Cerven

Komentáře uživatele Lusa

Lusa

Lusa zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 25
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2009
Andělé a démoni byl   vyjímečný film od kterého   jsem se nemohla odtrhnout,   poslední hodinu bylo tedy ve   filmu opravdu terno a já jsem   byla napnutá jako struna jak   tohle dopadne. Sice se může   zdá, že oproti Šifře byl   film uspěchaný, ale zatímco   v Šifře honili policisté   je, tady všechny honil čas,   proto možná ta rychlost   :))
Některé scény   byli tedy dost brutální, ale   bylo to v mezích normy.
Snad jediné co bych mohla   Andělům vytknout byla hudba,   líbila se mi hudba v Šifře   (závěrečná scéna, kdy si   Langon vše uvědomí a běž   ze svého hotelu), která se   objevila i v Andělích, ale   tady si jí člověk nějak   nemohl vychutnat a když už   se zdálo, že přeci jenom si   vychutnám hudbu, vypnuli v   místnosti se starými knihami   proud a začala terno.
I tak to byl vyjímečný   film
Bídníci (Les Misérables)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2014
Bídníky jsem nikdy   neviděla, a tak když se tu   sešli dva mí oblíbení   herci a hned v hlavním   rolích, musela jsem po tom   šáhnout. Určitě tomu   nemám, co vytknout, skvělé   herecké výkony a   vynikající zpěv, a na konci   jsem si pobrečela.
Dračí války (Di weo)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.4.2009
No na filmu se mi asi líbil   začátek ze staré číny,   ale potom jsem měla pocit,   že jakmile film začal už   zase hned skončil. Navíc   velký had tam zabíjel lidi   jako Tyranosaurus Rex a když   ty "zvířata"   ničila město bylo to jako v   Transformens, když ten had   vyšplhal na mrakodrap bylo   jako v King Kongu... no a   čekala jsem trochu happyend   :((
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2009
Skvělé a úžasné   pokračování i když musí   říci, že to vždycky nebylo   podle knihy, ač na to   upozorňovali. Ale i tak to   bylo úžasné obzvláště   scéna kdy Harry vypije nápoj   štěstí a chová se úplně   jinak. U toho jsem se mohla   potrhat smíchy, nebo scény s   Ronem a Leanne to bylo taky   velice zábavné, nebo snad   první hodina lektvarů, jak   celá třída vypadala hrozně   a jediný harry byl v pohodě,   nebo scény s Lenkou. Sice   mělo to i smutnou stránku,   tedy Brumbálovu smrt :(( ale   už jsem si jí zažila v   knize, takže teď jsem byla   jenom smutná, protože   stejně vím jak to skončí   :))
Hostitel (The Host)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.4.2014
Stmívání jsme se velkým   obloukem vyhnula, ale Hostitel   mi podle traileru připadal   docela zajímavý, tak jsem si   říkala, že bych to mohla   zkusit. No to se mi zase něco   povedlo, myšlenka je dobrá,   ale děj je nudný a vleče   se. A opět tu máme drama,   dva kluci a "jedna"   holka. Pro fanouška   Stmívání skvělé, pro mě   hrozné a nudné.
Hrdinové (Heroes)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Krásný a vzrušující   seriál, který nemá obdoby,   alespoň se nedá srovnávat s   žádným seriálem který   jsem kdy sledovala. Je plný   napětí a plný otázek, na   které dostanete buď hned   odpovědi nebo až v dalším   díle a každá postava vás   vždy překvapí když to   nejméně čekáte a přesto   zůstanu na každém konci   dílu překvapeně zírat na   pokračování příště a   nemůžu se dočkat dalšího   dílu
Hulk na neznámé planetě (Planet Hulk)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.6.2016
v ultimátním komiksovém   kompletu se s Hulkovou   planetou setkáte hned v   dvojdíle, samozřejmě že   tohle je zaměřené na   mladší publikum a končí   nám to happyendem, což v   komiksové verzy bohužel ne.   I tak mě film potěšil,   komiks je sice   rozšířenější, ale i tak   jsem byla spokojená.
I dva jsou rodina (Demain tout commence)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2017
Pokud zrovna nehraje   záporáka (Inferno) jsou   filmy s Omarem Sy jedny z   nejlepších, není to ta   typická komedie u které se   smějete od začátku do   konce, ale chytne vás to za   srdce. "I dva jsou   rodina" jsou po   "Nedotknutelní"   další skvělý film.
Kick-Ass 2
 
