Cerven

Komentáře uživatele Bagi

Bagi

Bagi zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 14
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Než jsem shlédl tento film,   slyšel jsem na něj velmi   dobrou kritiku. Nevím, jak se   líbil Vám, já čekal něco   lepšího. Nad zamyšlení   snad jen stojí, že je to   podle skutečnosti.
Babel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Velmi zajímavý film,kde vám   příběhy na sebe   navazující dochází v   průběhu filmu. Nápad   použít příběhy z více   kontinentů je dobrý a   doposud jsem se s takovým   nesetkal. Odlišné kultury,   zvyky, rodinné   situace,...Doporučuji   shlédnout. Film na   zamyšlení. Moje jediná   výtka, je příběh   odehrávající se v Mexiku   bez kterého se film klidně   mohl obejít.
Božský Bruce (Bruce Almighty)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.11.2007
Jim Carey opět podal dobrý   herecký výkon, ale jeho   velmi vtipné pojetí se v   tomto filmu moc nejeví.   Nečejte každých 5 minut   výbuch smíchu, jako   například u Masky nebo Ace   Venturovi. Tato komedie je ze   života a přitom má nádech   "božstva". Je to   zajímavé pojetí. Stojí za   shlédnutí.
Čtvery Vánoce (Four Christmases)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2008
Zajímavá myšlenka i   pojetí. Člověk má možnost   se zasmát, je to komedie na   odreagování, tak za tím   nehledejme duchaplné věci.   Co mě je velmi zaráží je   konec. Před koncem si oba   uvědomí určité postavení   do dalšího života, najednou   se děj posune do poslední   scény o rok později a   začíná vše jakoby od   začátku. V tomto hledám   příčiny a napadá mě pouze   2. díl, ale to snad ne!
Když si Chuck bral Larryho (I Now Pronounce You Chuck and Larry)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Nenáročný film, jaké dnes   doba potřebuje. Nemusíme nad   ním moc přemýšlet, vtipné   scény nás přivedou na jiné   myšlenky. Každodenní shon   způsobuje stres a když si   půstíte tento film,   uvidíte, že se odvážete od   tohoto každodenního   rituálu.
Kruh (The Ring)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Podle mého velmi kvalitní a   propracovaný psychický   horor. 10 minut se mi po   shlédnutí klepaly nohy a   kdyby navíc zazvonil telefon,   možná bych tady nebyl.:-)
Madagaskar 2: Útěk do Afriky (Madagascar: Escape 2 Africa)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2008
Čekal jsem více. Jednička   byla velmi zábavná. Děj,   postavy, vtipy, scény...to   vše se povedlo. Netvrdím,   že 2. díl byl špatný, jen   jsem prostě čekal více a   vše zajímavější, což se   nestalo.
Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (High School Musical 3: Senior Year)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.12.2008
Tragédie
Zbytečně vyhozené peníze   za kino. Už důvod, že jsem   z tohoto trapného   představení odešel mluví   za vše. Jen doufám, že   předchozí díly nebyly tak   trapné. Nechápu, jak někdo   může tento film ohodnotit   kladně. Nedoporučuji...

Myšlenka:"Buď sám   sebou." A přitom   všichni mají stejné   oblečení, stejné účesy,   prostě trapas!
Prodám šéfa zn. spěchá (Fast Track)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2008
A tak tento film určitě   stojí za shlédnutí,   zajímavá zkušenost, jak se   člověk může trápit v   zaměstnání. Nečejte ale   nic převratného. Námět se   moc neliší od většiny   amerických komedií. Herecké   obsazení není žádné   hvězdné.
Strážci - Watchmen (Watchmen)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.3.2009
Na tento snímek jsem do kina   šel a podle ostatních   názorů jsem čekal hodně.   Mile překvapen. Co bych   možná vytkl, tak málo akce,   čekal jsem více, ale jinak   super film. Všem   doporučuji...
Temný rytíř (The Dark Knight)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2008
Myslím, že se toto   navázání povedlo. Batman   zahrál svůj klasický   výkon, oceňuji i efekty   použité ve filmu. Velmi se   mi líbil herecký výkon   našeho "záporáka"   - Jokera. Kdo film neshlédl v   originále - velmi   doporučuji.
Těsně vedle (The Heartbreak Kid)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.12.2007
Skvělá komedie,velmi   doporučuji.Moc recenzí než   jsem na film zašel jsem   nepřečetl,ale nasmál jsem   se hodně.Typická americká   komedie s happyendem, ale   přesto byl děj zajímavý,   herecké výkony byly velmi   dobré. Jak jinak se taky dá   čekat od Bena Stilera
Valkýra (Valkyrie)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.3.2009
Zatajený dech
Velmi kvalitní snímek, i   když Tom Cruise není můj   příliš oblíbený herec. V   jedné chvíli jsem myslel,   že se jedná o další   americký film, kde bude   historie překroucena a film   skončí   happyendem...Příjemně   potěšen, historie nebyla   změněna...Za "Svaté   Německo" se   umíralo...bohužel.
Zbouchnutá (Knocked up)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.12.2007
Na tomto filmu jsem byl v   kině a těšil jsem se na   skvělou komedii, jak se   všude psalo, ale realita byla   jiná. Znám spousty jiných o   hodně lepších komedií a u   tohoto filmu jsem někdy   pochyboval jestli to vůbec   komedie je. Co stojí za   zmínku jsou herecké výkony,   ty byly velmi dobré a také   zápletka. Některé scény   ušly, ale celkový pohled na   film se mi moc nelíbil.

TV Program

ČT1 - Tři veteráni (1963) [TV inscen...

06:25 - 07:25

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Vltava, naše řeka

07:15 - 07:25

9 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:00 - 07:45

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:00 - 07:35

24 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Katka

Katka
Katka

Jane Asher

Asher Jane

Hanele

Hanele
Hanele

Neil Pong

Pong Neil

Naposled navštívené:
Katka

Katka
Katka

Jane Asher

Asher Jane

Hanele

Hanele
Hanele

Neil Pong

Pong Neil