Cerven

Komentáře uživatele sangfleg

sangfleg

sangfleg zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Bio Ráj (Nuovo Cinema Paradiso)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2007
Jeden z nejromantičtějších   a nejsmutnějších filmů   zasazen do nádherného   prostředí a doby, která ve   filmu vytváří jedinečnou   atmosféru. Nevím, koho by   tento příběh nedojal. Pro   mě jeden z nejlepších   filmů.
Donnie Darko
 
Přidáno: 24.2.2009
Přečetla jsem dost   komentářů a musím jedině   souhlasit - tento film prostě   napoprvé pochopit   nelze...Zapadlo mi to do sebe   jako skládanka až po druhém   shlédnutí. Film je to   zvláštní, svou atmosférou   i hereckými výkony...celou   dobu nechápete, jaký to má   všechno smysl, na konci vás   to nutí přemýšlet...Co   když jsou lidé s psychickou   poruchou jen vyvolení jedinci   pro iracionální události   mezi nebem a zemí, pro   "zázraky"...?
Hotel Rwanda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Na tomhle filmu je nejlepší,   že je pravdivý...ponořte se   do jeho atmosféry a uvědomte   si, co se děje někdě ve   světě zatímco vy se doma v   klidu válíte...hodně   smutný a dojemný film podle   skutečnosti o neskutečném   člověku, který zachrání   lidi před smrtí ve svém   hotelu...zarážející,   šokující, pravdivé...
Krvavý diamant (Blood Diamond)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Tento film je hodně   zajímavý, vtáhne vás do   děje od začátku do konce,   nechybí tam akce, dramatický   závěr...moc se mi líbil   konec, kdy se z hajzla stane   člověk se srdcem..i když   jsem to Dicapriovi moc   něvěřila :-)
Million Dollar Baby
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2007
Úžasný příběh, kdy   člověk dosáhne toho, po   čem celý život touží a   běhěm chvilky se mu všechno   zbortí jako domeček z   karet...skvělý film se   šokujícím koncem, který   vás nutí k slzám..
Zkrocená hora (Brokeback Mountain)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Zkrocená hora je jeden z   nejlepších filmů, které   jsem viděla. Nic není   romantičtějšího než   zakázaná láska, už Romeo a   Julie slavili kvůli tomu   úspěch:-) i kdyz tady je   Julie chlap:-) Nebudu   rozebirat krasnou hudbu,   prekrasnou prirodu..nejlepsi   na tomto filmu je kruta   realita minulosti, kdy   spolecnost odsuzovala   homosexualitu jako neco   nepripustitelného. Bohužel   je tomu tak u některých   lidí i dnes, což je hodně   smutné. Film jsem viděla   několikrát a pokaždé jsem   ho prožívala stejně a   pokaždé jsem brečela.Neco   ve mně zanechal a to se   nestává často.
Želary
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů o   lásce, smrti, válce,   vraždění, těžkém   osudu...Je to opravdu krásný   film, který vás chytne za   srdce.