Přidáno: 9.3.2014
Musím říci, že dvojka se   mi líbila mnohem více, než   jednička, Chris je fakt   magor, hlavně ten jeho   kostým. Ale myslím, že   tohle se fakt povedlo.
Kung Fu Panda 3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2016
Nějak mi tu něco chybělo,   dvojka byla plná skvělých   scén u kterých se člověk   smál, nebo ho to chytilo za   srdce. U trojky se člověk   taky zasměje, ale těch   "dojemných" scénu   tu už moc není, vlastně   téměř žádné. Jako   pokračování skvělé, ale   prostě to už nebylo ono.
Lovci pokladů: Kniha tajemství (National Treasure: The Book of Secrets)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.8.2009
Skvělé pokračování ktero   stalo za to, po skonceni   takovych filmu mam chut   vyrazit na to misto a podivat   se jestli to tak tam opravdu   je :)) Opravdu velice povedeny   film
Mortal Instruments: Město z kostí (The Mortal Instruments: City of Bones)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Co vzejde z toho, když   spojíte Stmívání, Harryho   Pottera, Desáté království   a Indiana Jonese? Město z   kostí, alespoň mě to tak   přišlo, i když na tohle se   narozdíl od Stmívání dalo   koukat, ale čekala jsem podle   traileru něco lepšího, i   když byl řekla, že to byl   spíš průměr. Uvidím zda   dám šanci dalšímu dílu,   na to mě to moc ze židle   nezvedlo.
Spoiler
Celkem jsem to nepochopila   s tou   "čaroděnici/démonem&qu   ot; z jejich domu, proč jí   dávala ty karty jako dárek a   proč když je pro démony   hudba utrpením, má doma   klavír?
A jakmile   řekli že to jsou sourozenci,   prostě jsem se musela smát,   to je jak telenovela.
Nedotknutelní (Intouchables)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2013
Myslím, že jsem se dlouho   tak nenasmála, jako právě u   tohodle filmu. Taková   inteligentní komedie, dalo by   se říci, je to úplně něco   jiného. Opravdu skvělý   film, který člověka chytí   za srdce.
Pacific Rim - Útok na Zemi (Pacific Rim)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Film na jedno skouknutí,   nápad určitě dobrý, ale   zpracování se mi nějak   nelíbilo. Hlavní hrdina pět   let dělá na stavbě a pak   když si má vybrat parťáka   to vypadá, jakoby vůbec   nevyšel ze cviku? Hlavně s   tou Mako, to byla jak láska   na první pohled, hned ví,   že s ní se může propojit.   Trochu mi to připomnělo   Evangelion, ač ten se mi   líbil. Nejlepší scény asi   byly s těmi vědci, malé   oživení celého filmu.   Musím říci, že jsem se u   modlila, aby za titulkama   nebyla ještě scéna, tak   snad ani na pokračování   nemyslí.
Snídaně pro psy (A Dog's Breakfast)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.7.2009
Krásná černá komedie, ale   na tenhle snímek se nejspíš   podívají jenom ti kdo se   dívají na hvězdnou bránu   atlantidu, protože v tom   hrají skoro jenom herci z   atlantidy. Snimek byl docela   zábavný a čekají na vás   nečekané situace, ale stojí   to za to :))
Strážci - Watchmen (Watchmen)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Než jsem skoukla film,   přečetla jsem si komiks   (díky tomu jsem si zrychlené   pasáže dokázala domyslet) a   jelikož jsem z něho byla   nadčená samožřejmě jsem   musela zkouknout film, sice   byl sestříhán o zajímavé   momentky, ale i tak se mi moc   líbil.
třeba tam   vůbec nebyla uvedena Holisova   smrt, nebylo zveřejněno, že   Rorschack byl muž se štítem   konec se blíží, nebo že   vezeňský psycholog zemřel i   s manželkou.
A   nakonec, že Sally a Danny si   změnili identitu
ale i   tak opravdu úžasný film
Transformers
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2009
Krásný a kouzelný film, na   který se můžu podívat 100x   a jednou a stejně bude   pořád super, do nedávna byl   dokonalý s Transformenrs jsem   se seznámila poprvé v tomto   filmu, ale nedávno jsem   shlédla sériál   Transformens, kde jsem se   setkala i s Jazzem a Bumblebee   (tady mluvil) ostatní z party   tam určítě taky byli ale   jaksi jsem neslyšela jejich   jména, o to víc jsem si   říkala že mého nej   záporného hrdinu nedali do   filmu, jde o Starscreama, ale   v anglickém originále jsem o   něm slyšela mluvit a potom   jsem si pustila film a   podívala jsem se na scénu   kde je a voni mu tam říkali   Žahavec (přitom by se jeho   jméno mělo překládat jako   studená hvězda, nebo ho   měli nechat v originále jak   je to u 2, ale stalo se) Jinak   opravdu super film, ale za   toho Starscrema :(( to bude   bod dolu
Transformers 3 (Transformers: Dark of the Moon)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2012
Když jsem to viděla poprvé,   říkala jsem si bomba, přeci   jenom sympatizuji s autoboty,   ale pak se člověk ohlédne a   uvědomí si, že Optimus se   choval jako magor, to prostě   už nebyl on.

