Cerven

Komentáře uživatele Strete

Strete

Strete zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 12
Alpha Dog
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Je to dobrej film. Ten kluk si   to celkem dával až do toho   konce teda . Jen že ho zabili   to už ten film trochu zkazilo   , celou dobu sem čekal žeho   pustí.
Bezva vejška (Accepted)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Je to sice už trochu ohrané   téma ale jinak je to skvělá   komedie. Koho by nelákalo   založit si vlastní vejšku   South Harmon. Tento film bych   doporučil všem koho baví   americké teenegerské   filmy...
Bourneovo ultimátum (The Bourne ultimatum)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Tato trilogie Bournu je velmi   akční podívaná , i když   nějaké scény vypadají jako   z nějakého sciens-fiction.   Všechny 3 díly jsou v   rychlé akci , která   nepolevuje do konce filmu. V   tomto posledním díle jsou   scény jenž si zaslouží   obdiv ( např. jak Jason   proskakuje okny z domu do domu   a poté ještě zabije Deshe),   tak to byly ty nejlepší   scény z celého filmu. Tento   film se řadí k těm   nejlepším , které se kdy   viděl .
Božský Evan (Evan Almighty)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.12.2007
PO velice zdařilém filmu   "Božský Bruce" mi   "Božský Evan"   příde jako dosti velký   úpadek. Filmy se obtížně   srovnávají, protože jsou   dosti odlišné. Když si Jim   Carrey v Božský Bruce hrál   na boha a Steve Carell taví   jen Archu s pomocí Boha.   Zábavnější byl tedy   prvně jmenovaný Božský   Bruce. Nato že se Božský   Evan pyšní nejdražší   cenou komedie tak bych tedy   čekal něco lepšího.
Delta fór (Delta Farce)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Je to funny film. Kdy se   americký náklad tří   expertů na flákání dostane   podle nich do "bojové   zóny v okolí Bagdádu"   a při tom jsou omylem   vysazeni v Mexiku. A tak se   dají do boje ale místo bojem   s Milice začnou bojovat s   drogovým gangsterem Carlosem   Santanou ( né tím zpěvákem   :D).
Divoká noc (Dirty Deeds)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Je to mazec film, doporučuju   všem na podívání. V tomto   filmu je mnoho funny   okamžiků a hlášek . Jen je   to už trochu monotóní   takovýhle filmů je už   natočeno hafo moc .
Divoké vlny (Surf's Up)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Animovaný film Divoké vlny ,   co dodat . Je to celkem   zábavný animák. Nejlepší   z celého filmu ale bylo to   kuře . Kuře tomu dodávalo   zábavný smysl, kdy v celém   filmu vypadalo trochu pod   vlivem . Je to velice dobrý   film doporučuji pro   podívání.
Eragon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.12.2007
Film je výborně natočený ,   počítá se i originalita   filmu. Tento druh filmů je   velice populární , hlavně   asi tím, že takovýchto   filmů moc není. Je to oprvdu   dobrý film.
Iluzionista (The Illusionist)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Tento film je plný napětí a   překvapivých zvratů . Jeto   zajímavá podívané ná   kterou se můžu dívat znova   a znova a nepřestane mne   bavit. Velice doporučuji   lidem , kteří mají rádi   kouzla( nebo spíš iluze) ,   romanci , překvapení a   trochu krimanální filmy.
Katakomby (Catacombs)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Tento film mě osobně zklamal   po přečtení pár recenzí   jsem si myslel že by to mohl   být zajímavý horor. Po   úvodní půlhodině ale opadl   zájem . Na slibném začátku   při vstupu do katakomb až do   té chvíle kdy jí tam začne   honit údajný antikrist. Po   celkem nudné části   bloudění s baterkou se na   konci projevý špetka akce   kdy zabije všechny kolem.   Toť byl pro mě celkem šok.   Celkově tento film pro mě   nic moc ale jen můj názor ,   někomu se to může líbyt.
Medailon (The Medallion)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2007
No typická Chanovka . Děj   sice pokulhává ale doplního   plná akce , kterou tam   dodává Jackie Chan a když   má k tomu navíc   nadpřirozené schopnosti tak   se dostáváme celkem k   zajívé podívané.
Tenkrát na východě (Shanghai Noon)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.12.2007
Je to skvělý westerno   komediální film .   Spolupráce Jackie Chana a   Owena Wilsona se osvědčila a   důkezem jsou další filmy na   stejný motiv např. Rytíři   ze Šanghaje. Ve filmu je moc   humorných scén a stojí za   zhlédnutí .
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Tanguy Onakoy

Onakoy Tanguy

Naposled navštívené:
Tanguy Onakoy

Onakoy Tanguy