Cerven

Komentáře uživatele Bape

Bape

Bape zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Petr Babička

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 41
Archa bláznů (Archa bláznů aneb Vyprávění z konce života)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Film o kterém kritici   napíší že je jedinečný   apod. Dle mého byl dělán   jen pro tvůrce samé. Film na   který se lze dodívat jen s   vypětím všech sil, protože   i když je tu snaha o   myšlenku, je podávána   velmi těžce, bez ohledu na   diváka. Psychohaluz!!
Bitva o Hedviku
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.11.2005
Film je kopii filmu z 50 let o   trpicich delnicich. Pokud film   bereme jako recesi, je zabava   zarucena. Vse je preafektovane   vcetne dramaticke hudby ktera   nam zazniva i kdyz se celkem   nic nedeje. Zrejme proto aby   divak neusnul a mel pocit ze   jde o zachranu neceho strasne   velkeho. Mela to byt agitka,   ale kdyz Ivan Vyskocil spacha   vrazdu a delnici to   ospravedlnuji tridnim bojem,   nezbyva nez sympatizovat s   druhou stranou. U me to tak   bylo.
Boj o Moskvu (Bitva za Moskvu - Agressija, Tajfun)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Kdyby nebylo takové   množství techniky a   spadlých baráčků   (opravdových, ne udělaných   na PC) odstřelených rádoby   tankem, či letadlovou bombou,   tak je film nuda. Pořád jen   povídání a ten Stalin! Neni   už sice vykreslen jako ten   tatíček co si ví vždy   rady, ale ten kdo tuší kdo   Stalin byl, ten to těžko   vydejchá.
1 díl s   názvem Agrese se mi líbil o   něco víc. Tajfun je větší   patos s menším množstvím   akčních bojových scén. Za   zmínku stojí scéna s   Alexandrovci, kteří chtějí   jít zpívat do prvních   linií :-))).
Botostroj
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.3.2008
Tak toto je opravdu hustá   agitka!! Nedoporučuji   zejména příznivcům   mladých (vlastně všech)   konzervativců!!! Ostatní to   musí vzít z nadhledu. Jde o   ideologický pohled na Baťovy   závody. Je ale tak   přehnaný, že tomu nemohl   snad ani nikdo věřit.   Vynikající dílko!
Cesta ke štěstí
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.11.2005
Z tohoto filmu patos primo   cisi, nicmene v dnesni dobe je   to pro me vyborna zabava.   Vsichni hrozne prehravaji,   jsou naivni a vsechno je   cernobile. Ten kdo si umi ujet   na techto pohadkach je to to   prave a J.Svorcove to jeste   slusi. Film je vhodny pro ty   kteri o 50 letech alespon neco   vedi a chteji poznat jak film   tehdy lhal. Recesiste si   prijdou na sve tez. Ti kteri   vidi strasidlo komunismu za   kazdym agitacnim filmem muzou   byt otreseni.
Cesty mužů
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Pěkný spíše dobrodužný   film. Nenudí, je akční a   dnes i trošku k pousmání.   Hrdina po vzoru západních   hrdinů se neváhá pustit do   nebezpečné práce. Nikoli   však za peníze, ale kvůli   lidu! Trošku trapný závěr,   ale celkově dílko pobaví.
Dívčí válka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2005
Pokud se chcete zasmat a mate   chut na kapku jednodussi   humor, ale ne zas uplne blby,   je to idealni snimek. Zejmena   Ota Jirak exceluje v dvojroli,   ale i ostatni hraji podle meho   velmi dobre a je videt ze si   to uzivaji. Proto musi pobavit   takrka kazdeho.
Donšajni
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.11.2014
Propadák
I když nepatřím k   příznivcům opery, tak   operní skladby byly na tom   nejlepší. Jinak to bylo   hrozně předvídatelný,   chvílema tupý, až   Troškovský tupý humor.   Občasný pokus o poetiku,   který je zazděn stupidní   situací. Díval a dodíval   jsem se jenom proto, že   Menzelovi předchozí filmy   mám rád a pořád jsem   doufal, že se tento film na   průměr dostane. Bohužel.
Dvanáct měsíčků
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2013
Dětem se líbí
Pohádky jsou určeny dětem a   těm se pohádka líbila.   Popelka to sice není, ani   Mrazík, ale je to podařená   pohádka. Mrazík je v   podstatě odpad, jen díky   skvělému dabingu ho máme   rádi. Dvanáct měsíčků   nezklamala a bavila. Lepší   než sadistický Sám doma   apod.
Eden
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.4.2008
Dobře ukázaný stav a mysl   člověka po havárii a   věrný pohled na některé   věci s tím spojené. Vliv   Jiřího Potměšila   (vozíčkáře i ve   skutečnosti) je patrný,   protože jsem nebyl svědkem   uhozených vozíčkářských   scén jako tomu bývá   obvyklé. Jinak ale kromě 1   příběhu, který je   napínavý a i docela   nápaditý a vtipný, jde o   průměr až podprůměr.
Eliška má ráda divočinu
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.4.2008
