Cerven

Komentáře uživatele sofry

sofry

sofry zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Pavla

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Beverly Hills 90210
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.1.2008
Ze začátku jsem tento   seriál sledovala, ale ty   další řady už nestály za   moc. Pořád se to tam nějak   míchalo v těch vztazích. a   už to nebylo vono jako na   začátku. Dnešní mladí si   myslím, že se tomu akorát   vysmějí.
Patřil k   seriálům na které se   náctiletí v 90. letech   dívali, ale dnes už je jiná   doba.
Čarodějky (Charmed)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2008
Skvělý seriál, patří k   mým nejoblíbenějším.   Škoda, že už nenatáčí   další řadu, ale ten   poslední díl (8.série) je   super.
Stefanie (Für alle Fälle Stefanie)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2010
Seriál sledující osud   zdravotní sestřičky, která   se plete do života nejen   kolegům, ale hlavně   pacientům. V průběhu   seriálu se v hlavní roli   sestřičky Stefanie   vystřídaly tři herečky.   Začala to dlouhovlasá   Kathrin Waligura, poté ji   vystřídala Claudia   Schmutzler. Když už si   člověk na ni zvykl, tak se   objevila nová sestřička   Fanny, tedy Julia Hentschel.   Tato třetí mi vůbec k srdci   nepřirostla. Pak se tam   ještě vrátila Stefanie v   podání Claudie už se svými   dcerami. Když už to   vypadalo, že se osudy lidí   na Luisině klinice uzavřou.   tak natočili tvůrci ještě   pokračování, kde se   vrátila úplně první   Stefanie, ale už jako   lékařka.