Cerven

Komentáře uživatele pavla.75

pavla.75

pavla.75 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Babel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2007
Film Babel jsem shlédla v   původním znění s   německými titulky, byla jsem   otřesena ze setkání s holou   realitou všedního života   pár jedinců, jakou tady   režisér podává. Měla jsem   pocit, že se v životě   těchto málo lidí, které   spojuje použití pistole,   absolutně zastavil čas. Film   mi přišel jako skvěle   zapadající puzzle.   Uvědomění přichází   tehdy, když najednou   zjistíte, že i jedna jediná   věc může změnit život   několika lidem okolo vás,   nezávisle na tom, kde právě   žijete.... Tenhle snímek je   důkazem, že není potřeba   "zvláštnách   efektů" k natočení   poutavého, zajímavého filmu   se strhujícím dějem.
Určitě se na to podívejte!
I když je tato pohádka z   Německa, nemá chybu. Jedná   se o tradiční příběh   úplně netradičně moderně   pojatý. Zasmějete se.   Doporučuju!
Osudový dotek 2 (The Butterfly Effect 2)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2007
Mně se tenhle film líbil
Připouštím, že děj je   sice trochu předvídatelný -   na základě prvního dílu a   to najdete ve spustě   podobných filmů na díly -   ale přesto s sebou nese   jakési kouzlo, které opravdu   nenechá člověka v klidu,   aby jej nedokoukal. A jestli   si všimnete, končí poněkud   pozoruhodně...
Strom snů (The War)
 
Přidáno: 19.8.2007
Strom snö
Doporučuji tento film ať už   dospělým anebo dětem v   pubertě. Film poukazuje na   nejzákladnější hodnoty   člověka. Ten, komu něco   říkají slova naděje,   víra, kamarádství, odvaha a   soucit, si určitě přijde na   své. Mne tento film donutil   přemýšlet, proč takových   filmů není více. Možná,   že jsme už dávno slepí k   tomu, že naše děti strpí   filmy s otrlými frázemi, kdy   jeden druhého ponižuje, kde   se bojuje zbraněmi, jako jsou   bezcitnost, násilí, drogy,   kde se propaguje více   prosazení a lokty....   Bohužel, se často s tímto   setkáváme i v   "pohádkách" o   stopadesáti dílech... Je   však na místě říci, že   by vůbec neškodilo, kdyby se   i ve více filmech postupně   více prosazovalo umění, jak   s takovými věcmi v životě   zacházet. Opravdu   doporučuji, ačkoliv je film   starší, přesto je tento   problém stále živý.

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 06:00

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - --

05:45 - 06:00

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - nevysílá se

Prima - Libovky Pepy Libického

05:05 - 05:55

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Werner R. Heymann

Heymann Werner R.

Bedřich Nikodém

Nikodém Bedřich

Naposled navštívené:
Werner R. Heymann

Heymann Werner R.

Bedřich Nikodém

Nikodém Bedřich