Proč toto zmatené dílko   vzešlo, to nechápu.   Nepochopil jsem film a i když   se to může někomu líbit   (asi nějakemu   intelektuálovi), tak mě se   nelíbil a považuji ho za   film dělaný sám pro sebe.
Hitler: vzestup zla (Hitler: The Rise of Evil)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2005
Zvlaste prvni polovina filmu   je velmi strhujici! Uzasny   vykon hlavniho predstavitele   zejmena pri projevech. Hitlera   zna kazdy, ale o tom jak se   dostal k moci a o jeho mladi   uz nevi kazdy. Tento film se   to snazi priblizit.
Hranaři
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.5.2012
Nuda, ale strašná!
Tak tady u tohoto filmu jsem   se opravdu nudil a čekal na   konec že se přeci jen   objeví aspoň nějaká   pěkná dramatická scéna,   ale doufal jsem marně. Vůbec   jsem se nestačil sžít s   jakoukoli postavou, díky   střihu, scénáři a vůbec   všemu. Chtělo to dramaturga   který by rozehrál nějak   hlavní postavu. Celý je to   zmatečný, přítažený za   vlasy a škoda takhle   zmrzačeného námětu. Do   kina na tohle rozhodně   nejděte, pokud si ceníte   těch nekřesťanských peněz   co chtějí za lístek do kina   (150 a víc) a jděte raděj   do divadla.
Hrdina má strach
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Na této satiře jsou   nejlepší komentáře   hlavního hrdiny do kamery k   divákům, ale i přes   skvělé obsazení se film   nevyrovná satirám jako   třeba Tří přání či   Bilá paní, která ovšem   vznikla v jiné době.
Kdo má rád   R.Hrušínského ten rozhodně   nebude zcela zklamán.
Jak se krotí krokodýli
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Předvídatelné
Především je film strašně   hloupý a "vtipy"   jsou příliš   předvídatelné! Bylo vsazeno   na populární osobnosti. Jak   jinak si vysvětlit   přítomnost Vojtka z Kabátů   a Nekonečného ze Šumu   svistu kteří jsou mimochodem   pro "děj" naprosto   nepotřební. Určitě jeden z   nejhorších filmů vůbec.
Jak ukrást Dagmaru
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.4.2008
Toto je tak hloupý film že   to bylo myslím záměrem. Je   dostatek podobných tupých   amerických komedii, tak proč   nemít jednu českou raritu.   Bavil jsem se když to bylo na   Nově. Ano bavil! Je to totiž   tak blbé že jsem tomu nemohl   uvěřit a po chvili jsem   rezignoval na děj a byl jsem   pln očekávání čím, pokud   je to ještě vůbec možné,   přebyje následující   trapnost scény trapnou   scénu, kterou jsem právě   zhlédnul. Skoro vždy to   vyšlo, takže z   recesistického hlediska   nazklamal! Rozhodně to ale   není na to aby za to divák   kdekoli zaplatil, ale na Nově   se film neztratí.
Jarní povětří
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.1.2006
Predevsim je tento film prilis   dlouhy. Nejlepsi jsou sceny s   K.Hogerem, kdy se ukazuje ze i   dost spatny film (vznikl u   prilezitosti vyroci vzniku   KSC) muze Pan Herec znacne   vylepsit. Celkove je to horsi   snimek nez Obcan Brych ze   ktereho jsou z vetsi casti   motivy cerpany. Zkratka nam   film rika ze se delali chyby,   ale holt kdyz se kaci les,   litaji trisky.
Ještě větší blbec, než jsme doufali
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.4.2008
Ještě větší blbost, než   jsem doufal! To myslím, spolu   s počtem udělených bodů   nejenom mnou, vše   vysvětluje. Jediné co je tam   dobrý je štěk Ivana   Mládka.
Kámen v okně
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.9.2008
Deprese
I když byl příběh dle   mého názoru trošku   přitažený za vlasy, když   jsem si pomyslel že se   někomu může stát něco   podobného, zřejmě tedy v   menší míře, ale může,   zamrazilo mě. Neni to zrovna   veselý film a jestli máte   rádi šťastný konec,   hledejte ho radši jinde.   Oceňuji herecký výkon pana   Eliáše v hlavní roli.   Ještě bych dodal že tuto TV   hru natočila Ostravská   televize.
Kanárek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.11.2005
Ve filmu je famozni Mejla   Hlavsa. Skoda ze tam neni vic.   Diky nemu, ale i diky dobremu   pribehu se tento film radi ke   spicce filmu pojednavajicich o   drogovem nebezpeci.   Autenticnost filmu je   podporena reziserem ktery ve   filmu hraje sam sebe.
Klec pro dva
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Neprávem pozapomenutý film.   V.Menšík tu nehraje   komediální roli a i tady   dokazuje jaký to byl velký   formát. Rozhodně stojí za   to jej zkouknout. Konec je   překvapivý, i když se to do   posledních chvil nebude   zdát.
Konec starých časů
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2005
