Cerven

Komentáře uživatele sauura

sauura

sauura zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Harry Potter a Ohnivý pohár (Harry Potter and the Goblet of Fire)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.12.2005
film byl lepsi prumer, no ...   kazdy musi posoudit sam,   protoze se mi zda, ze jsou na   nej a dlouho budou dosti   odlisne nazory...
naprosto nesouhlasim s   nazorem sammy, protoze trojka   byla nejlepsi ze vsech, a i   kdyz se do ni neveslo vsechno,   vazne me uchvatila; takze to   muze napsat jen clovek, ktery   nechape, o cem mluvi.
na ctyrku se podivejte,   podle me se jim absolutne   nepovedlo obsazeni Cho, nemela   to byt takova zaba, ale   precitlivela kraska, podle me   odporne jemna... (sorry, nemam   ji rada)
Hvězda ze salonu (Meilleur espoir Féminin)
 
Přidáno: 9.12.2005
super film.......
film jsem shledla, vyse je dej   shrnut presne; je to proste o   otci a jeho milovane dceri,   ktera touzi stat se hereckou,   zatimco otec z ni chce mit   kadernici... nicmene musim   rict, ze tenhle film je uzasne   zpracovany a kvalitni -   narozdil od trapnych love   story take dojemny, prestoze v   nem nehraje hlavni roli laska   muze a zeny, ale otce a   dcery... velice netuctovy,   jedinecny film sveho druhu.   hodnotila bych jej plnym   poctem bodu; doporucuji   shlednout, neoriginalni   rozhodne neni!
Náhle třicetiletá (13 Going on 30)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.12.2005
svezi komedie, lepsi prumer,   pripisuju bodik navic za   dojemnost ... nejvic se bude   libit zenam kolem tricitky
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.12.2005
tuctovy film, unavuje me   "hvezdne obsazeni"   ... at si lide koupi plakat   Deppa a nalepi ho treba do   sveho denicku, ale na mne   tenhle film nezapusobil.   proste prisel, zazaril, a zase   odesel... a to je vsechno.