Zari

Komentáře uživatele Linville

Linville

Linville zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Jeden z nejlepších   historických filmů, jaký   jsem kdy měl možnost   vidět.Úžasné herecké   výkony a skvělé efekty!!
Alexander Veliký (Alexander)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Souhlasim s leva2,Alexandruv   vztah z Hefaistionem trochu   zaváněl oním 4%   nádechem.Pokud mám hodnotit   tento film,moc mi na něm   nesedly herci v hlavních   rolích např. Angelina Jolie   jako Alexandrova matka, dále   mě moc nezaujal ani scénář   k tomuto filmu.Mám li být   upřímný, i přesto že   historické filmy patří mezi   mé nejoblíbenější,   Alexandra jsem viděl pouze   jednou a myslím že to tak i   zůstane.
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Dát tomuto seriálu méně   než 10/10 považuji jako   urážku tvůrců.Skvělý   herci,tuny těch nejlepších   hlášek a skvělý   scénář,toto vše dělá z   Červeného trpaslíka když   né nejlepší tak alespoň   jeden z nejlepších   seriálů,jaký kdy byl   natočen!!!
Gladiátor (Gladiator)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Mám k Ridleymu Scottovi   opravdu velmi vřelý vztah a   Gladiátor ho ještě trochu   vylepšil.Navíc byl můj   zážitek umocněn skvělým   soundtrackem od jednoho z   nejlepších skladatelů této   doby Hanse Zimmera.Pokud mám   hovořit o filmu,musím uznat   že se mu opravdu nedá nic   vytknout.Skvělý   herci,výborný   režisér,skvělá hudba i   výtečné efekty, to vše   najdou diváci v jednom z   nejlepších filmů poslední   doby, v Gladiátorovi.
Julius Caesar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2008
I přesto že tento film byl   tzv."nízkorozpočtový&q   uot; myslím, že se divákům   bude líbit.Dobré herecké   výkony v hlavních rolích   např. Pompeus,Caesar,Kato   atd.
Ordinace v růžové zahradě
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Totální odpad!!!!
Tohle opravdu může sledovat   jen osoba s hodně silným   žalůdkem, i když   prostředí mohli vybrat   ještě horší, jako   například Urologie,nebo   oddělení kožních chorob.
Pelíšky
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2008
Vzhledem ke skvělému   obsazení a výbornému   scénáři mi nemůže nikdo   vymluvit,že se jedná o jeden   z nejlepších porevolučních   filmů.
Rodinná pouta
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Po shlédnutí prvního dílu   jsem byl otřesen, jak někdo   takový brak mohl vůbec   vytvořit.Bohužel ze   sledovanosti jakou tento   seriál měl začínám   vážně pochybovat o   duševním zdraví mých   spoluobčanů.
Třicet případů majora Zemana
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Pokud by to nebyl tak   jednostranně(a to   doslova:))zaměřený   seriál,mohlo to dopadnout   lépe,takhle ovšem vznikla   jenom samoúčelná propagace   komunismu se slabým nádechem   detektivky.
Ulice
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.2.2008
I přesto že se jedná o   seriál na české poměry   ucházející, neznamená to,   že musí jít také o dobrý   seriál.Pokud by autoři   místo tísíců dílu   natočili raději jen pár,   mohlo to dopadnout lépe.
Útěk z vězení (Prison Break)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2008
Z nových amerických   seriálů je podle mne Útěk   z vězení jeden z   nejlepších.Dobří herci a   zajímavý nápad na   scénář,to vše podle mně   dělá z Uzv zajímavou   variantu na čtvrteční   večery.
Vykoupení z věznice Shawshank (The Shawshank Redemption)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2008
Osobně jsem od tohoto filmu   čekal více.Rozhodně si   nemyslím že by to byl   lepší film než Zelená   míle.
Ztraceni (Lost)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.4.2008
Vůbec to není špatný   seriál,ale má několik   zásadních vad.Například mi   vadí že ne všechny otázky   jsou zodpovězeny,s   přibývajícími díly také   ztrácí na napínavosti atd.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Soví Doupě

Soví Doupě
Soví Doupě

Naposled navštívené:
Soví Doupě

Soví Doupě
Soví Doupě