Kdyz se clovek umi chovat a ma   dost sebevedomi, neztrati se.   Tak na me pusobi tento snimek.   Zabavny film a ukazka sermu   p.Abrhama ve scene na konci je   opravdu vynikajici. Cely je   velmi pohodovy a musi pobavit   kazdeho diky skvelym hercum,   jiz tradicne vyborne rezii a   noblesnim dialogum.
Kousek štěstí na 14
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2013
Pomalé, ale chytne to.
Nejdřív jsem si myslel že   to vypnu, ale pak mě skvělé   herectví udrželo u filmu a   moc se mi nakonec líbil.   Obyčejný život na ubikaci,   žádné přehrávání,   lidskost děje a postav dělá   z této inscenace slušné   komorní dílko.
Královský omyl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Zajimavý film zejména díky   hereckým výkonům M.Růžka   a M.Macháčka. Jinak film   nemá příliš děj, ale kdo   má rád atmosféru   středověku a nečeká že na   konci bude bitva, či   řezání hlav, tomu se film   bude líbit.
Mezek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Zajímavé na filmu jsou   civilně pojaté herecké   výkony dospělých herců v   rolích vychovatelů. Dlouho   jsem žil na internátu a mohu   potvrdit že vylíčení   vztahů je poměrně   věrohodné. Film má pomalý   rozjezd, kdy váháte čí se   na toto opravdu chcete dívat,   ale později vás docela   chytne a myslím že stojí za   to ho aspoň jednou vidět.
Monstrum
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.5.2017
Podle mě dost slabý film.   Slabé herecké výkony Krause   a Polívky. Ostatní v pohodě   a jasně nejlepší byli   Novotný se Stivínovou. Bylo   dost zvláštní jak byli   všichni zpruzení z   komunistů. Co jsem slyšel o   této době, tak lidé   věřili že bude líp. Samo,   že né všichni. Nesmíme ale   zapomínat, že Sověti nás   osvobodili a lidé jim   věřili, zvláště po   Mnichovské zradě. Přišlo   mě to takový černobílý.   Na druhou stranu lepší než   většina současných TV   filmů. Aspoň se člověk   něco nového dozvěděl.   POZOR SPOJLER - Jinak bylo   dost trapný, jak ta jeho   manželka (Stivínová)   přišla do ateliéru zrovinka   v tu chvilku, kdy si to začal   sochař rozdávat s Klárou a   pak ještě ten sprdunk   STBáků, že chtěli sebrat   Soukupa alias Krause. To bylo   přehnaný.
Mravenci nesou smrt
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.4.2013
Parodie
Myslím, že to tvůrce trochu   zparodoval, každopádně já   se bavil toporností akčních   scén, představou západu,   hláškami o naší policii   apod. Jako vážně se to   brát nedá, ovšem parodie to   byla super!
Obchod na korze
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2005
Zpocatku zvolna se   rozjizdejici dej je korunovan   strhujicim koncem. Hlavou se   pak honi myslenky o krehkem   vztahu mezi hrdinstvim,   zbabelosti a pocitem viny. Na   divaka dychne duch tehdejsi   doby.
Olověný chléb
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.11.2005
V teto agitce bylo vyuzito i   deti. Pomahaji svym rodinam   bojovat proti tomu   nejzkazenejsimu-proti majiteli   tovarny. Deti si ve filmu   nehraji jako deti, nybrz znaji   sveho (samozrejme   komunistického) poslance   parlamentu, ktery je pritelem   delniku a muzou na nem oci   nechat. Uz z toho je patrne   jake dilo to je. Na konci   probiha satkovani ktere je   nejvetsim patosem. Cely film   je vhodny pro silne recesisty,   protoze to jak je naivni a   hloupy, to se jen tak nevidi.   Asi proto je to takova zabava.   Ti kteri berou tvorbu z 50 let   za neco co je urazi, at se   radeji nedivaji, budou mit   zkazeny cely den. :-)
Pasti, pasti, pastičky
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.2.2006
Hnusné, místy až nechutné   dílo. Nevím co tím chtěla   režisérka říct, ale   udělat film o tom jak se   žena pomstí za znásilnění   uříznutím varlat, mě   připadá ujetý. To že je to   komedie jen velmi zřídka,   mě v mém názoru jen   utvrzuje. Když přežijete   začátek, tak se na to dá   dodívat, ale začatek je   opravdu hnus, zvlášť kdyz   hrdinka kastruje selátka a po   chvíli následuje dlouhá   znásilňovací scéna. Já   už tohle nechci vidět, ale   jsou lidé kteří tento   snímek nezavrhnou. Mezi nimi   nejsem.

TV Program

ČT1 - Nemocnice na kraji města (1977...

15:00 - 16:10

3 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět zvířat

14:20 - 15:15

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:30 - 15:30

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:35 - 15:30

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jimi Mistry

Mistry Jimi

Ducháček to zařídí

Ducháček to zařídí
Ducháček to zařídí

Události

Události
Události

Panenka

Panenka

Naposled navštívené:
Jimi Mistry

Mistry Jimi

Ducháček to zařídí

Ducháček to zařídí
Ducháček to zařídí

Události

Události
Události

Panenka

Panenka