Jinak pokud Vás zajímá   fenomén Transformers a to   teď nemyslím, jenom   BAYformers, tak navštivte   nové forum o tomto   fenoménu
http://transformers.scifi-   guide.net/
Transformers G1 (The Transformers - Generation 1)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2009
Seriál jse shlédla až potom   co jsem viděla oba filmy, je   to typická animovaná   pohádka pro děti na kterých   jsem vyrostla i já, kromě   toho jsem to viděla jenom   anglicky ale i tak jsem   některým věcem rozuměla   nejčastěji používali   "destroy"(zničit),   až do nějakého 64 dílu se   vše odehrává na Zemi kde   Auboti a Deseptikoni   stroskotali občas se děj   přenese do Cybetronu,   poznáme spoustu Aubotu   přicemž by člověk řekl   že musí tu válku vyhrát   protože Deseptikonů je   velice málo. Navíc se občas   stane že Auboti a Deseptikoni   spolupracují (Většinou   když Deseptikoni něco   pokazí a ohrožujeje to na   životě) Můj   nejoblíbenější Aubot je   Optimus Prime a Bumbelbee   (tady mluví) a nej Deseptikon   je Starscream, Megatronův   otloukánek a to myslím   doslova, který se chce stát   vůdcem Deseptikonů (v   Angličtině má nádherně   uječenej hlas, nedávno jsem   se dozvěděla že byl i ve   filmu, ale vůbec jsem to   nepoznala, neječel když   mluvil :)) navíc Starscreama   zničí ve Transformers movie,   ale v dalších epizodách se   ještě objeví.

Nové epizody po filmu už   prostě nejsou ono navíc se   odehrávají v trochu   vzdálené budoucnosti   (hlavní hrdina člověk Spike   je už dospělí a má syna) a   Tentoráte se většinou   nacházíme na Cybetronu a   navíc tam není Optimus, tedy   až na konci. Navíc Megatron   je opraven a teď se jmenuje   Galvatron. Navíc když v   první řadě řekli zničte   je nebylo to skoro nikdy   vážně a až na pár   poranění všichni přežili,   když to ovšem řekli v   dalších dílech po filmu,   docela jsem se bála aby to   přežili.

