Cerven

Komentáře uživatele Dave_7

Dave_7

Dave_7 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2007
Vynikající konečně se   američanům zase něco   povedlo(už bylo na čase), na   tento film jsem šel do kina s   menšími obavami, ale byl   jsem naprosto příjemně   překvapen. Rozhodně   nečekejte žádný   historický film, tohle je   prostě komiks!!! Z celého   filmu vyzařuje temná   atmosféra. Film je   převážne složen z   bojových scén tudíž   žadné rozsáhlé dialogy a   milostné scény navíc,   které by nudily diváka.   Tento film má samozřejmě i   své odpůrce, kteří jsou   však v naprosté   menšině(aspoň doufám),   jsou to převážně lidi   kteří absolutně neví do   čeho jdou a čekají   výpravný historický film.   Jeden z nejlepších filmů   poslední doby!!!!!!!!
Barbar Conan (Conan the Barbarian)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2008
Na 80. léta opravdu kvalitní   fantasy snímek. Navozuje   dobrou atmosféru a určitou   syrovost, ale především si   drží odstup od kýčovosti,   což se ostatním fantasy   filmům často nedaří. Asi   jedna z nejlepších   arnoldových rolí.
Bourneovo ultimátum (The Bourne ultimatum)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2008
Fakt film na, který se dá   koukat a to je co říct,   vzhledem k tomu, že je to už   třetí díl velmi úspěšné   série. Opravdu doporučuji.
Centurion
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Akční scény dobré, krev   stříkala proudem, ale děj   byl dost kýčovitej. Taky   atmosféra římské armády   nemá s historií nic   společného, spíše se to   podobalo válečným filmům   současnosti.
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.10.2008
Nikdy jsem sitcomy neměl   rád, ale když jsem kdysi   dávno náhodou v televizi   viděl jeden díl Červeného   trpaslíka, okamžitě jsem si   ho zamiloval. Trpaslík   prostě nemá chybu.
Letopisy Narnie: Princ Kaspian (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Oproti prvnímu dílu velmi   slabý děj. Postava Kaspiana   je o ničem, princ, který   nemá žádný vliv ve svém   království se spojí s   těmi, které jeho lid   téměř vyhladil a ti mu   během chvíle přísahají   věrnost. Nevyhraněnost   postavení Petra a Kapsiana.   Podivný vztah lorda a jeho   služebníků i manželky.   Naprosto komediální souboj   Petra a lorda. Nepochopitelná   převaha Telmarijců. Chabý   návrat Aslana na konci filmu.   Jediný dobrý okamžik filmu   považuji pokus čarodejnice o   návrat. Jinak je tento film   pouhopouhá tuctová pohádka.
Neuvěřitelný Hulk (The Incredible Hulk)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2009
Tento Hulk nebyl vesměs   špatný. Měl více akce jak   první díl.
Akorát mi   v roli B. Bannera více seděl   Eric Bana i přesto, že   Edvard Norton je vynikající   herec.
Pán šelem (Beastmaster)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2010
Tendle film sice dnes spíš   zapadá do béčkový   kateorie,ale furt je to   klasika. Poprvý jsem ho   viděl jako malej na videu a i   teďka po letech jsem se na to   rád podíval.
Profesionálové (The Profesionals)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.7.2011
Skoro jediný seriál z 70.   let na který se dá dívat i   dnes. Seriálu prospívá, že   není americké produkce a tak   trochu vyniká mezi jinak   brakovými krimi seriály jako   Dempsey a Makepeace, Kojak a   Columbo. Na tyto seriály se   nedívám ani z největší   nudy, ale na Profesionály se   podívám vždy rád.
Robin Hood (Robin of Sherwood)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Když srovnám tento seriál s   ostatními zpracováními   Robina Hooda, vycházími jako   nejpovedenější. Tento   seriál jsem viděl poprvé na   někdy na základní škole,   dávali ho vždy v něděli   ráno. Navozuje opravdu dobrou   atmosféru středověku a   provází ho tajemno   dokreslované skvělou hudbou.   Na to, že byl tento seriál v   ČT vysílán pro děti si   příliš velké servítky   nebere.
Na 80. léta   opravdu povedený seriál. Kdo   by chtěl tento seriál opět   vidět je možné ho stáhnout   z rapidshare.com. Odkazy   najdete na různých fórech.
Spider-Man
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.2.2009
Všechny tři filmové   zpracování Spider-mana mi   nesedí. Oproti ostatním   zfilmovaným Marvel postavám   mě Spider-man vůbec   nezaujal. Nejvíc mi vadí   hlavní představitel   Spider-mana. Nemohu si pomoct,   ale Toby Mcquire mi postavu   Spider-mana a Petra Parkra   kazí.Nedávno jsem si stáhl   všech pět sérií   Spider-man: The animated   series a bavil jsem se u toho   daleko víc než u filmu.   Mrzí mě, že zrovna   Spider-man se příliš   nevyvedl, ačkoliv jako komiks   patří mezi moje nej.

TV Program

ČT1 - Bolkoviny (1997) [TV pořad]

02:25 - 03:20

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Pásli ovce...

03:00 - 03:25

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

02:45 - 03:55

15 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Prokletý ostrov (2010)

01:15 - 04:00

105 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce