech zemí spojte se .
Síly temna (The Covenant)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Zajímavý námět, který   tvůrci použili, hezké   chlapecké tvářičky,   nádech tajemna, přijatelné   triky, solidní kamera. Tak se   dá jednoduše shrnout tento   film. Pro milovníky čar a   kouzel doporučuji. Myslím,   že by se dalo z tohoto dílka   vymámit nejen jedno   pokračování. Pokud se   chcete na něco večer   podívat a nejste náročný   divák, je to film pro Vás.
Světlo ve tmě (Half Light)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Poměrně stará Demi, která   vypadá sice pořád dobře,   ale film udělat prostě   nedokáže. Námět je   klasický, takže nic nového   což jen podnítilo mé   zklamání z tohoto dílka.   Až do konce jsem čekala   něco, co tu klasickou nudnou   zápletku oživí a přebije,   ale bohužel zázrak se   nekonal. Myslím, že by byl   mnohem lepší, kdyby nebyl   stavěn na této již   vysloužené herečce.   Točené je to sice poměrně   dobře, ale to je dnes skoro   každý film.
Šifra mistra Leonarda (The Da Vinci Code)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.5.2007
Velmi zajímavý film,   samozřejmě tankující z   kvality jak jinak knižní.   T.Hanks je jako vždy herecky   nepřekonatelný a to   zkvalitňuje celý film   nejméně o laťku. Své   předloze nic nedluží, ale   to záleží na názoru. Pokud   jste líní přemýšlet a   nebo se díváte jen jedním   okem rozhodně to není film   pro Vás. A pro ty ostatní,   musíte jej vidět.
Tváří v tvář (Face/Off)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2007
Výborný námět tohoto filmu   zajistil jeho úspěch i   zábavu po čas sledování.   Také skvělé výkony obou   hlavních představitelů,   výborná kamera co více   ještě dodat. Otázkou je na   kolik je toto dílo kvalitní   to ovšem prověří jen   léta. Vřele doporučuji   všem kdo máte rádi akci.
V tom domě straší! (Monster House)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Jako vždy, jsem byla velmi   zvědavá, jaký to zase je   dětský filmeček, jediné   slovo které přesně vystihne   můj dojem je šok. Můžu jen   říci, že jako dospělému   se mi to líbilo, ale jsem   opravdu na vážkách, zda   bych to pustila dětem a když   tak v jakém věku. Tím   nechci říci, že by toto   dílko bylo špatné, naopak   se vcelku pobavíte, ale   opravdu mi to nepřijde moc   vhodné pro děti, je to   opravdu dost strašidelné.   Jinak na filmy pro děti je   scénář trochu slabší a   dosti smutný.

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 09:50

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Gérard Philipe: Poslední Cidov...

08:35 - 09:45

34 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Gympl s (r)učením omezeným (20...

08:25 - 09:40

44 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

09:00 - 09:30

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Robert Kern

Kern Robert

Jeanne

Jeanne
Jeanne

Samson

Samson
Samson

Naposled navštívené:
Robert Kern

Kern Robert

Jeanne

Jeanne
Jeanne

Samson

Samson
Samson