Cerven

Komentáře uživatele Regal

Regal

Regal zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 21
Divočáci (Wild Hogs)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.5.2010
Oddych!!!
Naprosto skvělá oddychovka.   Škoda závěru, kdy to bylo   ryze v americkém stylu, ale   nezkazlo mi to dojem z celého   filmu. Vřele doporučím   každému známému. Super!
Ghost Dog: Cesta samuraje (Ghost Dog: The Way of the Samurai)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.7.2010
Velmi slabé! Na celém filmu   jsou zajímavé dvě věci.   Rozhovory se zmrzlinářem   Raymondem, kdy každý   hovoří svým jazykem a   druhá čtené texty, ale nic   ve zlém, to jsem si mohl   zajít do knihovny.
Hanebný pancharti (Inglourious Basterds)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2010
Tak tohle bylo vážně   neskutečné! Bizardní   příběh o válce se spoustu   možně skutečných   okamžiků. Naprosto   překvapující zpracování   se skvělým podpisem   Tarantina! Škoda jen, že to   tak nedopadlo doopravdy!!!   Strhující a napínavá   podívaná. How!
Kurs sebeovládání (Anger Management)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2010
Skvělé!
Je pravdou, že oba herci   patří k mým oblíbeným, a   tak nemohu jinak než film   ohodnit, jako naprosto skělá   zábava pro celou rodinu.   §§§ Sám osobně bych u   soudu řval: Zavřete mě,   prosím!!! §§§
Máš padáka! (Employee of the Month)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.3.2010
Je neskutečné kolik   dějových zvratů se stačí   vlézt do jednoho filmu.   Musím přiznat, že jsem   raději vydržel i   závěrečné titulky,   protože jsem čekal ještě   dovětek a režisér mě   nezklamal! Nižší hodnocení   7 dávám jen proto, že tento   film stojí jen za jedno max   dvě podívání.
Melodie mého srdce (August Rush)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2010
Neskutečný emocionální   zážitek. Skvělé provedení   se spoustou nádherné a duši   lahodící muziky. Moc děkuji   autorům.
Mluv (Speak)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.5.2010
Autoři se snaží diváka   vtáhnout do reality světa   hlavní postavy, což se jim   velice daří, i přes velmi   těžké téma. Skvělé   ztvárnění!!! 14-letá   Kristen zaslouží   absolutorium.
Náhradníci (Surrogates)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.3.2010
Blábol!!!
Absolutně nechápu, že do   tohoto podniku Bruce   investoval svou energii.   Zaplať pán bůh, že to   trvalo tak krátce.   Předpokládal jsem, že   tvůrci s tímto nápadem   naloží lépe. Nestálo to   ani za jedno dívání.   Škoda.
Nikdy to nevzdávej (Never Back Down)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.7.2010
I přes předem jasný   scénář je to velmi   příjemně připravený film.   Vrátil jsem se o 20 let zpět   do doby, kdy styl tohoto   žánru byl žádaný. A   nechápu, jak někdo může   napsat- nevyvážený děj.   Právě naopak! Bylo to prima.
Obchodník se smrtí (Lord of War)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.7.2010
Rozhodně tento film nestojí   za druhé koukání. Nic jsem   od něj nečekal, ale to co   jsem viděl mě spíše   zklamalo. Film je natočen   dost bez šťávy. Je to   točeno jen jako sled   informací, bez napětí.
Osm statečných (Eight Below)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.7.2010
Jak říkám, nejlepší   scénáře píše sám život.   Úžasná podívaná! Krásný   příběh se spoustou   pěkných záběrů z   nedotčené přírody.
Penelope
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.7.2010
Velmi líbivá moderní   pohádka pro celou rodinu.   Rozhodně jsem se nenudil.   Příjemná změna po všech   náročných filmech, které   jsem v poslední době viděl.
Podivuhodný případ Benjamina Buttona (The Curious Case of Benjamin Button)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.2.2010
Nevím, nevím
Bohužel jsem nucen dát   nižší hodnocení. Byl jsem   zvědav na výsledek, proto   jsem vydržel do samotného   konce. Chybou totiž bylo   místy až velmi zdlouhavé   vyprávění, jinak   zajímavého námětu a   samotného příběhu, který   obsahoval opravdu spoustu   myšlenek, nad kteryma se   clovek zamysli.
Proroctví (Knowing)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.2.2010
Pozoruhodné!
Pro mne je film milým   překvapením. Na téma   "konec světa" toho   bylo natočeno již dost, ale   tento film patřil rozhodně   mezi ty nejlepší. šikovná   zápletka, velmi dobrý výkon   Cage, a na závěr žádné   hrdinské činy, či snad   zachraňování celého   světa! Dost realistické!
Pusinky
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.5.2010
Co dodat!!
Můj bože! Tohle vážně je   někdo schopen vymyslet? Ptám   se proč? Je to totiž směs   pravděpodobně možných   příběhů a situací   skloubených do jednoho   nepravděpodobného filmu.   Jsem zklamán! Mé zklamání   alespoň částečně   zachránily svým hereckým   výkonem hlavní postavy.
Sedm životů (Seven Pounds)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2010
Co dodat?
Kdo přečká první třetinu   filmu, nebude litovat!   Zpočátku je filmu poněkud   táhlý, toť pravda, ale je   to proto, že scénarista chce   příběh vygradovat, což se   mu nakonec opravdu povede.   Brilantní výkon Willa není   nutné zdůrazňovat, protože   kdo sleduje jeho hereckou   kariéru, tohle moc dobře   ví. Hold, kdo umí, ten   UMÍ!!! Doporučuji shlédnout   a náročnějším divákům   radím, vydržet do druhých   dvou třetin filmu.
Sin City - Město hříchu (Sin City)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.7.2010
Nejspíš to byl záměr, ale   vyprávění myšlenek nahlas   a velké množství krve mě   docela vadilo. Proti gustu...
Skrytá identita (The Departed)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2010
Tak tenhle film zaslouží   absolutorium! Neskutečné   napětí od začátku do   konce. Takhle má vypadat   pořádná kriminálka. Vivat!   Rozhodně doporučím   každému, kdo má rád žánr   krimi. Díky pane Scorsese.
Starý páky (Old Dogs)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.6.2010
Super!!!
Už dlouho jsem se tak od   srdce nenasmál. Moc díky!   Prodloužil jsem si život   nejméně o 10 let. Vřele   doporučuji každému, kdo se   chce uvolnit. Šťastný konec   k tomuto filmu musí patřit.   Super!!!
Temný rytíř (The Dark Knight)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.3.2010
Nečekal jsem žádné   zázraky, ale krom slušného   námětu a hereckého výkonu   Heathera opravdu žádný   zázrak, spíše zklamání.   Stihl jsem u toho vařit i   oběd!
Tohle je Sparta! (Meet the Spartans)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.6.2010
Tohle byla naprostá změť   ptákovin a to říkám   slušně. Časy dobrých   parodií jsou pravděpodobně   zcela pryč. Škoda! Za 3   dávám kvůli minimu   světlých momentů.