Shlédla jse to až do   poslední epizody, která   končí docela dobře, Auboti   vyhrají ač Galvatron slibuje   že se vrátí (si myslím) a   Starscream, který má svojí   stranu se potuluje městem v   podobě androida. I tak to byl   krásný a kouzelný seriál
Transformers G1: Film (The Transformers: The Movie)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2009
Ve fimu se dostáváme na   Cybetron a je tu už něco   jiného než v seriálu.   Navíc až na velice žravý   Unicorn, který požírá   planety se zdá děj ze   začátku ideální Optimus se   svými Auboti dohlížení na   planetu, ovšem jsou zase   špehování Deseptikony a   jeden z nových robotů   Rodimus (budoucí vůdce   aubotů) klidně rybaří,   vše ale nabírá rychlý   spád, když Auboti ve válce   zabijí (nemůžu říci   zničí) skoro všechny stále   postavy sériálu, to nemůžu   filmu do dneška odpustit a   navíc zemře i Optimus to   byla poslední kapka, ač   nové postavy robotů nejsou   špatné bez Optima to není   ono. Navíc je zabit i   Starscream což jsem tady   nemohla přenést přes srdce   a Megatron je přeměnen na   Galvatrona. Jedno překvapení   za druhým, ale byl to hezký   film na který navazují   další díly ze seriálu   Transformers
Transformers Prime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.9.2012
Musím říci, že mě se   tento seriál velmi líbí,   ač má své mouchy a někdy   dost velké.
Kromě   toho, že se jedná o   zahraniční seriál, již se   u nás dočkal   nadabování.

Pro zájemce o tento   fenomén Transformers, bych   vám ráda doporučila   navštivit webové   stránky.
http://transformers.scifi-   guide.net/
kde   naleznete i odkaz na   nadabované díly seriálu.
Transformers: Pomsta poražených (Transformers: Revenge of the Fallen)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2009
Bylo to prostě úžasné z   mé strany není co vytknout,   sice jsem to měla s   titulkama, ktere se vzdy   neobjevili ale i tak to bylo   super, ale zkouzku tu jeste s   dabingem, nejlepsi byl agent   Simon a ty jeho tanga se   sedmičkou :))
Wolverine (The  Wolverine)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2013
Wolverine je prostě   člověk(mutant), který na   první pohled zaujme, takže   díky němu jsem se dostala k   X-menům a ještě mě to   nepustilo.

Příběh je samozřejmě   použit z komiksů, kde to   bylo trošku jinak s Mariko a   Yukio, ale tahle verze byla   také zajímavá. Příběh   byl svižný, nenudil a občas   se člověk i zasmál.   Jelikož mám ráda Japonskou   kulturu tak mi ani změna   prostředí od minulého   Wolverina nevadila.
A   se závěrečnou scénou za   titulkami se prostě nejde   netěšit na další X-meny.
X-Men Origins: Wolverine
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2009
Musím říct, že to byl   vskutku ohromý film, poznat   Loganovu minulost a dostat   odpovědi na všechny   nezodpovězené otázky,   chvíli mi trvalo než jsem si   ujasnila že Viktor je v   prvních x-menech Šavlozubí,   dokonce mám pocit, že v   kleci s ostatními mutanty byl   i Žabák, vidět Strykerova   syna Billa zmraženého byl   docela šok, myslela jsem si,   že svojí matku zabil až   potom co studoval u Charlese   (navíc ve 2 se jmenoval   Jasone, tak nevím kde se   stala chyba) a ne ještě   předtím a Charlesova   záchrana mutantů, prostě   ohromý. Sice konec byl docela   smutný, ale muselo to tak   být, protože Logan si v   jedničce nic nepamatoval, ale   i tak to bylo smutné.
Ztracený poklad Aztéků (The Lost Treasure of the Grand Canyon)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.7.2009
Tak tedy musím říct, že to   byl pro mě dost průměrný   film, podobný námět najdeme   ve stovkách filmech.
Vlastně jsem si to   pustila jenom kvůli   Michaelovi Shanksovi. Na můj   vkus moc rychly děj, skoro na   konci se ukážou skoro   všechny záběry Jacoba a   Susan jak on se obětoval, aby   oděšli. Některé scény   byli dost brutální, to   useknutí půlky obličeje   apod. A konce kdy jsem si   myslela, že on tam zůstane,   tak za nimi Jacob přiběhne,   takze alespoň nějaký happy   end. Ale kdyby tam hrála   někdo jiny urcite bych se na   to nepodivala

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:20 - 04:50

146 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Každý den je dar

04:25 - 04:50

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

1 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

03:55 - 04:50

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
 Kanupriya

Kanupriya

Naposled navštívené:
 Kanupriya

Kanupriya